- Emoji Skoru
- 3.601
- Puanlar
- 373
aaaa kıs sen beni nirden tanıyooon.kaydirigubbakcemile3
kıslar iyisinizdir inşallah.ay bende heyecanlandım şimdi ya.umarım o güne bi aksilik çıkmazda gelirim yanınıza.ki ben istanbula bile buluşmaya gitmiş biri olarakdelikafadulden
o gün hava güzel olurda dışarıda kordon keyfi yaparız.hihoyyyt
tamam cnm haklısın sende artık iki canlısın sıkıntıya gelemesin en iyisi benim kızlarla seninkini yaza buluştururz Şeniz
saat 1 yazdı sanırım sibel CADIARZU ama toplaşılması 2yi bulur şahsen benm gelmemneyseki güner uzadı herkes işini yemeni kocasını filan ayarlasın otururuz rahatça :içelim:
yok benim için sorun olmazda 6 yaşındaki bir çocuk için belli bir saatten sonra sıkıcı gelir gidelim diye tuturur sen beni daha iyi anlarsın bu sefer kalkmak zorunda kalırım anneme bırakıcam fındıgı en azından geç saatlere kadar kalamasamda rahat rahat sohpet ederiz sen 2 den sonramı geleceksin bildigim kadarıyla kızların dersanesi var galiba onlar gelmaden çıkamassın bende ona göre geleyim orada erken gidipte boş boş oturmayayım zaten benim evim yakın taksiyle 5 dk da gelirimgerçi böyle bir süpürgem olsa püfür püfür gelirim valla
hiç kaçarın yok arkadaşım demek ist. a gittin ha bravo valla a.s. umarım tanışırız her buluşma ayrı bi heyacan ve tad verio bana :teytey:
kaydirigubbakcemile3ay canım ya yanlışlıkla yazmışım çaktırma:roflol:
olsun nasılsa tanışıcaz hihoyyyt
gel bi öpem Şeniz
Pretty women bekliyoruz canım mutlaka. Hem İstanbul'a kadar giden biri İzmirdekine kesin gelir di mi? Başak35 canım saat 13.00 te yazdım Burcunun dediği gibi 2.00 yi bulur herkes gelene kadar ama farketmez ben sanırım biraz erken gidecem...hihoyyyt
canım ben direk kordondan gelsem hangi spor klübü var yanında bildigim fener ve beşiktaş klübü var sadece kordonda anladıgım kadarıyla herkes sigara kullanıyor bu durumda benim fındıgı getirmem mümkün olmayacak içeridede otursak kapalı mekan ben idare ederimde kızımıda yaza toplanırsak getiririm sorun degil
inşallah tatlım sağlıkla ilgili bi problem olmadıktan sonra gelicem .eşimede anlatıyodum şimdi.14 de buluşma varmış gidicem diye.adam alıştı benim buluşmalara .yakında yurt dışınada açılırsın sen diyoosırnaşık şey neden olmasın :jeyyar:
ayy ne güzel olurdu valla bende sizi görmek isterim az çok tanışıyoruz ama yakından tanımak daha güzel olsa gerek :)Yengeçburcu,Güneş55 Abla,Desibel,Nazarboncuğum,Kibele 190,başak35 demek buluşma var heekeşke bende gelebilsem... sizlerle tanışabilsem..aramızda kilometreler var ama arkadaşlar gönlüm hep sizlerle.. öhüü öhüüsenağlamaçok bunalım oldum beeeesenağlama nese resimlerle avunuruz artıkkaydirigubbakcemile3(boncuk ve kibeleyi görmemiştim bahaneyle onlarıda görcem kaydirigubbakcemile3)
burcu listede begüm niye yok o gelmicekmi
Peri,Usnac ve ablası,Pretty woman,Dıptısdıptıs,The She,First Lady,Tatlı Lady,Peri Usnac ve ablası,Pretty woman arkadaşlar sizleri tanımıyorum ama tatlı sohbetler diliyorum
ayy inanmıyorum hava durumu iyi de yoksam sendemi geliyosun sevinirim valla :)))14/03/2009, Cumartesi Parçalı Bulutlu 22°C
bence gayet iyi dimi kızlar :lepi:
ayy inanmıyorum hava durumu iyi de yoksam sendemi geliyosun sevinirim valla :)))
anooooooooooom ben de gelmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
kaydirigubbakcemile5 :teytey: :içelim: bekleriz cnm memnuniyetle davetimi kırmadığın için tşk Şeniz
ne demek ne demekkk
keşke önceden haberim olsaydı
hafta içi buluşmamız mümkün değil mi yahuu ?
ben haftasonları ailemin yanına geliyorum ya o yüzden diyorum
eğer buluşacaksak bu hafta ailemi biraz satışlara getireceğim de delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?