İzmir Buluşuyor...

Özümbüş madem sen gelemiyorsun biz bir gün çalarız kapını.:içelim: Ben Balçovadayım, Yeşilyurt uzak değil, adres verirsen güzel bir havada çayını içmeye geliriz.Şeniz

çok sevinirimhihoyyyt tabiki adres veririm yerim çok kolay otobüsler dükkanın önünden geçiyor cadde üstündeyim merkez camiyi buldunmu beni bulman kolay alüminyum-pvc işi yapan kadın dedinmi gösterirler:jeyyar::roflol:
çayla kalmayız canım yemekte yeriz daha uzun sohbet etmiş oluruz hepinizi beklerimŞeniz

İZMİR BULUŞMASI

14 MART CUMARTESİ ALSANCAK SECOND CUP CAFE.Saat 13.00 Mekan değişebilir (Sigaralı bir mekan aranıor):delphin:

Yengeçburcu
Güneş55 Abla
Dıptısdıptıs
Desibel
Nazarboncuğum
The She
First Lady
Tatlı Lady
Kibele 190
başak35
Peri
Usnac ve ablası
Pretty woman
Hakarka
Sessizce
March7
Cici35

Hadi kızlar...İsminizi yazdırın:kahve::icecream:

Buluşma yeri olarak belirlenen SECOND CUP CAFE yi bilmeyenler için buradan ayrıntılı bir tarif edeyim.
Alsancaktaki Sevinç Pastanesinden Kordona doğru gidiyorsunuz. Kordona çıkınca sağa dönüyorsunuz sanırım 2.sırada fln. Yanında bir spor kulübü var. Bahçesi olan güzel bir mekan. Hava soğuk vs.olursa kapalı yeri de var.:içelim:

Buluşma yeri olarak belirlenen SECOND CUP CAFE yi bilmeyenler için buradan ayrıntılı bir tarif edeyim.
Alsancaktaki Sevinç Pastanesinden Kordona doğru gidiyorsunuz. Kordona çıkınca sağa dönüyorsunuz sanırım 2.sırada fln. Yanında bir spor kulübü var. Bahçesi olan güzel bir mekan. Hava soğuk vs.olursa kapalı yeri de var.:içelim:
canım şu zıkkım :delphin: içerde içilebiliyor mu?

canım şu zıkkım :delphin: içerde içilebiliyor mu?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 derdimize bak :delphin:
ama hamile ve çocuklu olan ark.lar açısından dua edelim de hava güzel olsun ki ben baktım güzel :lepi: töbe allah ın işine karışmak gibi olmasın :Saruboceq:

Mekanı bilmiyorum ama, bahçesi varmış, havalar da güzel, e o gün de güzel olacakmış :delphin:

Mekanı bilmiyorum ama, bahçesi varmış, havalar da güzel, e o gün de güzel olacakmış :delphin:

The She yukarıda mekanın yerini tarif etmeye çalıştım. Çok basit. Yine de bulamam dersen telefon no veririm, seni buluruz ok.canım.kaydirigubbakcemile5

çok sevinirimhihoyyyt tabiki adres veririm yerim çok kolay otobüsler dükkanın önünden geçiyor cadde üstündeyim merkez camiyi buldunmu beni bulman kolay alüminyum-pvc işi yapan kadın dedinmi gösterirler:jeyyar::roflol:
çayla kalmayız canım yemekte yeriz daha uzun sohbet etmiş oluruz hepinizi beklerimŞeniz

Özümbüş inşallah canım ilk fırsatta gelmeye çalışıcam.kaydirigubbakcemile5

Tmm canım, bir kaç gün önceden telefon isterim zaten, geçen seferki gibi kimseyi bulamayıp dönmek istemiyorum :icecream:

canım ben direk kordondan gelsem hangi spor klübü var yanında bildigim fener ve beşiktaş klübü var sadece kordonda anladıgım kadarıyla herkes sigara kullanıyor bu durumda benim fındıgı getirmem mümkün olmayacak içeridede otursak kapalı mekan ben idare ederimde kızımıda yaza toplanırsak getiririm sorun degil

FB spor kulübü galiba başak35, tam bilemiyorum ama...Öğrenirsem tekrar yazarım cnm...

Tmm canım, bir kaç gün önceden telefon isterim zaten, geçen seferki gibi kimseyi bulamayıp dönmek istemiyorum :icecream:

Geçen sefer nasıl bir aksilik oldu bilemiyorum ama biz seni yolda bırakmayız cnm. İstersen özelden tel no bildiririm ok.sositososito

kusuruma bakma canım işlerim yoğun girmediğim için yazına geç cevap yazıyorum
yeşilyurtta işyerim birgün mutlaka beklerim çokta memnun olurumŞeniz
ben işyerimden sadece banka yada görüşme olursa çıkabiliyorum bunların haricinde hep burdayım hepinizi beklerim sizleri :asigim: gelecek olursanız açık adresimi veririm

canım bende yeşilyurttanım.

canım ben direk kordondan gelsem hangi spor klübü var yanında bildigim fener ve beşiktaş klübü var sadece kordonda anladıgım kadarıyla herkes sigara kullanıyor bu durumda benim fındıgı getirmem mümkün olmayacak içeridede otursak kapalı mekan ben idare ederimde kızımıda yaza toplanırsak getiririm sorun degil

ayy ben o fındıkla tanışmak için sabırsızlanıyordum ama yaa anlatılanlara göre pek bilmişmiş hiç unutmuyorum buluşmada demiş ya bizde başak35 memnun olduk :roflol:
hava çok soğuk olmıcağı kesin bahçeninde üzeri kapalodır zati içerde içmeye benmde gönlüm razı olmaz hem küçük fındığada yazık dimi :teselli:

Kızlar Burcum baktı ya hava durumuna ii olacakmış. Bahçesinde otururuk ne güzel denise karşı hem de...:delphin::smiley-cool:

valla bende Güneş55, First Lady(annem olur :roflol:), Peri, Pretty woman haricinde kimseyi tanımıyorum canım Şeniz
ama önemli değil tanışıcaz nasılsa hihoyyyt
güzel oluyor buluşmalarhihoyyyt

aaaa kıs sen beni nirden tanıyooon.kaydirigubbakcemile3
kıslar iyisinizdir inşallah.ay bende heyecanlandım şimdi ya.umarım o güne bi aksilik çıkmazda gelirim yanınıza.ki ben istanbula bile buluşmaya gitmiş biri olarakdelikafadulden
o gün hava güzel olurda dışarıda kordon keyfi yaparız.hihoyyyt

ayy ben o fındıkla tanışmak için sabırsızlanıyordum ama yaa anlatılanlara göre pek bilmişmiş hiç unutmuyorum buluşmada demiş ya bizde başak35 memnun olduk :roflol:
hava çok soğuk olmıcağı kesin bahçeninde üzeri kapalodır zati içerde içmeye benmde gönlüm razı olmaz hem küçük fındığada yazık dimi :teselli:

evet canım benbim kız pek bilmiş kendini çok güzel tanıttı buluşmalarda ama çenesi fazla düştü birde çok kıpırdak oldu geldigimde beni rahat bırakmaz eminim kordondaki buluşmada allahtan babasıda gelmişti başka masada oturuyordu ona postaladım sıkıldıgında pek sıkılıyor devamlı dolaşayım diyor yok ayol başka sefer tanıştırırım seni yaz olsa sıkılmaz belki neyse bakarız bir çaresine birde saat kaçta buluşma? :içelim:

aaaa kıs sen beni nirden tanıyooon.kaydirigubbakcemile3
kıslar iyisinizdir inşallah.ay bende heyecanlandım şimdi ya.umarım o güne bi aksilik çıkmazda gelirim yanınıza.ki ben istanbula bile buluşmaya gitmiş biri olarakdelikafadulden
o gün hava güzel olurda dışarıda kordon keyfi yaparız.hihoyyyt

hiç kaçarın yok arkadaşım demek ist. a gittin ha bravo valla a.s. umarım tanışırız her buluşma ayrı bi heyacan ve tad verio bana :teytey:

evet canım benbim kız pek bilmiş kendini çok güzel tanıttı buluşmalarda ama çenesi fazla düştü birde çok kıpırdak oldu geldigimde beni rahat bırakmaz eminim kordondaki buluşmada allahtan babasıda gelmişti başka masada oturuyordu ona postaladım sıkıldıgında pek sıkılıyor devamlı dolaşayım diyor yok ayol başka sefer tanıştırırım seni yaz olsa sıkılmaz belki neyse bakarız bir çaresine birde saat kaçta buluşma? :içelim:

tamam cnm haklısın sende artık iki canlısın sıkıntıya gelemesin en iyisi benim kızlarla seninkini yaza buluştururz Şeniz
saat 1 yazdı sanırım sibel CADIARZU ama toplaşılması 2yi bulur şahsen benm gelmem :delphin: neyseki güner uzadı herkes işini yemeni kocasını filan ayarlasın otururuz rahatça :içelim:

Back