İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

ben internette okumuştum selda eğer çocuklar annelerine fazla düşkün olurlarsa onsuz yatmak istemezlermiş
bunun çaresi bebekler uyuyana kadar yanı başlarında oturup beklemek sizi yanında görerek uyursa o zaman yanınızda yatmak istemez diyo
genelde bebeklerini alıp yanlarına yatırmak annelerin kolayına gelir diye yazıyo
fakat çocukların yaşları ilerlediklerinde
bu yöntemde işe yaramayabilir diyo
çok zor allah yardımcın olsun tatlım benim arkadaşımın oğlu 4 yaşında
hala meme emer ve üçü birlikte uyurlar
çocuğu en derin uykusunda bile yanından ayırsa anında uyanıyo
ama tabi o biraz geç kaldı artık çok geç onun için
şimdi çok pişman keşke en başında izin vermeseydim diyo geçti

selam kızlar nasılsınız ?

bende bugun buca kadın doğumda nst ye girdim. çok guzel geçti. doktorda sonucuna iyi dedi. bebeğimin durumuda iyimiş gelişimide.. allaha şükür herşey yolunda..

umarım sizlerde iyisinizdir.. tabii bebişlerdee :)

güüzel gcmesıne sevndım nezahatcim ıyı olsn bebişler sağlıkla gelsnler:)

saol cnm benimm. opuyorumnanaktan

şimdilik kafama takılan tek şey var oda nasıl doğum yapacağım.. zaman yaklaştıkça normal doğumdan korkmaya başladım.. eyvahedigeldismile

senın doğumun nasıldı? :kedi:

sırayla herkesden tavsiye alıcam. boshayallersmile

ya benım haytta en cok ıstedığm seylerden bırı normal doğumdu dığeri gusel bı ev:)
cok istedım normalı bucayada o yuzden gttm devlet hast.normal desteklıyo dıe ama olmadı maalesef benım bebek doğmak bılmedı 41.haftamda sezeryana grdım
bnce hıç doğum şeklıme karar verıcem falan deme herseyı akışına bırak Allah hayrlısını nasıp etsın umarım kendı sancın yada suyunla normal doğurursun:Saruboceq:
uzun oldu bıraz ama bu normal doğum benım ıçımde kaldı ondan

ama sunu söliim sezeryanda kötü değildi htta doğumdan cıkınca bununda tadı başkaymış dedim:)
epidural anestezıyle okdar rahat oldukı belden yapılan ığne bıle acımıyo amelıyat sonrası bıraz hantal oluyosun bıde narkoz gecınce ağrın bıraz oluyo okadar o yuzden hıç doğum seklı dıe duşunme bebiş sağlıklı olsun gerısı onmlı değil..

evet canım çok haklısın yerimseniben

ama şöyle bişiy var insan hiç bilmediği hiç yaşamadığı şeyler konusunda tereddüte düşüyo ister istemez çekinceleri oluyo. bilmiyorumkismile

bu güne kadar bende normal die düşünüyodum. herşey bi yana allah hayırlısı hangisi ise onu versin diyorum..

hayırlısı ile bunuda tecrube ederiz inşallah. tekrar paylaşımın için tşkr ederim. opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız kızımı gördüm bugün herşey yolunda çok şükür
2 kilo 600 gram olmuş
doğsun artık valla çok heyecanlıyım

bu ararda dün gülsen geldi
bilgisayarı tamire yollamış
gelince girer artık oda
kızıda büyümüş
nazar değdirecek o çocuğa yolda her gören ayyyyyy diyo
hemçok inik hemdeçok tatlı
bide nasıl emiyo görseniniz ağzını şaplata şaplata
çok uslu yavrum hep baktım baktım inşallah benimkide böyle olur dedim

selam kızlar nasılsınız kızımı gördüm bugün herşey yolunda çok şükür
2 kilo 600 gram olmuş
doğsun artık valla çok heyecanlıyım

maşallah cnm bebişine nazar değmesin

sen hayırlısı ıle kavuş bebeğine sonra sıra bende..

inşallah güzel bi dğum geçiririz. benı doğum telaşı sardı zaman yaklaştıkça normalden doğumdan korkmaya başladım.. eyvahedigeldismile

valla Pelincim 1 saat başında bekledim dün hem beşiğine hem de bensiz olmaya alışsız diye ama nafile kesinlikle uyumadığı gibi çok aşırı ağladı.gözlerinden boncuk misali yaş geldi,içim parçalandı aldm kucağıma anında uyudu daha sallamadan düşün yani.
bidaha okadar ağlatamam kuzumu istediği yaşa kadar uyusun benimle,sonuçta bu aylarına yaşlarına bir daha gelmicek.
ben de çok istedim ilk günlerden aylardan ayrı yatırmayı ama olmayınca olmuyor işte minicik bebkle iddalaşmaya hiç gerek yokmuş inanki
dün okadar çok ağlayıp kucağımda uyudu ya uyandığında konuşuyorum güldürmeye çalışıyorum bana yan yan bakıp dudağını büzüp ağlıyo iç çeke çeke.uykudan sonra bile unutmamış düşün yani resmen içerlemiş ya,nasıl kıyılırki onlara.
o yüzden bazı şeyler asla yapmam,ya da alıştırmam demekle olmuyor canım ya.
ben derdim hep; ne sallamaya,ne battaniyeyle sallamaya,ne de kucağa alıştırmam asla diye ama herşeye alıştı şimdiden:))
o bebeğe göre değişiyor malesef.alışmasın diye de göz göre göre katılana kadar ağlatmak olmuyor inanki((

Son düzenleme:
bu arada Pelincim Nezahatcim bebeşlerin iyi olmasına çok sevindim.
inş.böyle sorunsız devam eder,sağlıkla noktalarsınız hamileliğinizi.

bu arada Pelincim Nezahatcim bebeşlerin iyi olmasına çok sevindim.
inş.böyle sorunsız devam eder,sağlıkla noktalarsınız hamileliğinizi.

seldacım merhaba nasılsın? umarın ıyısındır cnm. tabii tunacıkda iyidir inşş.. opuyorumnanaktan

tuna için yazdıklarını okuduk da haklısın cnm yaa, hiç kıyılmıyor bebeklere. heleki insanın kendı bebeği ise dahada zordur eminim. allah yardımcın olsun cnm kolay değil el kadar bebek. anlattıklarını anlamıyo ama yaptıklarına darılıyolar demekki.. kuzucuklarımız allaha emanet olsun.. :Saruboceq:

hadi tatlım görüşmek üzre.. çook iyi bak kendıne :1hug: a.s.

maşallah bebişlere tüh dıyelımde nazar değmesin
2600 cok ıyı haftada 200 gr aldığını duşunrsek 3200 olur ama ultrason genelde 300-400 eksık çıkarıyo 3500 falan doğar heralde ayy maşallah:))
demek çok tatlı gulsenın bebişi ha faceden gördüm ama canlı gbı olmuyo tabi amagercektn cok sırın
ee belkı senın doğumdan önce buluşuruzda gulsende gelır göruruz bebişi...

benım oğlumda gunduz hıç uyumuyo sabah 8 akşam 10-11 ayakta ama geceleri uyuyo uyıyacağı zaman nereye yatrsam uyuyo ama tek sorun memede uyuyo sallayarak falan uyumuyo gecelerı emerken uyuyo bnde bu konuda zorlanıcamılerde..
ayrıca gercekten senın ıstedığın değil bebeğin ıstedığı oluyo malesef ne yapıp edıp dediğini yaptırıyolar..:)

slm kızlar nasılsınızz ?

dun bebek alışverişimi yaptım.. bugunda kalanları tatlıcam.. çooooook yoruldum ama değdi :) ne kadar guzel ciciler varmış ya :)

hepinize iyi hafta sonları diliyorum... opuyorumnanaktan

bebiş gule gule gıysın cıcılerını:))

iyiyim cnm sen nasılsın? Tuna da iyi gibi benden grip geçti kuzuma keyfi yoktu 2-3 gündür
kesinlikle kıyılmıyor,anne yüreği işte.
ki ben her bağırmasına ağlamasına aldırmıyorum biraz daha gaddar davranmaya çalışıyorum.ama canı yandığında,hasta olduğunda yada sıkılıp çok ağıyacağı vakit alıyorum kucağıma,öyleyken bile acayip kucakçı oldu bebem:))
olsun annesinin canı kurban ona.

bu arada alışverişleri yapmışsınız,Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inş.sağlıklı günlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…