Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakın girmeyin derim geçen senelerde yine böyle bir buluşma ayarlandı burdan okadar kişi net konuştu yer ayarlandı ben sap gibi gittim kimsede gelmedi gelen bir arkdaş olmuştu oda telde arayınca tek başıma beklemiyim diye güç bela gelmişti.herkez bi palavra milleti gaza getirmeyin böyle benden söylemesi!
sakın girmeyin derim geçen senelerde yine böyle bir buluşma ayarlandı burdan okadar kişi net konuştu yer ayarlandı ben sap gibi gittim kimsede gelmedi gelen bir arkdaş olmuştu oda telde arayınca tek başıma beklemiyim diye güç bela gelmişti.herkez bi palavra milleti gaza getirmeyin böyle benden söylemesi!
aynen bnde bunu anlatmaya çalıştım bnm dediğim zamandaki buluşmada herkes te bir heves bir coşku aman allahım dedim tmm okadar netler diki hatta lütfen gelmeyen olursa son kez buradan yazsın mesajlarına bile herkes geliyorum yazdı ve yine bir pazardı sanırsam.yani insanlık hali işi çıkar aksilk olur ki onuda belirttik haber verilsin diye ama nyse.herkes birbirni aldatmış oldu neticede bir bnmiyim saf dedim kendimi enayi gibi aptal yerine konulmuş gibi hissettim .ayrıca mutekebbir hatun sana gelince okadar atarlanma sakin ol sadece konuyla ilgli olduğu için başıma gelen durumu anlttım uyarı ve biraz sitem olarak..naparsanız yapın ayrıca bensadece durumumu paylaştım ne yapsanız yapın beni ilgilendirmez zaten .sadece daha uyanık olmak gerektiğini anladım bu durumlarda.seninki iyi geçmiş bnmki talihsiz kıyaslama yapmadan empati yapmayı dene bol dua etde seninde başına gelmesin böyle bir durumHaklısın cnm o da olabilir ama daha öncede belirttik 3-4 kişi olsa yeter gerçekten gelmek isteyenlere kapımız açık gelmek istemeyenlerde gelirim deyip kimseyi mağdur etmesin.Ciddi olanları bekliyoruz zaten,amacımız paylaşım,muhabbet, arkadaşlık gelmek istemeyenlere burdan söyleyelım gelmiceklerse gelirim demesinler.İşiniz çıkabilir aksi bir durum olabilir ona anlayış gösteririz zaten ama bunu suistimal etmeye gerek yok bahane olarak da kullanıılmasın kimseyi zorlamıyoruz sonuçta.
taş koymak falan komik bir tabir olmuş ayrıca![]()
Arkadaşlar gereksiz bir münakaşa oldu sanırım.
İsteyen arkadaşlar buluşur gelemeyen gelemez. Maksat çok fazla kalabalık olmak değil ha olsa iyi olur tabi ki ama olmayınca da sorun değil diye düşünüyorum.
Bir kaç arkadaş bile olsa oturulup bir kahve içebilir.
Koskoca insanlarız neticesinde.
mutekebbir hatun mute tuşun yokmu senin hala bir atar gider neyin peşindesin neyin havasında ve kafasındasın anlamış değilim bu kadar istekli ve tanışma ihtiyacını anlıyabliyorum ergen düşüncelerinden norlam takma kafana bu kadar yavru korkma bulluşur tanışır yani arkdşlar ednirsin havanımı atarsın cakamı satarsın senin tabirinle her ne yaprsan yaparsın çok ta umurumdaymış gibi birde manidar manidar konuşmuşsun geçer geçer üzülme hadi hayırlı işler sana..sakın bana cevap yazma senin yazdıklarına hitaben karşılığını verdim.sen işine bak.organizasyonunla ilgilen hadi bakim.(mute)!
off amma uzattınız yaa bu kadar etkileneceğinizi bilseydim elimi bile yormazdım gayet samimiyetmle ve eskiye biraz sitemkar bakarak yazmıştım.herkes birbirine bukadar güvenmiş daha önceden tanışmış ve eminse gelecek ardşlar her türlü gider buluşur zaten ben kendi adım bnm zamanmdaki satış yapan arkdşlar olur sa okusun diye yazdım kendinize macera aramayın bnm üzerimden havalara girmeye gerek yokbak ikiniz gayet anlaşıyonuz etkilenmeyin ozaman herkes bnm yazdığımdan ötürü etkilenip gelmicekse mukte ile sen varsın gider buluşursunuz arkdş niye bukadar dertleniyorsunuz! relax..konuyu kapatıp asıl konunuza dönerseniz daha çok arkdş toplarsnız zira siz yazdıkça ben karşılık vermeye devam edicem daha çok organizasyonunuzun suyu çıkacak.Bu konuda başına gelen talihsiz bir olaya ilişkin genelleme yaptığın için aslında biraz tepki gösterdi mutekebbir hatun,burda tecrübeni yazarken sakın girmeyin,palavra tarzındaki söylemler bizim gerçekleştireceğimiz buluşma için biraz olumsuz bir izlenim yaratıyor.Bu konuda daha dikkatli olabilirdin yoksa tabiki uyarıda bulunman yada tecrübeni aktarmandan dolayı hiçbirimizin sana bir şey deme hakkı yok , bu senin görüşün fakat bunu burda belkide gelmek isteyen arkadaşlar için yapıcı ve tarafsız bir şekilde dile getirseydin daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
mutekebbir hatun mute tuşun yokmu senin hala bir atar gider neyin peşindesin neyin havasında ve kafasındasın anlamış değilim bu kadar istekli ve tanışma ihtiyacını anlıyabliyorum ergen düşüncelerinden norlam takma kafana bu kadar yavru korkma bulluşur tanışır yani arkdşlar ednirsin havanımı atarsın cakamı satarsın senin tabirinle her ne yaprsan yaparsın çok ta umurumdaymış gibi birde manidar manidar konuşmuşsun geçer geçer üzülme hadi hayırlı işler sana..sakın bana cevap yazma senin yazdıklarına hitaben karşılığını verdim.sen işine bak.organizasyonunla ilgilen hadi bakim.(mute)!
off amma uzattınız yaa bu kadar etkileneceğinizi bilseydim elimi bile yormazdım gayet samimiyetmle ve eskiye biraz sitemkar bakarak yazmıştım.herkes birbirine bukadar güvenmiş daha önceden tanışmış ve eminse gelecek ardşlar her türlü gider buluşur zaten ben kendi adım bnm zamanmdaki satış yapan arkdşlar olur sa okusun diye yazdım kendinize macera aramayın bnm üzerimden havalara girmeye gerek yokbak ikiniz gayet anlaşıyonuz etkilenmeyin ozaman herkes bnm yazdığımdan ötürü etkilenip gelmicekse mukte ile sen varsın gider buluşursunuz arkdş niye bukadar dertleniyorsunuz! relax..konuyu kapatıp asıl konunuza dönerseniz daha çok arkdş toplarsnız zira siz yazdıkça ben karşılık vermeye devam edicem daha çok organizasyonunuzun suyu çıkacak.
Ooooo hevesli hevesli topike bakıyım derken birde gördüm ki, buralar karışmış.
Gerçi ben gelmemiştim, amaMutekebbirHatun WhatsApp tan bayanları organize etmişti. Onlar buluşup gayet güzel eğlenmişlerdi. Neyse.
Karşıyakalı canlar, sizin yerinizde olsam, hemen 3 güne akşam üstü yasemin kafede toplanıp efil efil püfür kahve içerdim.
Keyif alırsam, rutine bindirirdim.
Ohh Misss
Not:arada da şu nacizane eski aksoylu yeni g.tepeli hatuna da haber ederdim. :)
Not2: bospaya yeni ciciler geldi mi?
Giden bakan bilgi verirse sevinirim.
Buluşma tarihi bir iki hafta içinde kesinleşir haber veririz gelmezsen bu kez ben kapına gelirim![]()
Bu arada tartışmıyorum ben aslında ama yine de huzursuzluk çıktığı için kusura bakmasın kimse lütfen. Artık cevap yazmayacağım burdan bayana, bu lüzumsuz karşılıklı atışma da son bulur böylece.Güzelim topik ne hale geldi![]()