İzmir Buluşuyor...

tamam süper o zamn öptüm hepinizi görüşmek üzere heyecanlandım :icecream::dance:

Usnac çok memnun oluruz ablanı da bekliyoruz cnm.kaydirigubbakcemile5
Karcım ben de seni merak ediyorum şekerim hadi atla gel buraya...kaydirigubbakcemile4

Kızlar buluşmalarımız Burcumun dediği gibi süper oluyo.:dance: Saatin nasıl geçtiğini anlamıyoruz hatta...:asigim:

selam hemşehrilerim.bi aksilik çıkmazsa bende gelmek istiyorum tabi kabul ederseniz ama benim dışında her kez birbirini tanıyo galiba

selam hemşehrilerim.bi aksilik çıkmazsa bende gelmek istiyorum tabi kabul ederseniz ama benim dışında her kez birbirini tanıyo galiba

kabul etmek ne demek cnm herkse açık bi buluşma bu amaç tanışmak ,kaynaşmak zaten kaydirigubbakcemile5 mutlaka bekleriz a.s.

:teytey:Pretty woman başımızın üstünde yerin var cnm. Çoğumuz birbirimizi tanımıyoruz aslında. Burcu, ben, güneş abla, peri ve tatlı lady ile tanışıyoruz diğer arkadaşlarla tanışmaktan da çok mutlu oluruz.:kaydirigubbakcemile5

canım valla şimdilik bende bilmiyorum listeyi gördün kaç kişiye nasip olursa desibel arkadaşımız listeyi güncelliyor senide ekler listeye sen nerden katılıyorsun yani izmir neresinden :)

ben alsancakta oturuyorum 22 yaşındayım işsizim şimdilik umarım bulucam :ecrin_bebek:
öle şimdilik sen ?

Yengeçburcu,Güneş55 Abla,Desibel,Nazarboncuğum,Kibele 190,başak35 demek buluşma var hee:delphin:keşke bende gelebilsem... sizlerle tanışabilsem..aramızda kilometreler var ama arkadaşlar gönlüm hep sizlerle.. öhüü öhüüsenağlamaçok bunalım oldum beeeesenağlama nese resimlerle avunuruz artıkkaydirigubbakcemile3(boncuk ve kibeleyi görmemiştim bahaneyle onlarıda görcem kaydirigubbakcemile3)
burcu listede begüm niye yok o gelmicekmi

Peri,Usnac ve ablası,Pretty woman
,Dıptısdıptıs,The She,First Lady,Tatlı Lady,Peri Usnac ve ablası,Pretty woman arkadaşlar sizleri tanımıyorum ama tatlı sohbetler diliyorum

Yengeçburcu,Güneş55 Abla,Desibel,Nazarboncuğum,Kibele 190,başak35 demek buluşma var hee:delphin:keşke bende gelebilsem... sizlerle tanışabilsem..aramızda kilometreler var ama arkadaşlar gönlüm hep sizlerle.. öhüü öhüüsenağlamaçok bunalım oldum beeeesenağlama nese resimlerle avunuruz artıkkaydirigubbakcemile3(boncuk ve kibeleyi görmemiştim bahaneyle onlarıda görcem kaydirigubbakcemile3)

,Dıptısdıptıs,The She,First Lady,Tatlı Lady,Peri Usnac ve ablası,Pretty woman arkadaşlar sizleri tanımıyorum ama tatlı sohbetler diliyorum

cnm benim bizimde kalbimiz sen ve diğer sevdğimiz dostlarımızla olcak o buluşmada emin ol hepinizi ancaz ( yaşasın reel dedikodu :roflol: )

Kahve delüm canımsın Keşke olsan ne kadar memnun olurduk. Ama gönüllerimiz bir olsun di mi? İzmir grubundan sevgiler.Şeniz

-------------------------------------------------------------------------------
İZMİR BULUŞMASIkaydirigubbakcemile5

14 MART CUMARTESİ ALSANCAK SECOND CUP.Saat 13.00 Mekan değişebilir (Sigaralı bir mekan aranıor)

Yengeçburcu
Güneş55 Abla
Dıptısdıptıs
Desibel
Nazarboncuğum
The She
First Lady
Tatlı Lady
Kibele 190
başak35
Peri
Usnac ve ablası
Pretty woman

Hakarka

Hadi kızlar...İsminizi yazdırın:teytey:

arada bi güncelleyelim topiğimizi duyan duymayan kalmasın dimi kızlar yerimseniben
bahane istemiyoruz kaydirigubbakcemile5

Back