İzmir burun estetiği 2022 (Acil)

Nefisssss, sağlıkla kullan yeni burnunu Bayıldım valla.
Yalnız Ekol sakat ya, kendi belirliyor fiyatları. Doktorun inisiyatifine kalmıyor, keşke kalsa. Eminim o merhametli doktor beni de dinlese durumuma üzülürdü. Ekol'de ön görüşme ücretsiz mi?
Siz gittiğinizde ben de mi gelsem?

Ben de bir doktor buldum, gittim konuştuk. Hemşehriymişiz, asistanına dedi ki hemşehri indirimi yapın, revizyon ücreti yazmayın ilk ameliyat gibi fiyat çıkarın. Sonra asistanıyla gittik başka odaya, bana acayip pahalı bir fiyat verdi. Hastane politikası öyleymiş. Sonra doktora instagramdan yazdım, indirim yapmadılar gelemiyorum dedim. Keşke bu işler doktorlara bağlı olsa.

Yaaaa çoook güzel. Güle güle kullan. Gerçekten milli piyango gibi olmuş. Vallahi arkadaşımın burnuna çok benziyor. Tam benim sevdiğim prenses burun yapıyor demek ki adam.Onunkini de çok beğenmiştim. Bulabilirsem bende onunkini koyarım, kenarlarını kesip. Ben kaçırdım artık devlette olma fırsatını, biraz para toplayıp olucam. Bakalım kısmet.
Bir iki foto bulup kırpıp koydum ama pek net değil

Doktorun az da olsa fiyatta insiyatif alma hakkı oluyordur diye düşünüyorum, lütfen olsun ya revizyon dediğiniz daha önce yapılmış burnun tekrar yapılması değil mi? O işlem zor burun anlamına geliyormuş, o yüzden çok pahalı oluyormuş diye duymuştum. Ameliyat süresi de uzuyormus baya. Ama ben pek iyi de bilmiyorum, ordan burdan duyduklarım görduklerim.

Evet revizyon düzeltme ameliyatı oluyor. Fakat ben tekrar açık ameliyat istemiyorum, kaldıramıyorum artık. Törpü ve hafif ucunu kaldırsınlar kapalı teknikle. Bunun açık ameliyat gibi zor olmadığı açık. Fakat doktorlar iyice uçmuş durumda.

Merhaba gülce hanımı tavsiye edermisiniz ?

Allah rızası için o doktorun adını özelden yaz bende olucam 1 aydır dr araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…