tamam kızlar bende gelcem kesin bide ablam üye değil ama o da gelebilirmi a.s.
tabii gelebilir canım. memnun oluruz.:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam kızlar bende gelcem kesin bide ablam üye değil ama o da gelebilirmi a.s.
selam hemşehrilerim.bi aksilik çıkmazsa bende gelmek istiyorum tabi kabul ederseniz ama benim dışında her kez birbirini tanıyo galiba
selam hemşehrilerim.bi aksilik çıkmazsa bende gelmek istiyorum tabi kabul ederseniz ama benim dışında her kez birbirini tanıyo galiba
hoşgeldin usnac..............
Yengeçburcu,Güneş55 Abla,Desibel,Nazarboncuğum,Kibele 190,başak35 demek buluşma var heekeşke bende gelebilsem... sizlerle tanışabilsem..aramızda kilometreler var ama arkadaşlar gönlüm hep sizlerle.. öhüü öhüüsenağlamaçok bunalım oldum beeeesenağlama nese resimlerle avunuruz artıkkaydirigubbakcemile3(boncuk ve kibeleyi görmemiştim bahaneyle onlarıda görcem kaydirigubbakcemile3)
burcu listede begüm niye yok o gelmicekmi
Peri,Usnac ve ablası,Pretty woman,Dıptısdıptıs,The She,First Lady,Tatlı Lady,Peri Usnac ve ablası,Pretty woman arkadaşlar sizleri tanımıyorum ama tatlı sohbetler diliyorum
Yengeçburcu,Güneş55 Abla,Desibel,Nazarboncuğum,Kibele 190,başak35 demek buluşma var heekeşke bende gelebilsem... sizlerle tanışabilsem..aramızda kilometreler var ama arkadaşlar gönlüm hep sizlerle.. öhüü öhüüsenağlamaçok bunalım oldum beeeesenağlama nese resimlerle avunuruz artıkkaydirigubbakcemile3(boncuk ve kibeleyi görmemiştim bahaneyle onlarıda görcem kaydirigubbakcemile3)
burcu listede begüm niye yok o gelmicekmi
Peri,Usnac ve ablası,Pretty woman,Dıptısdıptıs,The She,First Lady,Tatlı Lady,Peri Usnac ve ablası,Pretty woman arkadaşlar sizleri tanımıyorum ama tatlı sohbetler diliyorum
cnm benim bizimde kalbimiz sen ve diğer sevdğimiz dostlarımızla olcak o buluşmada emin ol hepinizi ancaz ( yaşasın reel dedikodu :roflol: )
Kahve delüm canımsın Keşke olsan ne kadar memnun olurduk. Ama gönüllerimiz bir olsun di mi? İzmir grubundan sevgiler.Şeniz