İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Pelincim naber nasılsın son zaman ların artık nasıl gidiyor canım geçmek bilmiyordur demi
iyiyim ben canım evet az kaldı son günler çok heyecanlı geçiyo.. daha doğrusu heyecanlı ama geçmiyo
sen nasılsın emre nasıl çok öp emreyi benim için
dün gördüm gülsenle bebişi çok iyiler maşallah
o da kk ya giremiyorum ben benim bilgisayarda bi sorun var herhalde dedi
size çok selam söyledi

iyiyim ben canım evet az kaldı son günler çok heyecanlı geçiyo.. daha doğrusu heyecanlı ama geçmiyo
sen nasılsın emre nasıl çok öp emreyi benim için
dün gördüm gülsenle bebişi çok iyiler maşallah
o da kk ya giremiyorum ben benim bilgisayarda bi sorun var herhalde dedi
size çok selam söyledi

öyledir canım hamileliğin 8 ayı çabuk geçer o son ay geçmek bilmez
bende iyiyim Emre'de iyi banyo yaptı az önce çok hareketlendi bir saniye bile yerinde durmuyor sürekli bir yüzü koyun bir sırt üstü dönüp duruyor kumanda ve telefon hastası emerken ikisinden birini görsün emmeyi kesip onları almaya çalışıyor şimdi öptüm senin için
Gülsen'nin de kızınında iyi olmasına çok sevindim selmımı söylersin

teşekkur ederım canım ıyıyım çok şukur iyileştı oğlum hastaydı 2 ay 20 gun olduk teyzesi buyuyoruz artık butun gun tepemden ınmıyo sıpam hep kucaktaa..senın emre ne kadardı canım

Geçmiş olsun Ceydacım seninikide kucakçı desene Emre'de öyle biz annemlerle yakın oturuyoruz eşim vardiyalı çalıştığı için daha çok ordayız orda herkes tepesinde hiç yanlız kalmıyor sürekli kucakta annem bıraksa kardeşim kardeşim bıraksa babam alıyor o yüzden evde oldukmu hiç yanlız kalsın istemiyor afedersi wc ye bile bırakmıyor.Emre 6,5 aylık oldu aman naplım sağlıklı olsunlarda

selam kızlar,keyifli pazarlar.
nasılsınız görüşmeyeli??
biz iyiyiz Tunayla çok şükür,demek çok tatlı Gülsenin bebeği ha belliydi ama resimlerinden şeker kız Allah bağışlasın
biz de taşıncaktık ya hani olmadı malesef,son anda anlaşmazlık çıktı,baya da toparlanmıştık.tekrardan geri yerleştik okadar zor olduki,bi yandan iyi oldu herşey kalkıp tekrar yerine oturdu bir nevi kış temizliğimi yapmış oldm.üstüne de üşütmüşüm biraz üzerinize afiyet.
yorgunluk rahatsızlık...şükür bugün daha iyiyim.
Caydacım seninde mi eşin vardiyalı? sanırım fabrikada çalışıyo,benimki de öyle
zamanın büyük bir bölümü annemde geçiyo benim de.ama iyi oluyo dimi anneler babalar oyalıyor seviyor eğlendiriyor baya bi,insan dinleniyo şaka maka.
demek 6,5 aylık oldu Emre,yerim ben onu Allah a emanet olsun.
o abi,hepimizinkinin abisi
Tuna da 2 ay 20 günlük bugün.zaman ne çabuk geçiyor ya.
görüşürüz canlar fırsat buldukça yazarım yine.öpüyorum hepinizi.

hoşgldin seldacım senınle kaderımız aynı desem yerıdır bızde doğumdan once tasınacaktıkevı tuttuk boyacı falan geldı son anda olmadı 2 senedr tasınamadık gttı yaa artık sasrmaya başlıyorum neden herşeyımz aynı senınle bız kardeşmıyız yoksa:)))kaydirigubbakcemile3
yok selda benım eşim vardıyalı değil laboratuarda dişçi sabah 8 akşam bellı olmuyo 6-7-8 iş olursa gececibıle kalıo.doğrusu anneme gdınce evet gusel oluyo annem bakıyo ben uyuyorum tabı bnm oğlan bıraz anacı galıba benı ıstıo sureklı:)

hoşgldin seldacım senınle kaderımız aynı desem yerıdır bızde doğumdan once tasınacaktıkevı tuttuk boyacı falan geldı son anda olmadı 2 senedr tasınamadık gttı yaa artık sasrmaya başlıyorum neden herşeyımz aynı senınle bız kardeşmıyız yoksa:)))kaydirigubbakcemile3
yok selda benım eşim vardıyalı değil laboratuarda dişçi sabah 8 akşam bellı olmuyo 6-7-8 iş olursa gececibıle kalıo.doğrusu anneme gdınce evet gusel oluyo annem bakıyo ben uyuyorum tabı bnm oğlan bıraz anacı galıba benı ıstıo sureklı:)

hoşbulduk tatlım,nasılsın iyimisin? ebiş nasıl? aşınızı oldunuzmu?
taşınamadık gitti valla arkadaşım:))
napalım vardır bunda da bir hayır.

ya ben Yelda ya sorcaktm canım vardiyalımı eşin fabrikada falanmı diye,yanlışıkla senin adını yazmışım pardon cnm.
seninkinin işini biliyorum, öğrendm artık:))

ben uyuyamıyorm valla annemde de,hep beni istiyo ne susar ne durur bensiz :))

günaydın kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum
iki gündür badana temizlik derken
bayağı yoruldum
ben bişey yapmadım gerçi ama ortalıkta dolanmak bile yetiyo
belimin ağrısından öldüm valla
neyse ki bitti
artık herşeyimiz hazır çok şükür
bi kızım eksik şimdi
oda hayırlısı ile gelir inşallah

duydum ki taşınamıyormuşsunuz kızlar
gelin bize biz size ev bulalım
hemen taşırız valla :)))

haftasonu iki gün yoktum kimse doğru düzgün bişey yazmamış yine
geldim oturdum bilgisayarın başına 5 mesaj anca okudum valla...

siznasılsınz kızlar yelda pelin nezahat neler yapıyosunz bakalımm...

çok tşkr ceydacım. iyiyim ben ne olsun evdeyim. bazen gezmelere gidiyoruz eşimle.. zaman geçsinde doğum olsun diye bekliyoruz...

sen ve oğlun iyisinizdir inşallah cnm..

kocaman öptüm ikinizide.. mux mux opuyorumnanaktan

selam kızlar,keyifli pazarlar.
nasılsınız görüşmeyeli??
biz iyiyiz Tunayla çok şükür,demek çok tatlı Gülsenin bebeği ha belliydi ama resimlerinden şeker kız Allah bağışlasın
biz de taşıncaktık ya hani olmadı malesef,son anda anlaşmazlık çıktı,baya da toparlanmıştık.tekrardan geri yerleştik okadar zor olduki,bi yandan iyi oldu herşey kalkıp tekrar yerine oturdu bir nevi kış temizliğimi yapmış oldm.üstüne de üşütmüşüm biraz üzerinize afiyet.
yorgunluk rahatsızlık...şükür bugün daha iyiyim.
Caydacım seninde mi eşin vardiyalı? sanırım fabrikada çalışıyo,benimki de öyle
zamanın büyük bir bölümü annemde geçiyo benim de.ama iyi oluyo dimi anneler babalar oyalıyor seviyor eğlendiriyor baya bi,insan dinleniyo şaka maka.
demek 6,5 aylık oldu Emre,yerim ben onu Allah a emanet olsun.
o abi,hepimizinkinin abisi
Tuna da 2 ay 20 günlük bugün.zaman ne çabuk geçiyor ya.
görüşürüz canlar fırsat buldukça yazarım yine.öpüyorum hepinizi.

Seldacım benim eşim Kızılay güney ege afet merkezinde haberleşme memuru dolayısıyla vardiyalı çalışıyor benimde zamanımın büyük bir kısmı annemde geçiyor valla iyide oluyor dinleniyo tabii insan şuandada Ankara.'da göreve gitti ben yine annemdeyim

günaydın kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum
iki gündür badana temizlik derken
bayağı yoruldum
ben bişey yapmadım gerçi ama ortalıkta dolanmak bile yetiyo
belimin ağrısından öldüm valla
neyse ki bitti
artık herşeyimiz hazır çok şükür
bi kızım eksik şimdi
oda hayırlısı ile gelir inşallah

duydum ki taşınamıyormuşsunuz kızlar
gelin bize biz size ev bulalım
hemen taşırız valla :)))

haftasonu iki gün yoktum kimse doğru düzgün bişey yazmamış yine
geldim oturdum bilgisayarın başına 5 mesaj anca okudum valla...

Güle güle kirlen canım dikkat et kendine yorma kendini

yeldacım allah kavuştursun cnm.

babanız kazasız belasız size kavuşur inşallah.. :Saruboceq:

nihayet girdim kk ya kızlar
hiç çıkmayım bari bir daha giremem diye korkuyorum vallahi

merhaba cnm, nasılsın? lara nasıl ? umarım iyisinizdir. yerimseniben

senı burada görmek çok guzel. anlat bakalım kızınla günler nasıl geçiyo ? neler yapıyosunuz ana kız ? olumunekankayizsmile

Back