• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buluşuyor...

İZMİR BULUŞMASI

14 MART CUMARTESİ ALSANCAK SECOND CUP CAFE.Saat 13.00 Mekan değişebilir (Sigaralı bir mekan aranıor):delphin:

Yengeçburcu
Dıptısdıptıs
Desibel
Güneş55
Nazarboncuğum
The She
First Lady
Tatlı Lady
Kibele 190
başak35
Peri
Usnac ve ablası
Pretty woman ve arkadaşı
Hakarka
Sessizce
March7
Cici35
Murgizin annesi
hcr35
Sblue
sgefox
Deruş
Gözek (?)

Hadi bakalım, son 3 gün...:lepi: :lepi:

25 kişi kafamçokkarıştı :dance: yok yok kapattıralım biz şu kafeyi :roflol:

desibel canım rezarvasyon işini ne yaptınız malum kalabalık olucagız bir sorayım dedim .
ay kızlar şimdiden düşünüyorum kara kara ne giyicem diye hiçbir pantalonum gelmiyor hamile kıyafeti baktım ama çarşıda begenemedim ben baharlık ve yazlık istiyorum şimdikiler hep kışlık ay bunaldım resmen neyse bakıcaz birşeyler artık.

desibel canım rezarvasyon işini ne yaptınız malum kalabalık olucagız bir sorayım dedim .
ay kızlar şimdiden düşünüyorum kara kara ne giyicem diye hiçbir pantalonum gelmiyor hamile kıyafeti baktım ama çarşıda begenemedim ben baharlık ve yazlık istiyorum şimdikiler hep kışlık ay bunaldım resmen neyse bakıcaz birşeyler artık.

şimdi en zor aylarındır eski giysilerin olmaz yenisi için acele etsen 2 ay sonra yeniden almak gerekir :teselli: sen iyisimi az daha sabret dediğin giibi yaparsın cnm.ilk bulduğunu giy gel işte her halinle güzelsin sen :nazar:

Başak slm, henüz rezerve yaptırmadım çünkü eklemeler olabilir ya da mazereti olanlar çıkabilir. En son gün cumaya kadar bekleyip öyle arayım diye düşünüyorum...:uhm:

25 kişi kafamçokkarıştı :dance: yok yok kapattıralım biz şu kafeyi :roflol:

Gerçekten listeye dahil olan tüm arkadaşlar gelirse rekor olacak dermişim..:nazar:.Kafenin bahçesi bizim ekiple dolar zaten hehehe...kaydirigubbakcemile3

Gerçekten listeye dahil olan tüm arkadaşlar gelirse rekor olacak dermişim..:nazar:.Kafenin bahçesi bizim ekiple dolar zaten hehehe...kaydirigubbakcemile3

zaten bu gidişle bir düğün salonu tutmak zorunda kalcaz :nazar: bak işte ozaman oğlunun sözünü diil düğününüde aradan çıkartırız :roflol:

Başak slm, henüz rezerve yaptırmadım çünkü eklemeler olabilir ya da mazereti olanlar çıkabilir. En son gün cumaya kadar bekleyip öyle arayım diye düşünüyorum...:uhm:

zaten son ana kadar degişiklikler oluyor işi çıkıp gelemiyenler olucak tabikide daha önceki buluşmalardan biliyorum neyse kalan saglar bizimdir deyip yapıcagız buluşmayı havada güzel olur inşallah bugün resmen hasta etti beni bu izmirin havası bir güzel bir yagışlı bir rüzgarlı ay nankörlükmü ettim ne dogunun şartlarını düşünürsek neyse kızlar inşallah güzel bir gün olucak

Başakçım evet havaya belli olmuyor, bahar daha tam gelmedi tabii.:çok üzgünüm: Oranın kapalı yeri de var o yüzden sorun değil...:1rolleyes:

sgefox kimseyi tanıman şart değil ki orada tanışıcaz bir çoğumuz. Ayrıca bizim geyik bölümünde İZMİR SOHBETLERİ başlığı var istersen gir oraya gelecek olan arkadaşlarla yazışırsın...Adını listeye ekliyorum cnm.kaydirigubbakcemile5

sağoll canım evett herkes aynı kaygıyı yaşıyor...ben çok severim arkadaş olmayı beraber bişeyler yapmayı filan...inş çok güzel dostluklar kurarız sevgiyleeee

vallaa benn deliyimdirr trenn saatlerinii öğreneyimm gidişş dönüşüü bidee kocişi ayarlıyımmm kısmetsee gelirimm gelemezsemdee kusuraa bakmayınn ama çokk isterimm gelmeyii gelirsemm bu dediğiniz yer tren istasyonunaa yakınmıı acepp

gözek senden korkulur herşeyi ayarlar gelirsin kesin Şeniz
bak geldiğinde bana uğrama görüşürüz sana bişi yapamam kıyamam oturup ağlayamamda eeee peki ne yaparım ben manisaya geldiğimde sana uğramam :dilcikar:
pazartesi yine ordaydım hasta ziyaretine geldim bende kafamçokkarıştı

siz en iyisi açık bi parka filan gidin bak halı sahada olur :)) ancaaaaaaa
maşallah nan:nazar:
bende gelceeeeeeeemmmm ühü ühü ühüüüüüsenağlama

kaydirigubbakcemile3 yok yok biz desi yle karar verdik düğün salonu kiralıcaz :delphin:
düzce-izmir arasında ortak bi buluşma düzenleyelim senle kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 yok yok biz desi yle karar verdik düğün salonu kiralıcaz :delphin:
düzce-izmir arasında ortak bi buluşma düzenleyelim senle kaydirigubbakcemile5

ühüüü ühüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüsenağlama

Kızlar yarın bir gidip bakıcam oraya, eğer küçük gelirse az ilerde Üsküdar Çaycısı var oraya rezerve yaptırcam. BİLGİNİZE...:içelim:

Burcum baya kalabalık olacaz gibi duruyo, o yüzden Second Cup Cafe dar gelebilir.:çok üzgünüm: Olmazsa daha ilerde Alsancak İskele karşısında ÜSKÜDAR ÇAYCISI var, orayı ayarlarım.kaydirigubbakcemile5

Burcum baya kalabalık olacaz gibi duruyo, o yüzden Second Cup Cafe dar gelebilir.:çok üzgünüm: Olmazsa daha ilerde Alsancak İskele karşısında ÜSKÜDAR ÇAYCISI var, orayı ayarlarım.kaydirigubbakcemile5

cnm sen daha iyi bilirsin benm oralarla ilgili hiç fikrim yok .. CADIARZU
ayrıca umarım ki adlarını yazdıran arkadaşlarımız bizi yanıltmazlar .gelemicek olanlar önceden söylesin ltfn o gün içersinde kargaşa yaşamıyalım :delphin: geldi gelcekmi nerde kaldılar diye sengözlerimebaksanab

cnm sen daha iyi bilirsin benm oralarla ilgili hiç fikrim yok .. CADIARZU
ayrıca umarım ki adlarını yazdıran arkadaşlarımız bizi yanıltmazlar .gelemicek olanlar önceden söylesin ltfn o gün içersinde kargaşa yaşamıyalım :delphin: geldi gelcekmi nerde kaldılar diye sengözlerimebaksanab

Ben de çocuklardan duymuştum da gitmiştik her iki yere de.İki mekan da çok güzel ve hesaplı...cokacimcoookdediğin doğru cnm en son cuma günü öğlene kadar herkes bildirirse çok sevinirim.:icecream:

Back