merhaba cnm aramıza hoş geldın. tahır by buca kadın doğumun doktoru. şirinyerde özel muaynehanesi var. ilk aykarda giden arkadaşlarda var son aylarda başlayanlarda..
benım doğumuma nerdeyse 1 ay kaldı. bu zamana kadar 1 kez gittim. şimdi bu aralar tekrar gidip doğumuma girmasi için konuşucam.
sende doktorla konuşup nasıl olucağını sorarsan kendisi seni bilgilendirir. bu arada tahir by çok iyi bir doktor.. pişmanlık yaşamazsın..
cnm sana hayırlı doğumlar diliyorum opuyorumnanaktan
sağol canım bilgilendirdiğin için çünkü ne kadar da olsa çeşmeyede yabancıyım hele izmiri hiç bilmiyorum :teytey:
bu arada arrkadaşlar tahir beyden çok bahsetmışsınız sanırım epey guvenılır bır doktor adresını muayene numarasını alabılırmıyım sizlerden inanın yazdıklaırnızı okudukça karar vermekm daha kolaylaşıyor çok saolun hepiniiz,ben devlette doğum düşünyrm nasıl lur doktor nobetcı olursamı giriyor o zamn bilgilerınıze çok ıhtıyacm var
KIZLAR HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIN..
zemuszemus
pelin, selda, yelda, gulsen, ceyda, bilgi
hepinize iyi hafta sonları diliyorum.. opuyorumnanaktan
bu arada arrkadaşlar tahir beyden çok bahsetmışsınız sanırım epey guvenılır bır doktor adresını muayene numarasını alabılırmıyım sizlerden inanın yazdıklaırnızı okudukça karar vermekm daha kolaylaşıyor çok saolun hepiniiz,ben devlette doğum düşünyrm nasıl lur doktor nobetcı olursamı giriyor o zamn bilgilerınıze çok ıhtıyacm var
canımmm sağol nasılsın bakalım bebişin nasıl.
bak hafta sonu bitti bile yarın işbaşı nasipse.
kocamaaaaaan öptümm seni ve bebişini.
sağol canım iyiyim sen ve kızçende iyidir inşallah bayanssulusmile
hafta sonları çabuk geçiyo bende bişiy anlamıyom... hep evde oluncaa :roflol:
hadi bakalım allah güç kuvvet versin güzel bi hafta başı yaparsın inşallahh kaydirigubbakcemile2
görüşmek üzre tatlımm yerimseniben
cnm merhaba hoş geldin...
bende bucada oturuyorum. ve buca kadın doğumda doğum yapmak ıstıyorum. yakın zamanda bıcok tanıdığım orada doğum yaptı.. normal doğum yapanda çok memnun. sezeryen yapanda çok memnun.. bence düşünmelisin çünkü bornovadan bı tanıdığımız doğum için buraya geldi.. zira karşıkaya - çiğli gibi uzak yerlerden bile gelenler var.
öncelikle hastane çoooook temız. odaları tek kişilikmiş. herkes çok beğeniyo.
tahir bye gelince kendisi konusunda uzman ve çok iyi bir doktor. aynı zamanda buca kadın doğumun doktorlarından. kendisinin şirinyer tansaş yanında muaynehanesi var. muayne ücreti nakit 100 k kartı ile 110 tl. ayrıca doktorun doğumuna girmesini istersen bunu ayrıca konuşursun.. ki bende bunu hala konuşmuş değilim. en kısa sürede bende konuşucam..
bence buca kadın doğumu tercih etmelisin.. ama karar senin. istersen bi hastaneye gidip gez..
hayırlı doğumlar diliyorum canım.. allaha emanet olun opuyorumnanaktan
sanada günaydın saolasın yıne verdiğin bilgilerden,eşimle konuştuk herhalde konak kadın doğuma gıdıcez çünkü doğum geldığinde bucaya gtmek bızım için daha sorunlu olacak o nedenle daha çabuk nereye gidersek orası ıyı olacak zaten buradan izmir merkez 1 bucuk saat.inanın küük yerde oturmak işte bu koularda çok zor hem bu çevrede bıyere guvenemıysn hemde uzaktasın artık 1bucuk ay sabretcez bu arada ALLAH nasip ederse kızım olacak söyleyeyım dedım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?