- 19 Ağustos 2019
- 1.372
- 2.276
- 31
-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Buca gezisine katılmıştım, levanten köşkleri falan ne kadar güzeldi.eskiden levanten zenginler Buca ve Bornovayi tercih edermiş..Demek ki heryeri aynı değil, geniş bir bölge
Ne olacağını Allah bilir tabi ki ama Buca için ful deprem bölgesi diyorlar haberiniz olsunMerhaba hanımlar , kendime yatırımlık bir daire bakıyorum. Arsa vs baktım ama aşırı uçuk fiyatlar. Daire yine az çok bildiğimiz yöntem dedim kafam o kadarına basıyor garanti diye düşündüm. Elimde az biraz yatırıma ayırmak istediğim param var. İzmir buca da uygun 0 1 artı 1 dairelere rastladım. Buca üniversite ve hastane gibi kamu alanlarının olduğu bir bölgeymiş. İnternetten Buca daki satılık daire ilanlarına baktığımda, aynı emsalde daireler arasında oldukça fiyat farkı vardı. Bir tarafta 550 bin civarındayken, diğer tarafta 1.200.000 civarı fiyatlanmış daireler gördüm. Bu daireler oda sayısı ve yaş olarak hemen hemen birbirinin bezeri idi. ben izmiri hiç bilmiyorum. Sitede izmirli hanımların olduğunu hatırladım. Buraya yazıp fikir almak istedim. Buca hakkında fikri olan ve daire fiyatlarının neden bu kadar farklı olduğunu bilen var mı acaba ? Ve diğer önemli bir husus da bucayı tavsiye eder misiniz ?
Merhaba hanımlar , kendime yatırımlık bir daire bakıyorum. Arsa vs baktım ama aşırı uçuk fiyatlar. Daire yine az çok bildiğimiz yöntem dedim kafam o kadarına basıyor garanti diye düşündüm. Elimde az biraz yatırıma ayırmak istediğim param var. İzmir buca da uygun 0 1 artı 1 dairelere rastladım. Buca üniversite ve hastane gibi kamu alanlarının olduğu bir bölgeymiş. İnternetten Buca daki satılık daire ilanlarına baktığımda, aynı emsalde daireler arasında oldukça fiyat farkı vardı. Bir tarafta 550 bin civarındayken, diğer tarafta 1.200.000 civarı fiyatlanmış daireler gördüm. Bu daireler oda sayısı ve yaş olarak hemen hemen birbirinin bezeri idi. ben izmiri hiç bilmiyorum. Sitede izmirli hanımların olduğunu hatırladım. Buraya yazıp fikir almak istedim. Buca hakkında fikri olan ve daire fiyatlarının neden bu kadar farklı olduğunu bilen var mı acaba ? Ve diğer önemli bir husus da bucayı tavsiye eder misiniz ?
Bucanın en nezih yeri neresi acaba..Evet, her yeri aynı değil Buca'nın. Ama Buca'yı çok severim. :) Orada doğup büyüdüğüm için olsa gerek :)
Şirinyer oldukça hareketli ve merkezidir…aradığınız herşeye ulaşabilirsiniz…çevik 1 hastane civarı,yenigün mahallesi,enhoşlar ,koşu tarafları iyidir…çok geniş bir alan ve merkezden uzaklaştıkça maalesef kötüleşiyorBucanın en nezih yeri neresi acaba..
Seferihisar da yaşıyorum bende ama tavsiye etmem bucayi çok kalabalık öğrenci yuvası nasıl bir şey bakıyorsunuz internetten bakabilirsiniz yatırım amaçlı düşünüyorsaniz Ürkmez Gümüldür Doğanbey çok güzel müstakil sessiz sakin çok gzuel yazlık bir yer araştırın derimMerhaba hanımlar , kendime yatırımlık bir daire bakıyorum. Arsa vs baktım ama aşırı uçuk fiyatlar. Daire yine az çok bildiğimiz yöntem dedim kafam o kadarına basıyor garanti diye düşündüm. Elimde az biraz yatırıma ayırmak istediğim param var. İzmir buca da uygun 0 1 artı 1 dairelere rastladım. Buca üniversite ve hastane gibi kamu alanlarının olduğu bir bölgeymiş. İnternetten Buca daki satılık daire ilanlarına baktığımda, aynı emsalde daireler arasında oldukça fiyat farkı vardı. Bir tarafta 550 bin civarındayken, diğer tarafta 1.200.000 civarı fiyatlanmış daireler gördüm. Bu daireler oda sayısı ve yaş olarak hemen hemen birbirinin bezeri idi. ben izmiri hiç bilmiyorum. Sitede izmirli hanımların olduğunu hatırladım. Buraya yazıp fikir almak istedim. Buca hakkında fikri olan ve daire fiyatlarının neden bu kadar farklı olduğunu bilen var mı acaba ? Ve diğer önemli bir husus da bucayı tavsiye eder misiniz ?
Son 6 aydır buca merkezli depremler çok oluyor ve 3.5 büyüklüğü bile bizi sokağa döküyor..maalesef tam üstündeyiz fayınNe olacağını Allah bilir tabi ki ama Buca için ful deprem bölgesi diyorlar haberiniz olsun
Okula giden çocuğum olmasa kesinlikle merkezden uzak,sahilde yaşamak tercihim olurdu benim deSeferihisar da yaşıyorum bende ama tavsiye etmem bucayi çok kalabalık öğrenci yuvası nasıl bir şey bakıyorsunuz internetten bakabilirsiniz yatırım amaçlı düşünüyorsaniz Ürkmez Gümüldür Doğanbey çok güzel müstakil sessiz sakin çok gzuel yazlık bir yer araştırın derim
bu dairelere bende kapildim emlakciyada gittim o daireler amlakcilarin gostermelik koydugu, imar affindan yararlanirim.nasil.olsa denilip uzerine kacak kat cikilan deprem yonetmeligiyle alakasi olmayan evler bilginiz olsun.Merhaba hanımlar , kendime yatırımlık bir daire bakıyorum. Arsa vs baktım ama aşırı uçuk fiyatlar. Daire yine az çok bildiğimiz yöntem dedim kafam o kadarına basıyor garanti diye düşündüm. Elimde az biraz yatırıma ayırmak istediğim param var. İzmir buca da uygun 0 1 artı 1 dairelere rastladım. Buca üniversite ve hastane gibi kamu alanlarının olduğu bir bölgeymiş. İnternetten Buca daki satılık daire ilanlarına baktığımda, aynı emsalde daireler arasında oldukça fiyat farkı vardı. Bir tarafta 550 bin civarındayken, diğer tarafta 1.200.000 civarı fiyatlanmış daireler gördüm. Bu daireler oda sayısı ve yaş olarak hemen hemen birbirinin bezeri idi. ben izmiri hiç bilmiyorum. Sitede izmirli hanımların olduğunu hatırladım. Buraya yazıp fikir almak istedim. Buca hakkında fikri olan ve daire fiyatlarının neden bu kadar farklı olduğunu bilen var mı acaba ? Ve diğer önemli bir husus da bucayı tavsiye eder misiniz ?
Fargoh köşkünün olduğu cadde hoşuma gitmişti, çay bahçesi de vardı, tarihi bir kilise vardı etrafı güzeldi..hele forbes köşkü bayıldım, insaalah restore edilir diyeyim bu arada..şirinyer aklımda olsun..tesekkürlerŞirinyer oldukça hareketli ve merkezidir…aradığınız herşeye ulaşabilirsiniz…çevik 1 hastane civarı,yenigün mahallesi,enhoşlar ,koşu tarafları iyidir…çok geniş bir alan ve merkezden uzaklaştıkça maalesef kötüleşiyor
niye öyle dediniz ki bende bucadan ev almayı düşünüyordumSeferihisar da yaşıyorum bende ama tavsiye etmem bucayi çok kalabalık öğrenci yuvası nasıl bir şey bakıyorsunuz internetten bakabilirsiniz yatırım amaçlı düşünüyorsaniz Ürkmez Gümüldür Doğanbey çok güzel müstakil sessiz sakin çok gzuel yazlık bir yer araştırın derim
niye öyle dediniz ki bende bucadan ev almayı düşünüyordumhiçmi aile oturabilecek duzzgun bir mahallesi yok buranin
Yani illaki vardır ama irfanı oturacaksiniz benim eşim müteahhit o yüzden az çok bilgim varniye öyle dediniz ki bende bucadan ev almayı düşünüyordumhiçmi aile oturabilecek duzzgun bir mahallesi yok buranin
bu saydiginiz yerler yerlesik olan yerler sanirim yani okulu hastanesi vs vardir dimiKaranfil mahallesi, çağdaş mahallesi, izkent’e bakabilirsiniz, genelde uzun yıllardır aynı insanlar yaşıyor, üniversite dönemimde evim oralardaydı, tam aileye uygun muhitler. Deprem de pek hissedilmez
irfani ne demek anlamadimYani illaki vardır ama irfanı oturacaksiniz benim eşim müteahhit o yüzden az çok bilgim varyani benim oturduğum yerde evler 2 milyondan başlıyor
bu saydiginiz yerler yerlesik olan yerler sanirim yani okulu hastanesi vs vardir dimi
hafta sonu yagmurlu olmazsa gidip bi gezecegim bu soylediginiz mahalleleredw bakacagimEvet, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversiteye yakın yerler. Buca kadın doğuma arabayla 10 dk falan gidilir, seyfi demirsoy hastanesine 20 dk falan. Hatta pek fazla satılık ve kiralık ev yoktu benim yaşadığım dönem (2016 civarı) sakin bir muhit
Bucayi çok iyi biliyorum. Çok geniş bi semt oyuzden kiralar ve satılık evler bazı kenar bölgelerde çok uygunken bazı popüler bölgelerde çok yüksek. kadın doğum hastanesi üniversite ve yurtlar hep aynı kurucesme bölgesinde. Evler yeni yapılı genelde 1+1 1+0 stüdyo daireler. Fakat çok sıkıntılı bölge. Genelde hergun kavga kıyamet var sokaklarda. Çok fazla hayat kadını kalıyor o dairelerde. Sanki bi apartman bekar öğrenci vs için hemen yandaki apartman aile için gibi ayrılmış. Birde bi dönem yakın bi akrabam yatırımlik daire alacaktı emsallerine göre çok uygun bi daire bulmuş görüşmüş emlakciyla. Bende o bölgeyi biliyorum diye banada söyledi birlikte gittik. Emlakci önce ağzı baya laf yaptı kıvrak sonra işin rengi değişti meğer bazı apartmanlar kat yükseldikçe arsasının temel sınırlarını aşmış mahkemeyle minimum 5 sene ugrasilir. Bazı apartmanlar krediye uygun değil kat mülkiyeti sıkıntılı vs. Vs. Çok dalevere dönüyor. Bilmediğiniz şehirden almayın derimBugün beni aradılar dün aradığım bir emlakçıdan . Bakın dedim internette böyle böyle şeyler gördüm istanbuldan oraya gelirim bu ev kalmadı dersiniz ciddi ters düşerizyok asla öyle bir şey yok biz inşaat firmasıyız vs bir sürü şey saydı ama tabii artık yemezler