• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİR BULUŞMASI

Kızlar,whatsApp grubu kuralım burdan yeri ve zamanı ayarlamak biraz zor .Bazılarınıza gizlilik ayarlarından dolayı mesaj atamadım telefon numaralarınızı bana mesaj olarak atarsanız buluşmayı daha kısa sürede gerçekleştirebiliriz

sakın girmeyin derim geçen senelerde yine böyle bir buluşma ayarlandı burdan okadar kişi net konuştu yer ayarlandı ben sap gibi gittim kimsede gelmedi gelen bir arkdaş olmuştu oda telde arayınca tek başıma beklemiyim diye güç bela gelmişti.herkez bi palavra milleti gaza getirmeyin böyle benden söylemesi!

sakın girmeyin derim geçen senelerde yine böyle bir buluşma ayarlandı burdan okadar kişi net konuştu yer ayarlandı ben sap gibi gittim kimsede gelmedi gelen bir arkdaş olmuştu oda telde arayınca tek başıma beklemiyim diye güç bela gelmişti.herkez bi palavra milleti gaza getirmeyin böyle benden söylemesi!

Haklısın cnm o da olabilir ama daha öncede belirttik 3-4 kişi olsa yeter gerçekten gelmek isteyenlere kapımız açık gelmek istemeyenlerde gelirim deyip kimseyi mağdur etmesin.Ciddi olanları bekliyoruz zaten,amacımız paylaşım,muhabbet, arkadaşlık gelmek istemeyenlere burdan söyleyelım gelmiceklerse gelirim demesinler.İşiniz çıkabilir aksi bir durum olabilir ona anlayış gösteririz zaten ama bunu suistimal etmeye gerek yok bahane olarak da kullanıılmasın kimseyi zorlamıyoruz sonuçta.

Arkadaşım şahsın adına bir uyarıda bulunmuşsun ama kimseyi gaza getirmek gibi bir mevzu söz konusu olamaz burda. Talihsizlik yaşamıs olabilirsin ama herkesi aynı kefeye koyman yanlış. Buyur benim de açtığım bir buluşma konusu olmuştu okursan sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/izmir-bulusmasi.759330/page-14
ve sağolsun pek çok da bayan teşrif etmişti. Gayet güzel vakit geçirildi, fotoğraf çekildik vs..
Yani burdaki arkadaşların aklında soru işareti bırakman yersiz. Geleceğim diyip de gelmeyen elbette pek çok kişi oldu ama ben bunun önlemini almıştım ve blueswan blueswan dan da başarılı bir buluşma çıkacağına eminim. Ben kesinlikle pazar günü nerde olursa olsun geleceğim buyur sen de gel yalnız kalmazsın, hiç kimse gelmese dahi ben orda olacağım, birer kahve içer iki kelam eder kalkarız. Kızdığım nokta insanların buluşma ile ilgili açtıkları sayfaların altına olumsuz yorum yapılması -ki bu da buluşmaya taş koymaktır. Hoppa

Haklısın cnm o da olabilir ama daha öncede belirttik 3-4 kişi olsa yeter gerçekten gelmek isteyenlere kapımız açık gelmek istemeyenlerde gelirim deyip kimseyi mağdur etmesin.Ciddi olanları bekliyoruz zaten,amacımız paylaşım,muhabbet, arkadaşlık gelmek istemeyenlere burdan söyleyelım gelmiceklerse gelirim demesinler.İşiniz çıkabilir aksi bir durum olabilir ona anlayış gösteririz zaten ama bunu suistimal etmeye gerek yok bahane olarak da kullanıılmasın kimseyi zorlamıyoruz sonuçta.
aynen bnde bunu anlatmaya çalıştım bnm dediğim zamandaki buluşmada herkes te bir heves bir coşku aman allahım dedim tmm okadar netler diki hatta lütfen gelmeyen olursa son kez buradan yazsın mesajlarına bile herkes geliyorum yazdı ve yine bir pazardı sanırsam.yani insanlık hali işi çıkar aksilk olur ki onuda belirttik haber verilsin diye ama nyse.herkes birbirni aldatmış oldu neticede bir bnmiyim saf dedim kendimi enayi gibi aptal yerine konulmuş gibi hissettim .ayrıca mutekebbir hatun sana gelince okadar atarlanma sakin ol sadece konuyla ilgli olduğu için başıma gelen durumu anlttım uyarı ve biraz sitem olarak..naparsanız yapın ayrıca bensadece durumumu paylaştım ne yapsanız yapın beni ilgilendirmez zaten .sadece daha uyanık olmak gerektiğini anladım bu durumlarda.seninki iyi geçmiş bnmki talihsiz kıyaslama yapmadan empati yapmayı dene bol dua etde seninde başına gelmesin böyle bir durum;)

taş koymak falan komik bir tabir olmuş ayrıca :KK66:

Atarlandığımı düşünmen daha komik neyse. Empati yapıp kendimi senin yerine koysam da, sırf benim başıma talihsiz bir olay geldi diye diğer insanların buluşacağı varsa da benim yüzümden buluşamasın diye o yorumu yapmam. Ha diyorsun ki ben başıma böyle böyle bir olay geldi onu anlattım sadece. ''Kimse gitmesin, yok gaza getirmeyin milleti, palavra hep bunlar'' diyerek mi sadece basit bir olaymış gibi gösteriyorsun o yorumunu. Cümlelerini yanlış kuruyorsun ve bir senedir içinde tuttuğun o diğer bayanlara karşı olan öfkeni burda bize lanse etme lütfen. İzninle biz buluşacağız ve buraya fotoğraflarımızı koyup gelmeyenlere inat havamızı atacağız :KK66:

Arkadaşlar gereksiz bir münakaşa oldu sanırım.
İsteyen arkadaşlar buluşur gelemeyen gelemez. Maksat çok fazla kalabalık olmak değil ha olsa iyi olur tabi ki ama olmayınca da sorun değil diye düşünüyorum.
Bir kaç arkadaş bile olsa oturulup bir kahve içebilir.
Koskoca insanlarız neticesinde.

Arkadaşlar gereksiz bir münakaşa oldu sanırım.
İsteyen arkadaşlar buluşur gelemeyen gelemez. Maksat çok fazla kalabalık olmak değil ha olsa iyi olur tabi ki ama olmayınca da sorun değil diye düşünüyorum.
Bir kaç arkadaş bile olsa oturulup bir kahve içebilir.
Koskoca insanlarız neticesinde.

Gün, saat ve mekan ortak bir kararla ayarlanırsa buluşuruz elbette, numaram var blueswan blueswan 'da. Sizler de numaralarınızı mesajla yollarsanız iletişim açısından daha sağlıklı olur.
Münakaşaya gelince valla canım yine olsa yine tepki gösterirdim o yanlış kurulan cümlelere, çünkü güzel bir aktivite yapmayı planlıyoruz şurda ve ''gitmeyin sakın, hepsi palavra'' gibi cümlelerle biz buluşma taraftarlarının da hevesini kırıyor neyse geçti bitti zaten, yani öyle tahmin ediyorumHoppa
Bu pazar ayın 24' ü ya da ayın 31'i buluşma gerçekleşsin bence o zamana kadar katılım da olursa ne ala yani 4-5 kişi de olsak kafi, ne diyorsunuz ? blueswan blueswan littleaniqa littleaniqa M minik-patiler nicki nick nicki nick

Son düzenleme:
mutekebbir hatun mute tuşun yokmu senin hala bir atar gider neyin peşindesin neyin havasında ve kafasındasın anlamış değilim bu kadar istekli ve tanışma ihtiyacını anlıyabliyorum ergen düşüncelerinden norlam takma kafana bu kadar yavru korkma bulluşur tanışır yani arkdşlar ednirsin havanımı atarsın cakamı satarsın senin tabirinle her ne yaprsan yaparsın çok ta umurumdaymış gibi birde manidar manidar konuşmuşsun geçer geçer üzülme hadi hayırlı işler sana..sakın bana cevap yazma senin yazdıklarına hitaben karşılığını verdim.sen işine bak.organizasyonunla ilgilen hadi bakim.(mute)!

Ooooo hevesli hevesli topike bakıyım derken birde gördüm ki, buralar karışmış.
Gerçi ben gelmemiştim, ama MutekebbirHatun MutekebbirHatun WhatsApp tan bayanları organize etmişti. Onlar buluşup gayet güzel eğlenmişlerdi. Neyse.

Karşıyakalı canlar, sizin yerinizde olsam, hemen 3 güne akşam üstü yasemin kafede toplanıp efil efil püfür kahve içerdim.
Keyif alırsam, rutine bindirirdim.
Ohh Misss

Not:arada da şu nacizane eski aksoylu yeni g.tepeli hatuna da haber ederdim. :)

Not2: bospaya yeni ciciler geldi mi?
Giden bakan bilgi verirse sevinirim.

mutekebbir hatun mute tuşun yokmu senin hala bir atar gider neyin peşindesin neyin havasında ve kafasındasın anlamış değilim bu kadar istekli ve tanışma ihtiyacını anlıyabliyorum ergen düşüncelerinden norlam takma kafana bu kadar yavru korkma bulluşur tanışır yani arkdşlar ednirsin havanımı atarsın cakamı satarsın senin tabirinle her ne yaprsan yaparsın çok ta umurumdaymış gibi birde manidar manidar konuşmuşsun geçer geçer üzülme hadi hayırlı işler sana..sakın bana cevap yazma senin yazdıklarına hitaben karşılığını verdim.sen işine bak.organizasyonunla ilgilen hadi bakim.(mute)!

Bu konuda başına gelen talihsiz bir olaya ilişkin genelleme yaptığın için aslında biraz tepki gösterdi mutekebbir hatun,burda tecrübeni yazarken sakın girmeyin,palavra tarzındaki söylemler bizim gerçekleştireceğimiz buluşma için biraz olumsuz bir izlenim yaratıyor.Bu konuda daha dikkatli olabilirdin yoksa tabiki uyarıda bulunman yada tecrübeni aktarmandan dolayı hiçbirimizin sana bir şey deme hakkı yok , bu senin görüşün fakat bunu burda belkide gelmek isteyen arkadaşlar için yapıcı ve tarafsız bir şekilde dile getirseydin daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

WhatsApp grubu kurduk kızlar suan kesin gelcek 4-5 kişi kadar varız hala gelmek isteyenler varsa içinizde tereddüt etmesin güzel ve kalabalık bir buluşma gerçekleştireceğiz.Önümüzdek buluşmalara güzel bir başlangıç olur haydı toplanalım:KK31:

Bu konuda başına gelen talihsiz bir olaya ilişkin genelleme yaptığın için aslında biraz tepki gösterdi mutekebbir hatun,burda tecrübeni yazarken sakın girmeyin,palavra tarzındaki söylemler bizim gerçekleştireceğimiz buluşma için biraz olumsuz bir izlenim yaratıyor.Bu konuda daha dikkatli olabilirdin yoksa tabiki uyarıda bulunman yada tecrübeni aktarmandan dolayı hiçbirimizin sana bir şey deme hakkı yok , bu senin görüşün fakat bunu burda belkide gelmek isteyen arkadaşlar için yapıcı ve tarafsız bir şekilde dile getirseydin daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
off amma uzattınız yaa bu kadar etkileneceğinizi bilseydim elimi bile yormazdım gayet samimiyetmle ve eskiye biraz sitemkar bakarak yazmıştım.herkes birbirine bukadar güvenmiş daha önceden tanışmış ve eminse gelecek ardşlar her türlü gider buluşur zaten ben kendi adım bnm zamanmdaki satış yapan arkdşlar olur sa okusun diye yazdım kendinize macera aramayın bnm üzerimden havalara girmeye gerek yokbak ikiniz gayet anlaşıyonuz etkilenmeyin ozaman herkes bnm yazdığımdan ötürü etkilenip gelmicekse mukte ile sen varsın gider buluşursunuz arkdş niye bukadar dertleniyorsunuz! relax..konuyu kapatıp asıl konunuza dönerseniz daha çok arkdş toplarsnız zira siz yazdıkça ben karşılık vermeye devam edicem daha çok organizasyonunuzun suyu çıkacak.

off amma uzattınız yaa bu kadar etkileneceğinizi bilseydim elimi bile yormazdım gayet samimiyetmle ve eskiye biraz sitemkar bakarak yazmıştım.herkes birbirine bukadar güvenmiş daha önceden tanışmış ve eminse gelecek ardşlar her türlü gider buluşur zaten ben kendi adım bnm zamanmdaki satış yapan arkdşlar olur sa okusun diye yazdım kendinize macera aramayın bnm üzerimden havalara girmeye gerek yokbak ikiniz gayet anlaşıyonuz etkilenmeyin ozaman herkes bnm yazdığımdan ötürü etkilenip gelmicekse mukte ile sen varsın gider buluşursunuz arkdş niye bukadar dertleniyorsunuz! relax..konuyu kapatıp asıl konunuza dönerseniz daha çok arkdş toplarsnız zira siz yazdıkça ben karşılık vermeye devam edicem daha çok organizasyonunuzun suyu çıkacak.

Yahu şu yazdığın yorumlara bir bak önce; sonra gel bana burda ergen-atarlı falan de, ahkam kes. Çelişkinin dibine dibine vurmuşsun. Belli ki daha oturmamış yaşın.(kimlik yaşından bahsetmiyorum)
Ne düzgün bir cümle kurabilmişliğin var ne de bir saygın edebin var..
Sadece bana değil bir de arkadaşımıza saldırıyorsun. Evet iyi geçiniyoruz çok şükür ne bu hasetlik içindeki senin bu kadar dolmuş taşmış artık utanmayıp bir de dile getiriyorsun, ayıp :KK20:
Burda hiç birimiz asosyal insanlar değiliz, elbette ki eşimiz dostumuz, pek çok da arkadaşımız var. Sen geçen sene ne için buluşmaya heveslendiysen biz de o sebepten burdayız yani kafanı yorma bu kadar, bana laf sokmaya çalıştığın konu da en az senin kadar komik.
Bu arada senin varlığın bizim buluşmamıza engel değil ve ''benim üstünden prim yapmayın'' kadar boş anlamsız bir laf daha duymadım, görmedim bu nasıl bir egodur anlamış değilim.Bu senenin moda lafı ''prim''le ''mute'' olsa gerek , her iki kelimenden biri onlar.

Not:Bol bol kitap okursan kelime dağarcığın gelişir.
Yazmaya devam edeceğini belirtmişsin bana özel mesaj at burdaki insanları huzursuz etme belli ki senin sinirlerin bozulmuş at stresini bari bana yazarak, ben sinirlenmem kolay kolay malum benim mesleğim yazmak belki biraz bir şeyler katarım sana da yorumların daha makul daha iç açıcı olur bundan sonra, hadi inşallah :KK59:
Ve madem umrunda değiliz ya bizi görmezsen gel ya da kendi kendini imha et biz seni görmeyelim lütfen. Ya da ;
buyur dilediğin kadar çıkıntılık yapıp cevap yaz, şu saatten sonra bu buluşma konusunun altında kaale alınmayacaksın zira.

bak yaa gelmiş yine bizim yazı ve anlam araştırma inceleme fitne çıkarma profösrü. sen ne önemli biriymişsin böyle yaa hepimiz yazar hepimiz avukat hepimiz profösörüz doğruu..bana edebiyat yapacak kadar önemli biri değilsin umrumda değilsin etkilemenin dibine vuruyosun şuan;) hoşuna gidiyor değilmi arkdşına saldırmadım kendi adına konuş ! neden provoke etmeye çalışyıosun milletii haset olmasan her yazıma destanllarca ve ve büyük bir egoyla saldırmazdın. sen git yazı işleri müdürü kalemini faydalı önemli işlerde kullan hadi cnm hadi bana ders vermek sana düşmedi .sen bana neyapacağımı söyleyemessin ok;) sen okumuşsun belli okadar okumuşsunki bu bilgini ukalaıkla karıştırmışsın empatiden yoksun sataşmacı ukala provakötör biri olmuş çıkmışsın maşlh.seninle gururmu duymalıyız şimdi toplumca..hadi işine artık cevap yazmıcam sana bütün yazdıkların ve yazacakların kendi düşüncelerin kendi sıfatın kendi egonu gösterir.kişiliğme laf ederken kendi kişilkiszliğini ayna gibi sergiliyosun.hadi bakim bu yazdıaki 125 hatayı ve bulmakla balıyabilrsin kolay gele sana.işin zor!

Ooooo hevesli hevesli topike bakıyım derken birde gördüm ki, buralar karışmış.
Gerçi ben gelmemiştim, ama MutekebbirHatun MutekebbirHatun WhatsApp tan bayanları organize etmişti. Onlar buluşup gayet güzel eğlenmişlerdi. Neyse.

Karşıyakalı canlar, sizin yerinizde olsam, hemen 3 güne akşam üstü yasemin kafede toplanıp efil efil püfür kahve içerdim.
Keyif alırsam, rutine bindirirdim.
Ohh Misss

Not:arada da şu nacizane eski aksoylu yeni g.tepeli hatuna da haber ederdim. :)

Not2: bospaya yeni ciciler geldi mi?
Giden bakan bilgi verirse sevinirim.

Buluşma tarihi bir iki hafta içinde kesinleşir haber veririz gelmezsen bu kez ben kapına gelirim :-)

Bu arada tartışmıyorum ben aslında ama yine de huzursuzluk çıktığı için kusura bakmasın kimse lütfen. Artık cevap yazmayacağım burdan bayana, bu lüzumsuz karşılıklı atışma da son bulur böylece.Güzelim topik ne hale geldi :KK16:

Buluşma tarihi bir iki hafta içinde kesinleşir haber veririz gelmezsen bu kez ben kapına gelirim :-)

Bu arada tartışmıyorum ben aslında ama yine de huzursuzluk çıktığı için kusura bakmasın kimse lütfen. Artık cevap yazmayacağım burdan bayana, bu lüzumsuz karşılıklı atışma da son bulur böylece.Güzelim topik ne hale geldi :KK16:

Topike bir elektro şok veririz düzelir...
Bu arada,

Misafir ol gel bana börekler açayım sana,
Param pulun yok ama,
Borç yazdırırız bakkala....:-)

Arkadaşlar şu anda durum nedir. ?
Benim telefon serviste whatsapp yok ama numaramı verebilirim.
Facebook felan varsa özelden yazarsanız ekleyim oradan bir iletişime geçelim.

Back