vallaa benn deliyimdirr trenn saatlerinii öğreneyimm gidişş dönüşüü bidee kocişi ayarlıyımmm kısmetsee gelirimm gelemezsemdee kusuraa bakmayınn ama çokk isterimm gelmeyii gelirsemm bu dediğiniz yer tren istasyonunaa yakınmıı acepp
vallaa benn deliyimdirr trenn saatlerinii öğreneyimm gidişş dönüşüü bidee kocişi ayarlıyımmm kısmetsee gelirimm gelemezsemdee kusuraa bakmayınn ama çokk isterimm gelmeyii gelirsemm bu dediğiniz yer tren istasyonunaa yakınmıı acepp
evett desimmm manisaa amaa ilçedenn tabüü
canım hemşerilerim, güzel bir buluşma olması dileğiylea.s.bende ancak resimlere bakıp iç çekerim burdan
selam fıstıklar.izmirimin güzel hatunları nasılmış bakem.kısla geçmiş kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun.kızlar bi kız arkadaşıma bahsettim buluışma kararından.oda gelse bi mahsuru olurmu.zaten oda kk üyesi ama nette okey oynamaktan buraya girmeye pek zamanı olmiiii.:icecream: bu gidişle kumarbaz karının teki olucak.delikafadulden
kızlar bende gelmek istiyorum aslında ama hiç kimseyi tanımıyorum.yabancılık çekermiyim ki:) aslında bayadır giriyorum ama arkidiş olamadım daha kimseyle..off offff
bişey sorucam bu yer tam nerde ya ben niyetleniorum böle bulışmalara bi aksilik çıkıo o yüzden adımı yazdırmadım çokoprens cnm ablacım gidebilirsem senide temsil ederim
kızlar bende gelmek istiyorum aslında ama hiç kimseyi tanımıyorum.yabancılık çekermiyim ki:) aslında bayadır giriyorum ama arkidiş olamadım daha kimseyle..off offff
desibel ablacım bişey söylüyeceğim burası tam olarak nerde ben ne zaman niyetlensem buluşmaya bişey çıkıo o yüzden adımı yazdıramadım bişeyy çıkmazsa gelebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?