evet burcucum bugün bile yemegimi erkenden pişirdim yarının yemeginide yapıcam hazır olsun yarında öglene kadar kızımla ilgilenirim sonra ver elini gezmeye eşimeinde haberi var nasıl olsa aşkım sen zahmet etme çıkıcan zaman ben gelir seni alırım dedi oh dönüş taksi parasındanda yırtttım yarını sabırsızlıkla bekliyorum hatunlar fazla geç kalmayın günler zaten kısa zaman nasıl geçiyor bilemeyiz .
burcu benin fotograf makinam eski model bu yüzdan tlf çekeriz resimleri ama diger arkadşlar getirirse iyi olur
Yarın itibarıyla hava durumu 13 C ve çok bulutlu yani yağış görünmüyo arkadaşlar.hihoyyyt
selam kızlar hala tam kadroyuz inş. 12 erken değilmi bide :uhm:
Neden 12 istiyorsun Cici?:uhm: Bu saatten sonra 12 ye dönmek zor olur çünkü kesin gelecek kişiler yarına kadar buraya bakmayabilirler...Ama ben yarım gibi orda olacam sen de istersen gelebilirsin.:1hug:
CANIM SİBELİM DEĞİL BULUTLU KARDA YAĞSADOLUDAYAĞSA HATTA TEPEME YILDIRIM DÜŞSE SÜRÜNEREK YİNEDE GELİCEM. KİMSE TUTAMAZ BENİ.Yarın itibarıyla hava durumu 13 C ve çok bulutlu yani yağış görünmüyo arkadaşlar.hihoyyyt
CANIM SİBELİM DEĞİL BULUTLU KARDA YAĞSADOLUDAYAĞSA HATTA TEPEME YILDIRIM DÜŞSE SÜRÜNEREK YİNEDE GELİCEM. KİMSE TUTAMAZ BENİ.
CANIM SİBELİM DEĞİL BULUTLU KARDA YAĞSADOLUDAYAĞSA HATTA TEPEME YILDIRIM DÜŞSE SÜRÜNEREK YİNEDE GELİCEM. KİMSE TUTAMAZ BENİ.
oyyy ne güzel saat 13.e almışızzz
ben de geleceğim ama erken kalkmak zorundayım kızlar,
sizden sonra EducaTurk fuarına gitmem lazım
maksat sizi görmek değil mi Allah Allahh delikafadulden
sen gelde erken kalk cnm maksat tanışmak Şeniz hem erken dedğin ne kadar yarım saat filan diildir heral CADIARZU
yok canım o kadar da değil kaydirigubbakcemile3
4te sona eriyor fuar, ben 2-2buçuk gibi ayrılırım
aslında oda erken ama neysem biz seni tutabildiğimiz kadar tutarız Şeniz
ayy canım benimm
olmadı saat 10'da başlıyor fuar, ben 11 gibi giderim, 1buçuk gibi de yanınıza gelirim. Bakalım ya ayarlarız hallederizz kaydirigubbakcemile2
sbluecim merhaba tatlım....Sevinç pastanesinden kordona doğru yürüyorsun sağa dönüyorsun 3- 4 bina sonra diye hatırlıyorum. Yanında yunanistan konsolosluğu var.kk nın güzelleri bu cafe ne tarafta bilen varmı cumhriyet meydanından gelince çokmu yürünüyor baştamı ortadamı benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?