İzmir burun estetiği 2022 (Acil)

Ekol den genel olarak memnuniyeti az olan çok kişiye tanık oldum bende çok kararsızım. Behçet Şahin de ekolden ayrılmış genel olarak belli bir yere gelince hemen ayrılıyor doktorlar ekolden o yüzden de aklımda şüpheler oluştu.

Bende kendisini görmüştüm doktor araştırırken. Lakin biraz fazla doğal burunlar yapıyor. Ben çok yapmacık olmasa da biraz havalı bir burun istiyorum o yüzden fazla üzerinde durmadım. Yine de teşekkür ederim :)

barışçakır ve eren taştan var aklımda bilgisi olan yazabilir mi YALVARIRIM

1,5 ay önce eşim ile seyithan kırtaya ameliyat olduk bende çok araştırdım çok kararsız kaldım fakat araştırmalarım doğrultusunda içime sindi . Şuan çok memnunum ve gün geçtikçe burnum dahada güzelleşiyor öneririm ilgili ve gerçekçi bir doktor . Herşeyin iyisinide kötüsünüde belirtiyor gerçekten estetik biraz şans işi sanırım

Artık son karar aşamasındayım İbrahim Korhan veya Fırat Demirtasoglu arasındayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Aaa bende çok memnun olan kişi oldugu için oraya gitmiştim doğal bir burun istediğim içinde utku beyin yaptıkları hoşuma gitti 2 ağustosa randevu aldım yeğenimle birlikte olucaz insallah güzel sonuç alırız.. bu çoğu doktor için geçerli biraz popüler olunca direk hastahaneden ayriliyorlar

Doktorunuzun ismini söyleyebilir misiniz?

Bizde ona gitmeyelim diye sorduk zaten peki sağolun
Aynı şehirde miyiz diye size hangi şehirdesiniz diye sordum, cevap vermediniz. 3 ayrı yerden bana doktor adı sormuşsunuz ama nerede olduğunuzu söylemiyorsunuz. Aynı şehirde olsak önereceğim ve uzak durmanızı söyleyeceğim doktorlar olacaktı. "Biz de o yüzden sorduk herhalde!"

Bizde ona gitmeyelim diye sorduk zaten peki sağolun
İzmir'de misiniz? Konu başlığı İzmir burun estetiği ama bazen farklı şehirlerden de soruyorlar. İzmir'de ameliyat olmasalar bile soruyorlar, anlamıyorum.

gülce gürsan tavsiye ederim geçen hafta lkardeşim oldu storydeki burnunu görünce şok geçirdim param olsa bende 2.ameliyatımı gülce hanıma yaptırırdım gerçekten doğal burun yapıyo tekniği çok iyi. instadan erkek ameliyatlarına bakarsın erkek burnu sanki daha zor her dr yapamıyo genelde kavis verip geçiyolar ama baya başarılıydı. haftaya tampon çıkacak çok heycanlıyım bende.

Ben daha yeni üyeyim ve sordugunuz soruyu görmedim. İzmirdeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…