İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

bu arada ablanın üçüzlerimi var maşallah Rabbim nazardan korusun hepimizinkini..

amiiin inşallah rabbim cümlemizin evladını korusun..
cnm evet ablamın 3üzlei var.. onun hamıleliği ve doğumu çok zordu. tam bi doğum hıkayesı yanı..

allaha şükür şimdi çok iyiler.. yürüyolar konuşuyolar.. hatta kendilerine bişiy yapan olursa annelerine şikayet ediyolarr :roflol:

bu arada bende kurban bayramı tatılını kullanmak için sezeyen düşünüyorum. eşim dışında süreklı bakanım olmayacak o yuzden bu gibi düşüncelerimiz var.. bakalım nasıl olucak.. bu aralar tahir byle görüşüp karar vermem gerek.. bilmiyorumkismile

sen doğum iznine çıkmışsındır artık
değilmi?

Günün dolmadan asla almaz Tahir bey bebeği ben ne çok yalvardım alsın diyede 39+3 de aldı i,çerde ne kadar durusa senin için o kadar iyi Pelincim

Pelincim allah razı olsun Tahir beyden sayesinde çok rahat bir hamilelik geçirdim doğuma gircem o kadar sakinidmki eşim benden daha panikti ben çok sakindim güveniyordum doktoruma geçen gün Emreyle ziyaretine gittik hatta

Günün dolmadan asla almaz Tahir bey bebeği ben ne çok yalvardım alsın diyede 39+3 de aldı i,çerde ne kadar durusa senin için o kadar iyi Pelincim
canım benim ya
benimki de 39+ da olacak maalesef
herşey yolunda bi rahatsızlığın yok
niye erken alayım diyo
bide diyo ki sana kıyak geçiyorum bi hafta daha başını dinle
ondan sonra uykusuz gceler seni bekliyo diyo

Pelincim allah razı olsun Tahir beyden sayesinde çok rahat bir hamilelik geçirdim doğuma gircem o kadar sakinidmki eşim benden daha panikti ben çok sakindim güveniyordum doktoruma geçen gün Emreyle ziyaretine gittik hatta
ben doğurmadan emreyle benim ziyaretimede gelin bi gün tahir beye çok yakınım ben fil heykellerinin oradayım

Günaydın pelincim sen nasılsın
hayırlı cumalar
bebeişin nasıl uyandımı oda bakalım başladımı tepiklere :)

kızlar günaydııııııııııııııııın..

naber nasılsınız ?

hepinize hayırlı cumalar diliyorum... opuyorumnanaktan

Günaydın pelincim sen nasılsın
hayırlı cumalar
bebeişin nasıl uyandımı oda bakalım başladımı tepiklere :)
sanada hayırlı cumalar bilgicim
hiç durmuyor ki bizim kız bazen hiç uyumuyor mu acaba diye düşünüyorum
nede olsa akrep burcu olacak yaramaz olması çok normal

hareketli olması iyi oldugunun göstergesiymiş cnm boşver oynasın
evet biliyorum doktorumda söyledi bu aralar hareketlerine dikkat et dedi
allahtan benim kızımkarnımı her okşadığımda bana tepki veriyor
ah bi çıksada öpsem koklasam artık yaaaaaa

hayırlı cumalarnezahatçim nasılsın

saol cnm sanada hayırlı cumalar... ben iyiyim şükür.. sadece bel ağrım oluyo bıraz, umarım oda geçicidir.. doğumdan sonra düzelir inş..

peki sne nasılsın ? kızın nasıl ?

bizim ecrin naz'ımız çok bıcırık çok tatlı bişiy kaydirigubbakcemile2

seninkisi nasıl ?

benimki de öyle tatlım bi görsen ya maşallahı var Rabbim nazarlardan korusun.
yeni yeni yürümeye başladı. anne baba dede anane gibi kelimelerede başladı Allah'ın izniyle.
az önce annemle konuştum kız napıyo diye aradım. bana dediki annem.
az önce uyuttum bende gireyim bi duş alayım dedim. duştan cıkarken bi baktım diyo banyonun kapısının önünde oturuyo seninki diyo
ne güldüm yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…