İzmir Buluşuyor...

eee bende gelmek istiyorum.. rezervasyonda yapılmış bana yer kalmadı mı şimdi senağlama

üzülme be ya sanada yer bulunur desibel e veya yengeç burcuna özeline numaranı yollla onlar seni arar gel diye ........

günaydınnnnnnnnnnn izmir güzelleri kaydirigubbakcemile2
aman yarabbim bu nasıl bi felaket hava yağmurda feci kötükedihüso
inş. öğlene kadar birazdaha düzelir :Saruboceq:

eee bende gelmek istiyorum.. rezervasyonda yapılmış bana yer kalmadı mı şimdi senağlama

gelmek isteyene hala kapımız açık cnm rezerve sadece formaliteden yapılan bişi elbet ilave bi kaç sandalye bulunur kafede a.s.

günaydınnnnnnnnnnn izmir güzelleri kaydirigubbakcemile2
aman yarabbim bu nasıl bi felaket hava yağmurda feci kötükedihüso
inş. öğlene kadar birazdaha düzelir :Saruboceq:

ne diyon kısss burda hava pırıl pırıl...eminim öğlen orda da öyle olur....

günaydınn kızlarrrr geliyosunuz umarım hepiniz biz hazırlanıyoz görüşmek üzere öpüçükler :sm_cool:

hava güzlleşti şansımza :lepi: böyle kalsın lütfeeen :çok üzgünüm:

geldik canım ama resimleri diger arkadaşlarım çektikleri için onlar ekleyecekler ama kendi adıma çok güzel birgün geçirdim herkes gelmişti kk izmir buluşmasında resmen cafeyi işgal ettik inanılmaz kalabalık ve güzel olduki anlatılmaz yaşanır

bende geldimmm evee çok güzeldi akşam koymaya çalışırım fotoları annemin doğum gununu halledellimde bi :sm_cool: öpüçüklerrr herkese a.s.

kızlar güzel geçmiş olmasına çok sevindim ..benim eşim iki gündür rahatsızdı biliyosunuz zaten dün daha kötü oldu bugünde evde dinlendi ...ama inş bidahaki sefere buarada şansınız varmış yağmur başladı şimdi ..hadi öptüm hepinizi.resimleri koyun ama oldumu ..

slm.kızlarrr bende geldim kaydirigubbakcemile2
kk toplantılarının en güzelini geçirdim süperdi harikaydı kızların hepsini çok sevdim bukadar candan samimi güzel insanların biarada olduğu bi toplantı daha olduğunu sanmıyorum a.s. tam tamına 21 kişiydik :lepi: fotolar ilerleyen saatlerde bekleyin bizi anacım yerimseniben

Oyy ne buluşma oldu yaa...Tek kelimeyle SÜPER di.:lepi: Gelen arkadaşların hepsine buradan tekrar teşekkür ediyor ve öpüyorum.Şeniz Foto çeken arkadaşlar birazdan eklerler, bizi izlemeye devam edin...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…