Ekol den genel olarak memnuniyeti az olan çok kişiye tanık oldum bende çok kararsızım. Behçet Şahin de ekolden ayrılmış genel olarak belli bir yere gelince hemen ayrılıyor doktorlar ekolden o yüzden de aklımda şüpheler oluştu.Merhaba diğer doktorları bilmiyorum ama bende bugun ekolde dr. utku kubilayla görüştüm çok tatlı bir doktor ve kapısında bekleyen hastalarıyla konuştum hepsi cokmemnun olduğundan bahsetti ve yaptığı burunlar da hoşuma gitti büyük ihtimal bu hafta tekrar gidip 1 ağustos için randevu alicam sizede fikir olsun
Bende kendisini görmüştüm doktor araştırırken. Lakin biraz fazla doğal burunlar yapıyor. Ben çok yapmacık olmasa da biraz havalı bir burun istiyorum o yüzden fazla üzerinde durmadım. Yine de teşekkür ederim :)Merhaba diğer doktorları bilmiyorum ama bende bugun ekolde dr. utku kubilayla görüştüm çok tatlı bir doktor ve kapısında bekleyen hastalarıyla konuştum hepsi cokmemnun olduğundan bahsetti ve yaptığı burunlar da hoşuma gitti büyük ihtimal bu hafta tekrar gidip 1 ağustos için randevu alicam sizede fikir olsun
barışçakır ve eren taştan var aklımda bilgisi olan yazabilir mi YALVARIRIMMaalesef doktorlar hakkında düzgün yorum bulabileceğimiz bir site yokBence en güveniliri çevreden deneyimlemiş kişilerden öneri almak. Ama benim gibi pek çevreniz yoksa Google yorumlarına bakabilirsiniz. Ya da aklınızda bir doktor varsa burada sorabilirsiniz.
Fiyat aralığınız çok önemli baya uzun süredir araştırma dayım bende şu an iki doktorda karar kıldım ikisininde fiyatı aynı aralıktaMerhabalar. İzmir içi fiyatı çok yüksek olmayan, işinde iyi bir doktor önerisi rica ediyorum
Barış Çakır çok iyi eğer bütçenize uyuyorsa kesinlikle yaptırın. Benim bütçemin üzerinde olduğu için ben onu eledim yoksa çok başarılı doktor.barışçakır ve eren taştan var aklımda bilgisi olan yazabilir mi YALVARIRIM
Hatta şu an aklımda olan doktorda Barış Çakır in eğitim verdiği doktorlardan birisiymisFiyat aralığınız çok önemli baya uzun süredir araştırma dayım bende şu an iki doktorda karar kıldım ikisininde fiyatı aynı aralıkta
Aklınızdaki doktor kim?Hatta şu an aklımda olan doktorda Barış Çakır in eğitim verdiği doktorlardan birisiymis
İbrahim KorhanAklınızdaki doktor kim?
1,5 ay önce eşim ile seyithan kırtaya ameliyat olduk bende çok araştırdım çok kararsız kaldım fakat araştırmalarım doğrultusunda içime sindi . Şuan çok memnunum ve gün geçtikçe burnum dahada güzelleşiyor öneririm ilgili ve gerçekçi bir doktor . Herşeyin iyisinide kötüsünüde belirtiyor gerçekten estetik biraz şans işi sanırımTabii ki şans faktörü de var. Ama en azından kötü bir durumla karşılaşırsam bile doktorumun bana dürüst iyi niyetli olmasını tercih ederim. Her hangi kötü bir sonuçta doktorun bunu reddetmesi kaçması her şeyi daha kötü yapar. Bana güven verecek ilgili bir doktor arıyorum yani :) Aceleye getirmemek gerek ama inanın benim hayatımı çok olumsuz etkileyen bir durum burun. Ve her ay fiyatın üzerine 3k-5k ekliyerek artıyor. Normalde Ankara da yaşıyordum orada biraz daha bilgi alabileceğim bir çevrem vardı. İzmir'e gelince tamamen bocaladım. Güvenilir yorum bulmak çok zor. Yazın sıcağında da başka bir şehirde ameliyat olup gelmeye cesaret edemiyorum.
Aaa bende çok memnun olan kişi oldugu için oraya gitmiştim doğal bir burun istediğim içinde utku beyin yaptıkları hoşuma gitti 2 ağustosa randevu aldım yeğenimle birlikte olucaz insallah güzel sonuç alırız.. bu çoğu doktor için geçerli biraz popüler olunca direk hastahaneden ayriliyorlarEkol den genel olarak memnuniyeti az olan çok kişiye tanık oldum bende çok kararsızım. Behçet Şahin de ekolden ayrılmış genel olarak belli bir yere gelince hemen ayrılıyor doktorlar ekolden o yüzden de aklımda şüpheler oluştu.
Doktorunuzun ismini söyleyebilir misiniz?Benim doktorum çok tecrübeli, başarılı fakat benim burnum şu an güzel değil. O yüzden size de tavsiye etmek istemem. Şans işi dediğimiz şey geldi beni buldu anlayacağınız. Revizyonun 5.ayındayım. 4 ay daha bekleyip öyle değerlendirme yapacağım. Fakat Murat Ataseven ismini önerebilirim. Çok başarılı bir plastik cerrah. Onu da araştırın derim.
Doktor ismi vermeyi şu aşamada doğru bulmuyorum. Memnun kalsam söylerdim ama maalesef...Doktorunuzun ismini söyleyebilir misiniz?
Bizde ona gitmeyelim diye sorduk zaten peki sağolunDoktor ismi vermeyi şu aşamada doğru bulmuyorum. Memnun kalsam söylerdim ama maalesef...
Aynı şehirde miyiz diye size hangi şehirdesiniz diye sordum, cevap vermediniz. 3 ayrı yerden bana doktor adı sormuşsunuz ama nerede olduğunuzu söylemiyorsunuz. Aynı şehirde olsak önereceğim ve uzak durmanızı söyleyeceğim doktorlar olacaktı. "Biz de o yüzden sorduk herhalde!"Bizde ona gitmeyelim diye sorduk zaten peki sağolun
İzmir'de misiniz? Konu başlığı İzmir burun estetiği ama bazen farklı şehirlerden de soruyorlar. İzmir'de ameliyat olmasalar bile soruyorlar, anlamıyorum.Bizde ona gitmeyelim diye sorduk zaten peki sağolun
Ben daha yeni üyeyim ve sordugunuz soruyu görmedim. İzmirdeyim benAynı şehirde miyiz diye size hangi şehirdesiniz diye sordum, cevap vermediniz. 3 ayrı yerden bana doktor adı sormuşsunuz ama nerede olduğunuzu söylemiyorsunuz. Aynı şehirde olsak önereceğim ve uzak durmanızı söyleyeceğim doktorlar olacaktı. "Biz de o yüzden sorduk herhalde!"