• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buluşuyor...

+ 3 olduk sibelim yarın eklersin.. ben güncel amaçlı alıntı yaptım yerimseniben

Burcum çok sağolasın şekerim hadisem.hihoyyyt Yarın bir güncelleme ile 3 arkadaş eklenecek.kaydirigubbakcemile5 Bu gidişle mekan almayacak bizi ehüehü...delikafadulden

inş güzel bir buluşma olur ve bir aksilik çıkmaz........

bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...
Acı ve hüzün yıldızlar kadar uzak, mutluluk gözbebeği kadar yakın, umutlar gerçek, gerçekler mutluluk, mutluluklar sonsuz, dünya hayatınız ve ahiretiniz, saadetiniz olsun.

ıZMıR BULUŞMASI

14 MART CUMARTESı ALSANCAK SECOND CUP CAFE.Saat 13.00 Mekan değişebilir (Sigaralı bir mekan aranıor):delphin:

Yengeçburcu
Dıptısdıptıs
Desibel
Güneş55
Nazarboncuğum
The She
First Lady
Tatlı Lady
Kibele 190
başak35
Peri
Usnac ve ablası
Pretty woman
Hakarka
Sessizce
March7
Cici35
Murgizin annesi
hcr35

Hadi kızlar...ısminizi yazdırın, son 5 gün...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ohh ohh maşallah 20 kişi var listede :dance: inş. ekmeler olmaz :Saruboceq:
sibelcim oranın telini bulup rezerve yaptırmak gerekirmi acaba malum cmrtsi yoğun bir gün zaten CADIARZU

Ben de onu düşündüm Burcum çünkü fiyatları hesaplı die hafta sonu çok gelen olabiliyo bi de hava güzel olunca düşün artık. Bir araştırayım bakalım tel nosunu, arayıp rezerve yaptırırız.kafamçokkarıştı
Listeye dahil edilen arkadaşlardan vazgeçen olursa cuma gününe kadar bildirirse seviniriz ona göre rezerve yaptırırız.:roflol:

Son düzenleme:
rezarvasyon yaptırmaya gerek yok bence zaten kordonda yeterince kafe var ağustosta gittigimiz mekana rezaryasyon yapılmadan gittik kalabalık olursa zaten masa açarlar ayol bize 20 tane hatunu görünce adamların elleri ayakları dolaşıcak yıkarıza valla orayı :mymeka:

rezarvasyon yaptırmaya gerek yok bence zaten kordonda yeterince kafe var ağustosta gittigimiz mekana rezaryasyon yapılmadan gittik kalabalık olursa zaten masa açarlar ayol bize 20 tane hatunu görünce adamların elleri ayakları dolaşıcak yıkarıza valla orayı :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 diyosunn :jeyyar: açılın kk nın hatunları geliyorrr kaydirigubbakcemile4

kızlaarrr cumartesi günleri eşim evde oluyor ve birlikte vakit geçiriyoruuuzzz..eğer ikna edip vakit bulabilirsem ben de gelmek isteriiiimmm..söz veremiyorum ama haaa :utangac:

kızlaarrr cumartesi günleri eşim evde oluyor ve birlikte vakit geçiriyoruuuzzz..eğer ikna edip vakit bulabilirsem ben de gelmek isteriiiimmm..söz veremiyorum ama haaa :utangac:

cnm.gün uzun 2 saatçiğinide bize ayırırsın gerisi eşinin olsun yerimseniben gelirsen memnun oluruz a.s.

buluşma olur da ben gelmez miyim ?? kaydirigubbakcemile4 yaz bakalım benide kaydirigubbakcemile5

oooo kızlar çoğalmışız baya heyecan dorukta delikafadulden

Kızlar kötü haber kesin değil ama bu hafta istanbula gtme ihtimalim var iş için:S

ama ertelenebişlir...ertelenirse inşallah hiç kaçırmak istemiyorum yaaa:delphin:

Kızlar kötü haber kesin değil ama bu hafta istanbula gtme ihtimalim var iş için:S

ama ertelenebişlir...ertelenirse inşallah hiç kaçırmak istemiyorum yaaa:delphin:

ben bilirim o işleri :jeyyar: ne diyeyim canın sağolsun kaydirigubbakcemile5

ben bilirim o işleri :jeyyar: ne diyeyim canın sağolsun kaydirigubbakcemile5

:jeyyar: ben de bildim.
Kalabalık olucaz yaa güzell.
Ama bence de rezervasyon yaptıralım, adamlar açsa açsa fazladan 1 masa açabilir bize yetmez ki gamyoncuiremsu

delikafaduldenvallahi 20 tane çıtır:delphin:
ben olsam mekanı kapatırım :delphin:
fazla manyah gördüm kendimi:jeyyar:

bu arada kızlar biletimi aldım
salı günü geliyorum hihoyyyt
cumartesiye kadar epey hazırlanırım kaydirigubbakcemile4

Back