İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

sağol canım bilgilendirdiğin için çünkü ne kadar da olsa çeşmeyede yabancıyım hele izmiri hiç bilmiyorum :teytey:

sağol canım bilgilendirdiğin için çünkü ne kadar da olsa çeşmeyede yabancıyım hele izmiri hiç bilmiyorum :teytey:

haklısın cnm.. ne zaman istersen paylaşımda bulunuruz.. merak etme izmire yabancı değilsin artık :1hug:

peki nasıl bi doğum düşünüyorsun ? bilmiyorumkismile karar verdin mi ? ki düşüncen sezeryen olursa bu doktor ve hastane çok ideal.. bu konudada bilgi paylaşımında bulunuruz merak etme şekerimm hihoyyyt

arkadaşlar bazı nedenlerden moralım çok bozuk doğumuma bır bucuk ay kaldı ve ben en son olarak ya konak kadın doğum yada buca kadın doğum düşünüyrm ne dersnız inanın karar vermeye çok ihtiyacım var ılk doğumum ve çandarlıda oturyrm neredeyse izmire 1 bucuk saat acil cvlarınızı onerılerınızı baklıcemmm şimdiden sağolun ALLAHTAN böyle bılgı alabılecğm bı yer arkadaşlar varr :S

bu arada arrkadaşlar tahir beyden çok bahsetmışsınız sanırım epey guvenılır bır doktor adresını muayene numarasını alabılırmıyım sizlerden inanın yazdıklaırnızı okudukça karar vermekm daha kolaylaşıyor çok saolun hepiniiz,ben devlette doğum düşünyrm nasıl lur doktor nobetcı olursamı giriyor o zamn bilgilerınıze çok ıhtıyacm var

cnm merhaba hoş geldin...

bende bucada oturuyorum. ve buca kadın doğumda doğum yapmak ıstıyorum. yakın zamanda bıcok tanıdığım orada doğum yaptı.. normal doğum yapanda çok memnun. sezeryen yapanda çok memnun.. bence düşünmelisin çünkü bornovadan bı tanıdığımız doğum için buraya geldi.. zira karşıkaya - çiğli gibi uzak yerlerden bile gelenler var.
öncelikle hastane çoooook temız. odaları tek kişilikmiş. herkes çok beğeniyo.

tahir bye gelince kendisi konusunda uzman ve çok iyi bir doktor. aynı zamanda buca kadın doğumun doktorlarından. kendisinin şirinyer tansaş yanında muaynehanesi var. muayne ücreti nakit 100 k kartı ile 110 tl. ayrıca doktorun doğumuna girmesini istersen bunu ayrıca konuşursun.. ki bende bunu hala konuşmuş değilim. en kısa sürede bende konuşucam..

bence buca kadın doğumu tercih etmelisin.. ama karar senin. istersen bi hastaneye gidip gez..

hayırlı doğumlar diliyorum canım.. allaha emanet olun opuyorumnanaktan

tahir by.in muaynehanesının telefonu: 487 57 75

internette araştırıncada çıkıyor. tahir özgüder olarak araştır istersen..

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIN..
zemuszemus
pelin, selda, yelda, gulsen, ceyda, bilgi

hepinize iyi hafta sonları diliyorum.. opuyorumnanaktan

canımmm sağol nasılsın bakalım bebişin nasıl.
bak hafta sonu bitti bile yarın işbaşı nasipse.
kocamaaaaaan öptümm seni ve bebişini.

cnm benim tahir bey ile görüşmekle çok iyi yaparsın.
git görüş kararı sen ver hakkında hayırlısı olsun. Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin.
aramıza hoşgeldin bu arada:ecrin_bebek:

kızlar nasılsınız yaa benım dunum yoğundu akraba nısanındaydım oğluşum bayağı yoruldu şimdi uyudu sızler nasılsnz selda neredee ya??

çok teşekkur ederım saolasın verdiğin bilgilerden evet bende buca kadın doğumla konak kadın doğum arasında kararsız kaldım zaten neden dersenız ben dikiliye bağlı çandarlıda oturuyorum yanı ızmıre mesfemız 1 saaten fazla o nedenle kararszm konak daha çabuk ulaşacağmız için orasımı olsa diye düşünyrm ama buca kadın doğumuda hep iyi duydum nasip artık eşimle kararımızı verıcz birine ohaoldumsmile

bir de arkadaşlar buca kadın doğumdakı ebeler hemşireler yanı bizlerle ilginecek ersonel nasıl yanı ılgılılermıbilginiz varmı acaba

nezahat, pelin, ceyda, arzuyusur
günaydıııııııııııııın hepinize hayırlı haftalar diliyorum..
pelincim bak günler geçiyor hızla çok az kaldı bakarsın bu hafta doğuruverirsin.
nezahatcim daha senin biraz daha var. birazdaha sabır.
ceyda cım bebişin nasıl kocaman öpüyorum onu,
arzuyusuf cum ben doğumumu buca da yapmadım. ama hamileliğin başlarında kananamam olunca 3 gün kadar yattım. o zaman hastane eski yerindeydi. sağolsun hemşireler güler yüzlü bi sorunun oldugunda güzel ilgileniyorlar. ama 1-2 istisna dışında canım.

sanada günaydın saolasın yıne verdiğin bilgilerden,eşimle konuştuk herhalde konak kadın doğuma gıdıcez çünkü doğum geldığinde bucaya gtmek bızım için daha sorunlu olacak o nedenle daha çabuk nereye gidersek orası ıyı olacak zaten buradan izmir merkez 1 bucuk saat.inanın küük yerde oturmak işte bu koularda çok zor hem bu çevrede bıyere guvenemıysn hemde uzaktasın artık 1bucuk ay sabretcez bu arada ALLAH nasip ederse kızım olacak söyleyeyım dedım:)

Günaydın yeldacım sen nasılsın bebişin nasıl.
Kaç aylık oldu maşallah.
Bayagı hareketlenmiştir artık dimi?

canım çandarlıda doğum yapabileceğin bi hastane yokmu.
sonuçta normal doğum olursa nasıl dayanacaksın yolda bir buçuk saat o sancıya.
Allah korusun bi problem falan cıkacagını düşün.
izmir de kalacagın bi yakının falan yokmu en azından günlerin geldiğinde burada olmuş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…