- 21 Aralık 2022
- 4.770
- 21.148
-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Kavga etmek için bahane arıyorum dur
İnternetten bakın hacizli bir sürü ev var alsancakta değerlerinin yarı fiyatına mecburiyetten satılan hem güzel bir yer hemde daha mantıklı deprem açısından bakarsak olaya bucadaki evler kaç yaşında sizce hiç baktınız mı yada biliyor musunuz yeni yapıların hepsi sanki çok mu iyi 10 tane ilkde deprem oldu ve çoğu yeni yapı 3 4 yaşında olan binalar çalan yine çalıyorKavga ya da farklı bir şey düşünmeyin ama gerçekten merak ettiğim için soruyorum, seçenekleri arasında Buca olan birinin parası Alsancağa yeter mi sizce?
Mesela alsancağı ne yönden tavsiye edersiniz? Binalar eski, deprem için çok riskli bir bölge, sabahtan akşama tüm İzmir orada yani gündüz alsancaklı biriyle denk gelmek bile zor olur, kordon’a zaten gidilmiyor bile artık, e fiyat olarak da çok yüksek, avantajı nedir mesela?
Bu arada asla polemik yaşamak gibi bir niyetim yok, merak ediyorum sadece. Bende başka bir şehre taşınacağım için ev bakıyorum, önemli olan kriterler saydıklarım değil midir merak ettim, hep onları göz önüne alıyorum çünkü de.
Buca organize sanayiOrası neresi, hiç duymadım
İnternetten bakın hacizli bir sürü ev var alsancakta değerlerinin yarı fiyatına mecburiyetten satılan hem güzel bir yer hemde daha mantıklı deprem açısından bakarsak olaya bucadaki evler kaç yaşında sizce hiç baktınız mı yada biliyor musunuz yeni yapıların hepsi sanki çok mu iyi 10 tane ilkde deprem oldu ve çoğu yeni yapı 3 4 yaşında olan binalar çalan yine çalıyor
Yatirimlik ev alacagim Allah nasip ederse ama anneyi de oturtabilirim oraya, yalniz yaşayan bir kadının rahatça yaşayacagi mahalleleri soyleyebilir misiniz? Bir de sarı siteye baktigimizda 2+1 alabiliyorum görünüyor ama oradaki ilanlar gercekten sıkıntılı mi?Tabii buyrun
Barta kulesi hanim yukarida mahalleleri yazmissiniz, ben bir daha bakayim, gozumden kacmis herhalde kusura bakmayin =(
Gördüm simdi komsuma gecmis olsuna gidiyorum, eve dönünce hemen okuyacagim cok tesekkur ederim (=Yok Estağfirullah, size mesaj attım
Rica ederimFargoh köşkünün olduğu cadde hoşuma gitmişti, çay bahçesi de vardı, tarihi bir kilise vardı etrafı güzeldi..hele forbes köşkü bayıldım, insaalah restore edilir diyeyim bu arada..şirinyer aklımda olsun..tesekkürler
Şimdi her mahallede zincir marketler yanyana öyle bi sıkıntı kalmadıBen bucada yaşadim ev fiyatlarini şuan bilmiyorum .ama buca güzel yer sakin ve insanlarida cok iyi istanbula döndüm yaklaşik 1 sene yaşadim .istanbula döneli 3 yil oldu bucadaki komsumla halen görüşürüm ama evler marketlere hep uzak .yasanmicak bir yer degil evlerde yüksek evler degil hep 3 kat falan
Ben taşinci yapmişlar ben ordayken sinir oluyordum birde benim oturdugum yerde köpeklerde coktu korka korka giderdim ama etrafi insanlari cok iyiŞimdi her mahallede zincir marketler yanyana öyle bi sıkıntı kalmadı
İstanbulda o fiyata ev hiç yok . Bucada 550 600 bin gibi rakamlara sıfır içi çok güzel daire görünce heves etmiştim bir an. İstanbulda en kötü semtlerinde bodrum daireler anca 900 bin civarında. Ama tabi bucadan çoktan vazgeçtim. Ben inanamamıştım zaten 500 600 bine öyle evlerin olmasına ama yine de sormak istedim. Burdaki arkadaşlar saolsun uyardılar beni.İstanbuldasınız madem niçin İstanbuldan ev bakmıyorsunuz, İstanbulda da bazı semtlerde o fiyata evler var
Esenyurt, beylikdüzü, bahçelievler soğanlı taraflarında 500 bin civarı evler var, sahibindene bakınİstanbulda o fiyata ev hiç yok . Bucada 550 600 bin gibi rakamlara sıfır içi çok güzel daire görünce heves etmiştim bir an. İstanbulda en kötü semtlerinde bodrum daireler anca 900 bin civarında. Ama tabi bucadan çoktan vazgeçtim. Ben inanamamıştım zaten 500 600 bine öyle evlerin olmasına ama yine de sormak istedim. Burdaki arkadaşlar saolsun uyardılar beni.
Yok malesef çok baktım esenyurtta 500 bin civarı daire buca ile aynıdır zatenEsenyurt, beylikdüzü, bahçelievler soğanlı taraflarında 500 bin civarı evler var, sahibindene bakın