• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buluşuyor...

vallaa benn deliyimdirr trenn saatlerinii öğreneyimm gidişş dönüşüü bidee kocişi ayarlıyımmm kısmetsee gelirimm gelemezsemdee kusuraa bakmayınn ama çokk isterimm gelmeyii gelirsemm bu dediğiniz yer tren istasyonunaa yakınmıı acepp

vallaa benn deliyimdirr trenn saatlerinii öğreneyimm gidişş dönüşüü bidee kocişi ayarlıyımmm kısmetsee gelirimm gelemezsemdee kusuraa bakmayınn ama çokk isterimm gelmeyii gelirsemm bu dediğiniz yer tren istasyonunaa yakınmıı acepp

nereden geliyorsun bilmiyorum ama tren istasyonuna yakın burası kaydirigubbakcemile5 tanışmaktan mutlu oluruz a.s.

Gözek atla gel cnm.Manisadan geliyosun bildiğim kadarıyla...kaydirigubbakcemile4

İZMİR BULUŞMASI:enbuyukkk:

14 MART CUMARTESİ ALSANCAK SECOND CUP CAFE.Saat 13.00 Mekan değişebilir (Sigaralı bir mekan aranıor):delphin:

Yengeçburcu
Dıptısdıptıs
Desibel
Güneş55
Nazarboncuğum
The She
First Lady
Tatlı Lady
Kibele 190
başak35
Peri
Usnac ve ablası
Pretty woman
Hakarka
Sessizce
March7
Cici35
Murgizin annesi
hcr35
Sblue

:nazar::nazar::nazar:
Hadi kızlar...İsminizi yazdırın, son 4 gün...:teytey:

Son düzenleme:
canım hemşerilerim, güzel bir buluşma olması dileğiylea.s.bende ancak resimlere bakıp iç çekerim burdan:delphin:

selam fıstıklar.izmirimin güzel hatunları nasılmış bakem.kısla geçmiş kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun.kızlar bi kız arkadaşıma bahsettim buluışma kararından.oda gelse bi mahsuru olurmu.zaten oda kk üyesi ama nette okey oynamaktan buraya girmeye pek zamanı olmiiii.:icecream: bu gidişle kumarbaz karının teki olucak.delikafadulden

selam fıstıklar.izmirimin güzel hatunları nasılmış bakem.kısla geçmiş kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun.kızlar bi kız arkadaşıma bahsettim buluışma kararından.oda gelse bi mahsuru olurmu.zaten oda kk üyesi ama nette okey oynamaktan buraya girmeye pek zamanı olmiiii.:icecream: bu gidişle kumarbaz karının teki olucak.delikafadulden

slm. cnm. şahsım adına bi sorun olmaz ..ama bu kafeyi kapatmamız gerekicek bunu anladım kaydirigubbakcemile3 getir cnm tanışmış oluruz belkim bizim ortamımız hoşuna giderde okeyi bırakır kk bağımlısı olur yerimseniben

gözekim gel cnm çok memnun oluruz desibel yaz cnm gözekciğimide listeye :))

kızlar bende gelmek istiyorum aslında ama hiç kimseyi tanımıyorum.yabancılık çekermiyim ki:) aslında bayadır giriyorum ama arkidiş olamadım daha kimseyle..off offff

kızlar bende gelmek istiyorum aslında ama hiç kimseyi tanımıyorum.yabancılık çekermiyim ki:) aslında bayadır giriyorum ama arkidiş olamadım daha kimseyle..off offff

cnm sayfaları baştan sona okursan senin kaygında bi çok arkadaşımız oldunu görürsün :teselli: ama çoğumuz yeni tanışıyoruz bence kaygılarından kurtul ve takıl bize inan bidahakini iple çekiceksin Şeniz a.s.

bişey sorucam bu yer tam nerde ya ben niyetleniorum böle bulışmalara bi aksilik çıkıo o yüzden adımı yazdırmadım çokoprens cnm ablacım gidebilirsem senide temsil ederim

bişey sorucam bu yer tam nerde ya ben niyetleniorum böle bulışmalara bi aksilik çıkıo o yüzden adımı yazdırmadım çokoprens cnm ablacım gidebilirsem senide temsil ederim

cnm aslında bende bilmiyorum ama desibelin tarifine göre sevinç pastanesinde kordona giren yolun sonunda sağdan 2 . kafeymiş yerimseniben sibel gelince ayrıntılı verir sana adresi :delphin:

sgefox kimseyi tanıman şart değil ki orada tanışıcaz bir çoğumuz. Ayrıca bizim geyik bölümünde İZMİR SOHBETLERİ başlığı var istersen gir oraya gelecek olan arkadaşlarla yazışırsın...Adını listeye ekliyorum cnm.kaydirigubbakcemile5

desibel ablacım bişey söylüyeceğim burası tam olarak nerde ben ne zaman niyetlensem buluşmaya bişey çıkıo o yüzden adımı yazdıramadım bişeyy çıkmazsa gelebilirim

desibel ablacım bişey söylüyeceğim burası tam olarak nerde ben ne zaman niyetlensem buluşmaya bişey çıkıo o yüzden adımı yazdıramadım bişeyy çıkmazsa gelebilirim

a.s.Deruş slm cnm. Burcunun tarif ettiği gibi Sevimç Pastanaesinden Kordona çıkıyorsun (Aynı hizada) sağa dönüyorsun, 2.sırada sanırım yakınında bir spor kulübü var. Denize karşı süper buluşma olacak. Hadi bekliyoruz. Sen gel de bir sandalye bulunur nasıl olsa...:1hug:

14 Mart Cumartesi 15 C. Çok bulutlu :lepi: (Türkiye Meteoroloji Gn.Md. web sitesinden alıntı)

Hava fena değil kızlar buluşma günü...:1hug:

Back