İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

nezoooooooşş napıyonn
sitenin bekçisi oldun haaa :)))

yaw napiim bacım girdiğinizde yalnız kalmayın die işi gücü bıraktım pc başında pinekliyom..

hem doğum yapanların yorumlarını takip ediyorum dewamlı..

her kafadan farklı sesler çıkıyo..

hoş şu aralar ağdaya takmış durumdayımmm :kedi:

cnm benim her ihtimali düşünmek lazım bence öyle değil mi?
sence?

canım bide nişan diye bişiy geliyomuş..

sonraki gunlerdede doğum oluyomuş.. en azından öyle bi garanti var gibisinden 1 hafta daha bekleyeyım dedım..

ama benımkı aşağıya çok baskı yapıyo hep vuruyo.. buda benı korkutuyoo eyvahedigeldismile

kızlar tünaydın nasılsınız bakem görüşmeyeli,herşey tıkırındamı?
ben hastanedeydm bugün,spiral taktırdım,kurtuldum şükür,inş.bi sorun çıkmazda kalır böyle
ağrım var baya kasıklarımda bide halsizim,anneme gitcetm 2 günlük,hem dinleneyim diye sağolsun o geldi.gitti şimdi eve akşamüstü gelck yine.

siz neler yapıyonuz?

seldacım bekçi olarak ben varım

aradabi ceyda ve bilgi yazıyolar...

diğerlerınden ses seda yok..

bu arada spiralin hayırlı uğurlu olsun cnm.. inşallah çoook güzel koruma sağlar..

teşekkür ederim tatlım benim,darısı başına,yeni slaganımız :
HERKESE BİR ARAÇ....HERKESE BİR ARAÇ...sırnaşık şey

selda cım cnm hayırlısı olsun güle güle kullan canım inşallah
şunu söylemeden edemicem benim teyzemin kızı ikinci oğluna spiral ile hamile kaldı :)))
korkutmuş gibi olmayım seni ama her ihtimale karşı dikkatli olun canım.
öptüm gocumann

saol tatlım, öyle cnm hiçbirşeyin koruması % 100 değilmilş zaten dr.söyledi.
en güzevinilir olanda bile % 1 lik bir pay mutlaka vardır dedi.
yine de hamile kalırsam zamana göre bakarız artık,2-3 yıl geçmş oluırsa kalır,hemen kalırsam aldırırız,bilemiyoruz artık nasip.
öptm ben de cnm,görüşürüz...

kıpraşsın kıpraşsın,sağlıklı olduğuna işaret,maşallah subhanmallah kıdemli tosun paşamıza :))

seldacım benım oğlum kıdemli oluyo dimi... en sondan sayarsak tabii sırnaşık şey

kapanışı hayırlısı ıle ben yapıcam inşallah...

bu arada bornova şifa hast. epiduralli normal doğum için 800 tl alıyomuş. kalan kısmını 1600 tl gibi ssk karşılıyomuş. hihoyyyt

eğerki extra çıkmıcanı bılsem hıç düşünmeden şifada doğum yaparım.. guclubacismile

şifa mükemmel bi hastane.. bilmem duydunmu özelliklerini.. bucanın 2 katı temız ve özel bi hastane..

allah yardımcım olsun.. en hayırlı neresi ise onu nasiip etsin.. :Saruboceq:

hamıleyken aynı fıkırdeydım kesınlıkle hıç duşunmeden sıfaya gderdım bnde ama sezeryan olurda cok para oderım korkusuyla gtmedım çokıyı bı hastane ama yınede en guvenılır dvlet hastnelerı bnce tam teşkılatlı:))

kızlar yahu sızde face yokmu eklesek ya bırbırımızı resımlerımıze bakarzz:))))

CEYDACIM BENIM FACE VAR. İSTERSEN ÖZELDEN İSİM SOYİSİM YOLLA. YADA LİNKİNİ AT.
BEN SENI EKLERIM.

BİLGİCİM EĞER SENINDE VARSA FACEN VE VERMEK İSTERSEN SENIDE EKLEYEBILIRIMM yerimseniben

buarada hastane işine gelince şifada epidural yapıyolar caydacımm

dediğin gibi extra olucak şeyler beni korkutuyoo. ne yapıcam bilmiyorum çook kararsızım canımm bilmiyorumkismile

bilgi şekerim nerelerdesın yaaa

işlerın çok yoğun bugun sanırım..

şimididen kolay gelsıın hayırlı ısler cnmm opuyorumnanaktan

Nezoşuuum naber cnm benim
işler idare ederde ben hastayım yaa iyileşemedim hala
face den ekle sen beni ben bilmiyorum eklemeyi
bilgi bayram diya arat.
Turuncu şapkalı bebişimin resmi var profilde işte o benim canım..

seldayla teldeyım.. kaydirigubbakcemile3

bol bol konuşuyoz napalım. konuşcak şeyler bitmiyo.. olumunekankayizsmile

avea sağolsun...

buarada çook slmı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…