İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

selam kızlarrrrr :3:
Selda bilgi yelda ceyda pelin, umarım herkes iyidir kızlar opuyorumnanaktan

şimdi geldım eve. Sabahtan hastaneye gittim.. Bebeğimi görreyim die ama doktor beni ultrasona almadı.. Akannehirneymiş her hafta girmeme gerek yokmuşş.. Sadece nst ye girdim geldim.. Oysa çok merak ediyodum kilosunu ve gelişimini.. :sinifsinif: Nyse sağlık olsun.. Son haftalar ultrasona gerek kalmıyo demekki...

cnmm yaa olsun kalp sesini duydun yaa buda yetmiştir herhalde
ger..zek...lı adam neden sokmadı ki.
Sanki babasının malı..
Sen hastaneye gidiyodun demi canımcımmm.

nezoş nbr bacım
yaww pelin bi yazdı bi gitti
gacı dan alamadım numarasını.
sen bana gönderir misin hayatım ya.
istersen önce peline sor ondan sonra gönder
arardık yarın.
ne heyecanlıdır şimdi o.
kıyamam ya
Rabbim sağ salim kurtarsın inşallah ikisinide

Canım ben şimdi arıcam onu. hem konuşurum hemde numaranı veririrm.. yerimseniben

Ayyy bende çok heyecanlandım şimdi.. bi hamiş ben mi kalcam yaa :kedi:

en kıdemsiz ben olcamm :roflol: sırnaşık şey

cnmm yaa olsun kalp sesini duydun yaa buda yetmiştir herhalde
ger..zek...lı adam neden sokmadı ki.
Sanki babasının malı..
Sen hastaneye gidiyodun demi canımcımmm.

şekerim deedim adama, tokdur by ben gelişiminide bilmek istiyom ez azından kilosu vs.. yogg dedi.. gerek yogg dedi.. yasakkelime beynimde şimşekler çaktı kafamçokkarıştı

hatta sen her hafta gelme 2 haftada bi gelsende olur dedi.. iyi yanii doğuma kadar gitmeyeyim ben hastaneye.!!!! Çok üzgünüm çoook

sonra ablamı aradım anlattım.. kızma dedi. son haftalar nst yeterli oluyo dedi.. kilosunu felan merak etme dedi... aman beee :utangac:

son haftalar her anlamda zor geçicek anlaşılann akannehir

seldaaa şekerparem nörüüyon kız :ecrin_bebek:

tuna paşa nasıl iyimi ? kerata bıcır bıcır seni mest ediyodur.. sewimli şeyler yaa :kedi:

kocamaaaan öpüyorum pıtırcığınııı

Son düzenleme:
Nezahat cim az önceki mesajı büyük harlerle nasıl yazdın gııı
ben yazıyom ama ufak çıkıyoooo
ya nolur peline ulasın bi sms yada cağrı atsın banaa
gacıyı merak ediyom çook
napıyo acabaa

kızlar gunaydın yaaa napıyosunuz bakalım demek peloşun gun u bellı oldu haa hayrlısı olsun pelıncım Allah kısa surede kavuşttrsun yavruna sorunsuz bı şekılde ınşallah...
sıra nezahatte anlaşılann ayy ne gusel gelıyor bebişlerrr:))
benım talhada buyuyo artık teyzeleri anneye dıl papuç kadarr dun babasayla yanlz kalım dedık ınadına yapr gbı gece 1e kdar uyumadı::)))
ayy evet kızlar yaa hadi ayarlaynda hafta sonu byuluşalım bnm daha ışıme gelır eşim bırakır buluşalım beraber bılgı nezahat selda yelda bilgi ben gulşnde gelıtr hberi olursa.
bu arada pelıncvım doğuma rahat grde rahat gecsn kndı kendı koprkutma lutfen sakın olunca cok rahat gecıyo ayy bn heyecanlndım yahuu:)

kızlar gunaydın yaaa napıyosunuz bakalım demek peloşun gun u bellı oldu haa hayrlısı olsun pelıncım Allah kısa surede kavuşttrsun yavruna sorunsuz bı şekılde ınşallah...
sıra nezahatte anlaşılann ayy ne gusel gelıyor bebişlerrr:))
benım talhada buyuyo artık teyzeleri anneye dıl papuç kadarr dun babasayla yanlz kalım dedık ınadına yapr gbı gece 1e kdar uyumadı::)))
ayy evet kızlar yaa hadi ayarlaynda hafta sonu byuluşalım bnm daha ışıme gelır eşim bırakır buluşalım beraber bılgı nezahat selda yelda bilgi ben gulşnde gelıtr hberi olursa.
bu arada pelıncvım doğuma rahat grde rahat gecsn kndı kendı koprkutma lutfen sakın olunca cok rahat gecıyo ayy bn heyecanlndım yahuu:)

MERHABA CEYDACIM.. NASILSIN UMARIM IYISINDIR..

ŞEKERIM PELİNDE DOĞUM YAPINCA TOP BENDE KALIYO.. BAKALIM NASIL OLUCAKK eyvahedigeldismile HAYIRLISI INŞALLAH CNMM

demek talha senı ve babayı yalnız bırakmıyo.. eeeeeeeee çocuk haklı ne yapsın.. sizi yalnız bıraksında yeni bı kardeş mi gelsinn :utangac: :kedi: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey

buluşma işine gelince bız eşimle hafta sonları hep geziyoz.. genelde evde durmuyoz. ama siz plan yapın bana eğer uyarsa uğramaya çalışırım.. c.tesi olurda ve eşim çalışırsa ogun gelirim... sengözlerimebaksanab

hadi bakalım toplaşırız inşallahh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ne zahtcım sıra snde 3-4 hftan kaldı ne gusel:)

caydacım sormaya bugun doktor beni öylebi iplemedi kiiiiii şakkıdı zannedersin doğumuma aylar var laelaelaelaelae

dedi her hafta gelem 2 haftada bir gelsende olur dedi.. :1closedeyes:

artıkın doğuma kadar evdeyım... lülülülülülü şaka bı yanada. bananeee giderrim ben her hafta.. çocuğumun gelişimini leyleklermi haber vercek banaa hıh :dilcikar:

git tabı cnm olurmu ınsan merak edıyo yanı hklı olarakk bucada bana 41. haftamda dediler 2 hfta daha beklıcez doğpum ıçın ohaaa dedım beklemedımm bnane nıe beklıomuşum sende dnleme gt her hftakaydirigubbakcemile3
ınşallah toplaşırız yaa merak edıorum artk herkesaii:(

git tabı cnm olurmu ınsan merak edıyo yanı hklı olarakk bucada bana 41. haftamda dediler 2 hfta daha beklıcez doğpum ıçın ohaaa dedım beklemedımm bnane nıe beklıomuşum sende dnleme gt her hftakaydirigubbakcemile3
ınşallah toplaşırız yaa merak edıorum artk herkesaii:(

gıtcem tabiii 10 kez mi hamile olucam sempatiksalakcinni

dediğin gibi toplaşalımda görelim birbirimizin nur yüzlerini bayanssulusmile olumunekankayizsmile

Kızlar pelinle konustum az önce.

Biraz sonra tahir beyi arayacak ve saatini öğrenecek.

Ayyy çok heyecanlandım ben yaa

pelini düşünemiyorum artıkk

8 ekim 2009
ceydacım bu kızımın doğum tarihi buna ticker yapmaya calışıyorum ama yapamadım bi türlü.
Ticker daki yazıda annesinin kıvırcığı olsun.
Eger harf sayısı yeterse annesinin kıvırcık kuzusu yaz yetmezse ilk dediğimi yazarsın olmamı :))

Ayy cnm ya ellerine sağlık çok güzel olmuş
bacım bunu nasıl becerdin kaç gündür uğrasıyom ugrasıyom yol olmadı olmadı
çizelgeyi hazırlıyorum yapıştırıyorum uygun formatta değil diye uyarı veriyo

Ayy cnm ya ellerine sağlık çok güzel olmuş
bacım bunu nasıl becerdin kaç gündür uğrasıyom ugrasıyom yol olmadı olmadı
çizelgeyi hazırlıyorum yapıştırıyorum uygun formatta değil diye uyarı veriyo

hadi yeni çizelgen hayırlı olsun cnmm alkisalkisalkis :teytey: :hooray: a.s.

Back