İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

nezahatçim çok geçmiş olsun sana da,yet dinlen bol bol.hlamur falan iç,meyve ye,bir an önce iyileşirsin inş.
dikkat et kendine öpüyorum seni.

kızlar yaa anladıgım kadarıyla hepiniz tanısıp görüşmüşsünüz.
Allah nasip ederse pelin ve nezahat de doğurduktan sonra bebişlerimizle buluşalım birgün.
bana da haber vermeyi unutmayın ama.
çok merak ediyorum hepinizi

kızlar nasılsınız bakalım?muhabbetler almış başını gdıyor ne gusell
pelincim doğumuna az kaldı Allah kolaylıkla kurtarsın senı al bıran önce bebişini kucağına bnde sabrszlanıyorum artık.:)
nezahtcim sen nasılsın hamılesınz yaa dıkkat edın valla havalar cok kötüü
bılgıcım herkes buluştu evet bı ben gdemedım buluşmalara gulşen nezahat pelin selda görüştülerbı dahkıne bızde katılırz merak etme sen:))
yahu keşke bnde gtseydım şu tahr beye amma övdunuz bıdahakı bebeişte ondayım yanii:))
kendınıze ıyı bakın kızlar

kızlar yaa anladıgım kadarıyla hepiniz tanısıp görüşmüşsünüz.
Allah nasip ederse pelin ve nezahat de doğurduktan sonra bebişlerimizle buluşalım birgün.
bana da haber vermeyi unutmayın ama.
çok merak ediyorum hepinizi

buluşmalar dewam edecek gibi ne guzell zemuszemus

bilgicim bizde bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alalım.. buluşma ayarlarız merak etme.. bayanssulusmile

pelincim doğumuna az kaldı Allah kolaylıkla kurtarsın senı al bıran önce bebişini kucağına bnde sabrszlanıyorum artık.:)
bılgıcım herkes buluştu evet bı ben gdemedım buluşmalara gulşen nezahat pelin selda görüştülerbı dahkıne bızde katılırz merak etme sen:))
yahu keşke bnde gtseydım şu tahr beye amma övdunuz bıdahakı bebeişte ondayım yanii:))

ceydacım merhaba canımm

iyiyim demek adet olmuşş.. ama hafıften grip oluyo gibiyim.. boğazlarım çook acıyo..

bilgi pastil felan ıyı gelıyo demış. onlardan alıcam ve bıtkı çayları vs.. inşallah toparlarım kendımı.. doğuma kadar dipçik gibi olmalıyımm guclubacismile

senın oğluşun nasıl iyidir inşallah.. cnm sızde dıkkat edın malum havalar kötu bebeklerde hassas oluyoo.. sağlıkla sıhatle kalın inşş.. opuyorumnanaktan

evet cnm ya inşallah Rabbin nasip ederde buluşup görüşürüz bir gün bebişerimizle beraber.
sende buca tarafındamı oturuyosun.
en uzak benim galiba. çiğli deyim.
Tahir bey bir tane cnm ya Allah nasip ederse ikincidede ondayım.

evet cnm ya inşallah Rabbin nasip ederde buluşup görüşürüz bir gün bebişerimizle beraber.
sende buca tarafındamı oturuyosun.
en uzak benim galiba. çiğli deyim.
Tahir bey bir tane cnm ya Allah nasip ederse ikincidede ondayım.

bilgicim evet en uzak sensin.. sana erken haber vermek gerek anca ayarlarsın kendini.. yerleşim planımız şöyle, sengözlerimebaksanab

selda (sunuak) bozyakada
ceyda,pelin,gulsen,yelda ve ben: bucada

bilgicim evet en uzak sensin.. Sana erken haber vermek gerek anca ayarlarsın kendini.. Yerleşim planımız şöyle, sengözlerimebaksanab

selda (sunuak) bozyakada
ceyda,pelin,gulsen,yelda ve ben: Bucada

tabi cnm rabbim nasip ederse gelirim
çalıştıgımı untmayın ama
hafta sonu olursa çok iyi olur

nezehatcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
havalar tam hastalık havası etrafımdaki herkes hasta bende çok korkuyorum doğum üstü hastalanmaktan valla
bilgicim bigün inşallah hep beraber toplanırız gerçi hiçbirzaman tam olarak hep beraber bi araya gelemedik ama inşallah bigün nasip olur

nezehatcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
havalar tam hastalık havası etrafımdaki herkes hasta bende çok korkuyorum doğum üstü hastalanmaktan valla
bilgicim bigün inşallah hep beraber toplanırız gerçi hiçbirzaman tam olarak hep beraber bi araya gelemedik ama inşallah bigün nasip olur

ahh sorma pelincim çok dikkat ettım ama genede yakaladı benı hastalık.. asıl sen ıyı korun tam doğum üzeri..

bu arada son sayılı gunlerın he :) kızçe yolda gelıyoo hihoyyyt

kılzlar hepinize günaydınlar hayırlı günler olsun inşallah.
ceyda selda yelda pelin ve nezahat nasılsınız bakalım.
nezahatcim nasıl oldun umarım biraz daha iyisindir.
pelincim her geçen gün değil saat yaklaşıyosun artık doğuma.
ceyda selda oğluşlarınızı öpüyorum kocaman

günaydın Bilgicim hayırlı işler
ben iyiyim şahsım adıma,sen nasılsın tatlım benim.nasıl gidiyo işler?
senin bebiş kızdı dimi yanlış hatırlamıyorum.
çiğledeymişsin sen valla en uzak senmişsin Bilgicim,benim eşimde ordaçalışıyo,çok ters geliyo oralar bana.
görüşme işini ayarlayalım nasip olursa,ortak bir nokta buluruz şirinyer sana ters olur,haftasonu yaprız tabii,bana uyar kızlara da uyarsa neden olmasın.
inş.görüşürz bigün.benim de daha göremediğim arkadaşlarım var,merak ediyorum,görmeyiş çok istiyorum.
biz de sizi öpüyoruz canım.görüşürüz.

herkese merhabalar kızlar.. nasılsınız herkes iyidir inşallah.. kaydirigubbakcemile5
bilgicim sorma iyice hasta oldum :2: inşallah sen ve kızın iyisinizdir..
dün gece öksürükten uyuyamadım.. dolayısı ıle bugun doktora gidemedım. nasipse yarın gidicem.. eşimde yanımda olucak sanırım.. yoksa gidip gelmeye halim ve havada iyice soğudu..

biraz yatıp dınleneyım dedım ama işler durmuyo..

seldacım sende ıyısındır ınşallah.. tunacığıda öpüyorum kocamann..

pelincim yarın doğum tarihini haber ver canım senin kadar bizde çok heyecanlıyız.. sositososito

ceydacım sende ıyısındır ınşallah canım ve yeldacım seninde keyifler iyidir inşallah.. yerimseniben

görüşmek üzre güzel annelerr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back