ben internette okumuştum selda eğer çocuklar annelerine fazla düşkün olurlarsa onsuz yatmak istemezlermişiyi hadi geçmiş şükür,aman onlar hasta olmasın dayanamıyo insan
yatma düzenini sorma Ceydacım ya biz hala rayına oturtamadık Tuna 2-3 gündür benimle yatmak istiyo yatak odasında birlikte uyuyoruz,babamız başka odadaçok zor oluyo napıcaz bilmiyorum ya (
yatağını istemiyor,yatırdığım anda uyanıyor.zorlardayız Allah yardımcımız olsun
güüzel gcmesıne sevndım nezahatcim ıyı olsn bebişler sağlıkla gelsnler:)
ama sunu söliim sezeryanda kötü değildi htta doğumdan cıkınca bununda tadı başkaymış dedim:)
epidural anestezıyle okdar rahat oldukı belden yapılan ığne bıle acımıyo amelıyat sonrası bıraz hantal oluyosun bıde narkoz gecınce ağrın bıraz oluyo okadar o yuzden hıç doğum seklı dıe duşunme bebiş sağlıklı olsun gerısı onmlı değil..
aaa o erkn alışmş yaa senle yatmaya nasıl alıştkıı acaba..Alah yardımcmz olsn
selam kızlar nasılsınız kızımı gördüm bugün herşey yolunda çok şükür
2 kilo 600 gram olmuş
doğsun artık valla çok heyecanlıyım
ben internette okumuştum selda eğer çocuklar annelerine fazla düşkün olurlarsa onsuz yatmak istemezlermiş
bunun çaresi bebekler uyuyana kadar yanı başlarında oturup beklemek sizi yanında görerek uyursa o zaman yanınızda yatmak istemez diyo
genelde bebeklerini alıp yanlarına yatırmak annelerin kolayına gelir diye yazıyo
fakat çocukların yaşları ilerlediklerinde
bu yöntemde işe yaramayabilir diyo
çok zor allah yardımcın olsun tatlım benim arkadaşımın oğlu 4 yaşında
hala meme emer ve üçü birlikte uyurlar
çocuğu en derin uykusunda bile yanından ayırsa anında uyanıyo
ama tabi o biraz geç kaldı artık çok geç onun için
şimdi çok pişman keşke en başında izin vermeseydim diyo geçti
bu arada Pelincim Nezahatcim bebeşlerin iyi olmasına çok sevindim.
inş.böyle sorunsız devam eder,sağlıkla noktalarsınız hamileliğinizi.
slm kızlar nasılsınızz ?
dun bebek alışverişimi yaptım.. bugunda kalanları tatlıcam.. çooooook yoruldum ama değdi :) ne kadar guzel ciciler varmış ya :)
hepinize iyi hafta sonları diliyorum... opuyorumnanaktan
seldacım merhaba nasılsın? umarın ıyısındır cnm. tabii tunacıkda iyidir inşş.. opuyorumnanaktan
tuna için yazdıklarını okuduk da haklısın cnm yaa, hiç kıyılmıyor bebeklere. heleki insanın kendı bebeği ise dahada zordur eminim. allah yardımcın olsun cnm kolay değil el kadar bebek. anlattıklarını anlamıyo ama yaptıklarına darılıyolar demekki.. kuzucuklarımız allaha emanet olsun.. :Saruboceq:
hadi tatlım görüşmek üzre.. çook iyi bak kendıne :1hug: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?