Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:smiley-cool:Oy OY hava da pek güzel duruyor sağol Burcum bilgi verdiğin için.ŞenizDenize karşı oh oh püfür püfür otururuz di mi anacım.cokacimcoook:içelim::icecream: Yalnız cumartesileri kalabalık olabilir biz erken gideriz biraz Burcumla...kaydirigubbakcemile5
Canlar kordonda olalım yaa...ben sanki second cup nerde hatırlamıyorum..=(
biri bi solesn bene...
Canlar kordonda olalım yaa...ben sanki second cup nerde hatırlamıyorum..=(
biri bi solesn bene...
Emelim Sessizcem seni zaten sormadan yazacaktım sen yazmasaydın, bekliyoruz emelparem.Şeniz
kızlar kızlar selam iyisiniz umarım listeye yazmışınız merak ediyorum ben hiç birinizi tanımıyorum :uhm:
kızlar kızlar selam iyisiniz umarım listeye yazmışınız merak ediyorum ben hiç birinizi tanımıyorum :uhm:
-------------------------------------------------------------------------------
İZMİR BULUŞMASIkaydirigubbakcemile5
14 MART CUMARTESİ ALSANCAK SECOND CUP.Saat 13.00 Mekan değişebilir (Sigaralı bir mekan aranıor)
Yengeçburcu
Güneş55 Abla
Dıptısdıptıs
Desibel
Nazarboncuğum
The She
First Lady
Tatlı Lady
Kibele 190
başak35
Peri
Usnac ve ablası
Pretty woman
Hakarka
Sessizce
March7 (Sormadan yazdım, gelecek mecburen:))
Hadi kızlar...İsminizi yazdırın:teytey:
Özümbüş gelsen de tanışsak cnm.kaydirigubbakcemile5 Ben de seni resimlerden tanıyorum. Dükkanın tam olarak nerede senin? Hiç değilse oraya gelip tanışırız birgün...:smiley-cool:
kusuruma bakma canım işlerim yoğun girmediğim için yazına geç cevap yazıyorum
yeşilyurtta işyerim birgün mutlaka beklerim çokta memnun olurumŞeniz
ben işyerimden sadece banka yada görüşme olursa çıkabiliyorum bunların haricinde hep burdayım hepinizi beklerim sizleri :asigim: gelecek olursanız açık adresimi veririm