+ 3 olduk sibelim yarın eklersin.. ben güncel amaçlı alıntı yaptım yerimseniben
Burcum çok sağolasın şekerim hadisem.hihoyyyt Yarın bir güncelleme ile 3 arkadaş eklenecek.kaydirigubbakcemile5 Bu gidişle mekan almayacak bizi ehüehü...delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+ 3 olduk sibelim yarın eklersin.. ben güncel amaçlı alıntı yaptım yerimseniben
rezarvasyon yaptırmaya gerek yok bence zaten kordonda yeterince kafe var ağustosta gittigimiz mekana rezaryasyon yapılmadan gittik kalabalık olursa zaten masa açarlar ayol bize 20 tane hatunu görünce adamların elleri ayakları dolaşıcak yıkarıza valla orayı :mymeka:
kızlaarrr cumartesi günleri eşim evde oluyor ve birlikte vakit geçiriyoruuuzzz..eğer ikna edip vakit bulabilirsem ben de gelmek isteriiiimmm..söz veremiyorum ama haaa![]()
buluşma olur da ben gelmez miyim ??yaz bakalım benide kaydirigubbakcemile5
Kızlar kötü haber kesin değil ama bu hafta istanbula gtme ihtimalim var iş için:S
ama ertelenebişlir...ertelenirse inşallah hiç kaçırmak istemiyorum yaaa![]()
ben bilirim o işleri :jeyyar: ne diyeyim canın sağolsun kaydirigubbakcemile5
delikafaduldenvallahi 20 tane çıtırrezarvasyon yaptırmaya gerek yok bence zaten kordonda yeterince kafe var ağustosta gittigimiz mekana rezaryasyon yapılmadan gittik kalabalık olursa zaten masa açarlar ayol bize 20 tane hatunu görünce adamların elleri ayakları dolaşıcak yıkarıza valla orayı :mymeka:
buluşma olur da ben gelmez miyim ??yaz bakalım benide kaydirigubbakcemile5