benım oğlumda gunduz hıç uyumuyo sabah 8 akşam 10-11 ayakta ama geceleri uyuyo uyıyacağı zaman nereye yatrsam uyuyo ama tek sorun memede uyuyo sallayarak falan uyumuyo gecelerı emerken uyuyo bnde bu konuda zorlanıcamılerde..
ayrıca gercekten senın ıstedığın değil bebeğin ıstedığı oluyo malesef ne yapıp edıp dediğini yaptırıyolar..:)
günaydın kızlar nerdesiniz
yazmıcam artık bende valla
kimse yok
yaa kızlar topiğimzi boşladıkmı nee
iyi akşamlar kızlar naber,nasıl gidiyor?
hamileler ve anneler iyisiniz dimi,bebişler de iyidsir umarım
ben 2 gündür annemdeydm,tam olarak iyileşemedim,Tuna yada geçti,burnu tıkalı ve hiç keyfi yok,iştahı da yok zorla emiyor yavrumondan canım sıkkın biraz.sizde haberler nasıl??
cnm benım yaaaa kıyamam çook geçmiş olsun.. bu hastalıkta bi türlü bırakmadı yakanızıı :sinifsinif:
allah acıl şifalar versın cnm.. bu arada ben ıyıyım bebişle birlikta büyümeye dewam. olumunekankayizsmile
tunacık ve sen allaha emanet olun cnm, inşallah kısa sürede iyi haberlerinizi alırız :Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız
seldacım çok geçmiş olsun bebişine ama senden ona geçeceği belliydi zaten canım süt veriyorsun sonuçta
artık kış geliyo senin kendine çok dikkat etmen gerekiyo ki tunada kışı rahat geçirsin
daha öncede demiştim ya bu kış hepimiz için biraz zor geçecek
allah hepimizin yardımcısı olsun
sezryanlı kızlar bişey sorcam ben size bu epiduralli sezryanda belden iğne yapıyorlarmış ya onun çok acıdığını söylüyorlar doğru mu
bildiğim kadırıyla hepiniz belden uyuşturmalı sezryan oldunuz değil mi
hepiniz cevap verin mümkünse ben artık rüyalarımda doğurmaya başladım yavaş yavaş tırsmaya başladım...
tünaydın Nezahatçim naber,nasılsın bakiim? nasıl gidiyo?
bu arada Gülsen den hiç ses çıkmıyo ya bi arayım ari merak ettim.
Ceyda,Yelda sizler nerelerdesiniz? herkes firarlarda anlaşılan,mevsim değişikliği bozdu hepimizi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?