haklısın cnm.. ne zaman istersen paylaşımda bulunuruz.. merak etme izmire yabancı değilsin artık :1hug:
peki nasıl bi doğum düşünüyorsun ? bilmiyorumkismile karar verdin mi ? ki düşüncen sezeryen olursa bu doktor ve hastane çok ideal.. bu konudada bilgi paylaşımında bulunuruz merak etme şekerimm hihoyyyt
Günaydın yeldacım sen nasılsın bebişin nasıl.
Kaç aylık oldu maşallah.
Bayagı hareketlenmiştir artık dimi?
günaydın kızlar ben bugün geç kaldım biraz
nasılsınız keyifler nasıl
bilgicim ben iyiyim şükür hafta başı işte geldik yine sabahın köründe iş başı
valla hamileliğim boyunca pazar günleri hariç 8 den geç kalktığımı hatırlamıyorum..................
bu arada kızlar selda nerde ya annesinde mi acaba
nezehat sen bi ara bakalım bugün
bakayım bende numarası varsa bende ararım olmazsa
gülsenlede facede konuşuyoruz hepinize çok selamı var
hala kk ya giremiyormuş
bu hafta yanıma uğrucak larayla birlikte sizin yerinizede koklarım artık
bi aksilik çıkmazsa bu hafta son haftam ama dünden beri kasılmalarım arttı sancılarda ara ara gelip gidiyo
bakalım daha fazla artarsa arıcam tahir beyi
hepinize iyi haftalar.................
nezahatcım sen nasılsın canım
günaydın kızlar ben bugün geç kaldım biraz
nasılsınız keyifler nasıl
bilgicim ben iyiyim şükür hafta başı işte geldik yine sabahın köründe iş başı
valla hamileliğim boyunca pazar günleri hariç 8 den geç kalktığımı hatırlamıyorum..................
bu arada kızlar selda nerde ya annesinde mi acaba
nezehat sen bi ara bakalım bugün
bakayım bende numarası varsa bende ararım olmazsa
gülsenlede facede konuşuyoruz hepinize çok selamı var
hala kk ya giremiyormuş
bu hafta yanıma uğrucak larayla birlikte sizin yerinizede koklarım artık
bi aksilik çıkmazsa bu hafta son haftam ama dünden beri kasılmalarım arttı sancılarda ara ara gelip gidiyo
bakalım daha fazla artarsa arıcam tahir beyi
hepinize iyi haftalar.................
Sağol canım iyiyim oğlumda iyi 7 aylık oldu teyzesi sorma çok hareketli ama ben seerim hareketli çocuğu hımbıl olcağına hareketli olsun senin kızızn nasıl konuşmaya başladımı
kızlar havaya bakın ne kadar güzell
ben çok severım yağmuru.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis
az evvel boğazların ağrıyo die tarhana çorbaöı içtim... şimdi güzel bi kahve yapayım yağmuru izlerken içmesi güzel olur..
varmı içmek isteyen kızlar buyurun... buyrunnnnnnnnn
sorma canım benimkide maşallah çok hareketli.
akşam eve gittiğim zaman anneannenin halini bi görsen. yorgunluktan bitmiş oluyo kadıncağız.
konuşmaya yavaş yavaş başladı artık ya. anne baba dede anneanne bunları çok net söylüyo. tanıyoda artık. babamı gördüğü zaman dede diye bağırısını bi görmen lazım.
meme sini istiyo. karnı acıktıgı zaman mama diye aglıyo.
işte böyle canım. yürümeyeda yeni yeni başladı. 8 ekim doğum günüydü 6 ekim gibi desteksiz ilk adımlarını atmaya başladı. şua an tutabilene aşk olsun.
senin bıcırık neler yapıyo sen anlat bakalım azıcık.
ben çok konustum.
saol yeldacım ıyıyım şükür sen nasılsıın ?
oğlunda iyidir inşallah..
bu arada ben bugun seldayı ararım.. zaten çoğunlujla onunla cep.ten konuşuyoz. zor zaman buluyo kız ne yapsın...
kızlar havaya bakın ne kadar güzell
ben çok severım yağmuru.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis
az evvel boğazların ağrıyo die tarhana çorbaöı içtim... şimdi güzel bi kahve yapayım yağmuru izlerken içmesi güzel olur..
varmı içmek isteyen kızlar buyurun... buyrunnnnnnnnn
evet canım çok az kaldıPelin az kaldı haftaya bebişin kucağında nasipse Gülsenede slm söyle özletti valla kendini
pelincim günaydınn
demek kasılmaların başladı allah sabır versın cnm yaa.. benımde bel ağrısı, acil wc nöbetleri başladı.. nyseki evdeyım bol bol uzanıp dınlenıyorum. :CüvCüv:
bu arada tahir by.le önümüzdeki ay görüşücem.. bikaç aksilik çıktı.. acil olarak onları halletmeliyiz.. benneyaptımki
bu arada seninde az kaldı.. allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasiip etsın cnm :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?