nezahatçim çok geçmiş olsun sana da,yet dinlen bol bol.hlamur falan iç,meyve ye,bir an önce iyileşirsin inş.
dikkat et kendine öpüyorum seni.
kızlar yaa anladıgım kadarıyla hepiniz tanısıp görüşmüşsünüz.
Allah nasip ederse pelin ve nezahat de doğurduktan sonra bebişlerimizle buluşalım birgün.
bana da haber vermeyi unutmayın ama.
çok merak ediyorum hepinizi
kızlar nasılsınız bakalım?muhabbetler almış başını gdıyor ne gusell
pelincim doğumuna az kaldı Allah kolaylıkla kurtarsın senı al bıran önce bebişini kucağına bnde sabrszlanıyorum artık.:)
nezahtcim sen nasılsın hamılesınz yaa dıkkat edın valla havalar cok kötüü
bılgıcım herkes buluştu evet bı ben gdemedım buluşmalara gulşen nezahat pelin selda görüştülerbı dahkıne bızde katılırz merak etme sen:))
yahu keşke bnde gtseydım şu tahr beye amma övdunuz bıdahakı bebeişte ondayım yanii:))
kendınıze ıyı bakın kızlar
kızlar nasılsınız bakalım?muhabbetler almış başını gdıyor ne gusell
pelincim doğumuna az kaldı Allah kolaylıkla kurtarsın senı al bıran önce bebişini kucağına bnde sabrszlanıyorum artık.:)
nezahtcim sen nasılsın hamılesınz yaa dıkkat edın valla havalar cok kötüü
bılgıcım herkes buluştu evet bı ben gdemedım buluşmalara gulşen nezahat pelin selda görüştülerbı dahkıne bızde katılırz merak etme sen:))
yahu keşke bnde gtseydım şu tahr beye amma övdunuz bıdahakı bebeişte ondayım yanii:))
kendınıze ıyı bakın kızlar
evet cnm ya inşallah Rabbin nasip ederde buluşup görüşürüz bir gün bebişerimizle beraber.
sende buca tarafındamı oturuyosun.
en uzak benim galiba. çiğli deyim.
Tahir bey bir tane cnm ya Allah nasip ederse ikincidede ondayım.
bilgicim evet en uzak sensin.. Sana erken haber vermek gerek anca ayarlarsın kendini.. Yerleşim planımız şöyle, sengözlerimebaksanab
selda (sunuak) bozyakada
ceyda,pelin,gulsen,yelda ve ben: Bucada
ne gusel yahu herkes bucada sende tasın bucaya bılgıı:)))
buluruz emlakcıyız biz :))))olabilir aslında cnm uygun fiyatta satılık ev varsa haber verin gelirim valla
nezehatcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
havalar tam hastalık havası etrafımdaki herkes hasta bende çok korkuyorum doğum üstü hastalanmaktan valla
bilgicim bigün inşallah hep beraber toplanırız gerçi hiçbirzaman tam olarak hep beraber bi araya gelemedik ama inşallah bigün nasip olur
canım yarın tam gün saat belli olacakpelıncımhangı gun gıreceksın doğuma bellımı haftaya pzt falanmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?