günaydın kızlar
nezahat sen nst ye girdin mi?
pelincim merhaba..
demek çok karmaşık duygular içindesin.. eminim son gunlerı yaşamak heyecanlı oluyodur. boshayallersmile
bu arada ben yarın nst ye giricem. yani sabah erkenden buca kadın doğumda olmam gerek. umarım güzel geçer.. zemuszemus
görüşmek üzre cnm öptümm opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canımgünler gerçekten çok çabuk geçiyo Pelincim
ne kadar az kaldı dimi,Allah kavuştursun kızınla inş.
güle güle kirlenin bu arada:)
ben de tam yerleşemedim daha bi hasta oldum varya sormayın gitsin,ciğerlerime kadar üşütmüşüm,bütün kemiklerim ağrıyo,hapşuruk öksürük felaketim.işlencem derken bi ter bi serin hava bi sıcak mahvetti beni.geçse bari bir an evvel.
Gülsencim şükür girmişsin k.kya ama gitmişsin yine hemen:)
senin pcnin garezi var sanırım sana,bi konuşamadık yahu.
kızın çok şeker ve sakinmiş maşşalah diyeyim aman hep böyle devam eder inş.
Yelda,Ceyda,Nezahat sizler nasılsınız??
Bu arada Tuna bi şeker olduki sormayın gitsin.
herşeyi anlıyo,çok tatlı gülüyo,ömre bedel yaa,yeni yeni şeyler öğreniyo hergeçen gün,herşeye tepki veriyo olumlu,olumsuz paşa gönlüne göre :))
Allah size de yaşatsın canlar,bebişini bekleyen güzel anne adaylarına...
yeldacım allah kavuştursun cnm.
Babanız kazasız belasız size kavuşur inşallah.. :saruboceq:
günler gerçekten çok çabuk geçiyo Pelincim
ne kadar az kaldı dimi,Allah kavuştursun kızınla inş.
güle güle kirlenin bu arada:)
ben de tam yerleşemedim daha bi hasta oldum varya sormayın gitsin,ciğerlerime kadar üşütmüşüm,bütün kemiklerim ağrıyo,hapşuruk öksürük felaketim.işlencem derken bi ter bi serin hava bi sıcak mahvetti beni.geçse bari bir an evvel.
Gülsencim şükür girmişsin k.kya ama gitmişsin yine hemen:)
senin pcnin garezi var sanırım sana,bi konuşamadık yahu.
kızın çok şeker ve sakinmiş maşşalah diyeyim aman hep böyle devam eder inş.
Yelda,Ceyda,Nezahat sizler nasılsınız??
Bu arada Tuna bi şeker olduki sormayın gitsin.
herşeyi anlıyo,çok tatlı gülüyo,ömre bedel yaa,yeni yeni şeyler öğreniyo hergeçen gün,herşeye tepki veriyo olumlu,olumsuz paşa gönlüne göre :))
Allah size de yaşatsın canlar,bebişini bekleyen güzel anne adaylarına...
evet canım gerçekten heyecanlı oluyormuşgeçmişolsun selda havalar berbat ınsanı hasta edıyor dmek buyuyor paşan gıttıkçe ha..:) pek bı cıddydı senın tuna guluyoartık demek.bakalım sırada verdıklerını tutması ve bı tarafına dönmesı var bakalım ne zaman yapacaklar..
pelıncım son zamanlar cok heyecanlıgecıyor ben her nst de dua edıyodum sancı cıksın da doğumun yaklaştığını anlıyım dıe ama 40 haftam bımıştı hala sancım yoktukaydirigubbakcemile3
umarım vaktınde kavuşursun bebişine gelse artık bebişler dimi
o zaman bundan sonra benimde her hafta olacakben nst yı cok merak ettiğimden 34 haftalıkken sancım var dıe yalan söledım gırdım nst yee dr sancı falan yok demiştikaydirigubbakcemile3
ama 36. haftadan sonra her hafta grılıyo tabı ben her hafta ıkı defa grdım cunku hem bucaya hem egepole gdıyodum gdıyodum:))
geçmiş olsun canım
bi yandan çocuk bi yandan ev işi bide üstüne hastalık zor olmuştur eminim
neyse geçmiş olsun tunaya geçmemiş en azından
bu kış hepimiz için zor olacak hepimizin bebeği küçücük
kendimiz hasta olmamalıyız ki bebişlerde olmasın
onlar hemen ateşleniveriyorlar allah korusun
tunayı çok öp benim için
son gördüğümüzden beri siması falanda değişmiştir şimdi
kıyamam ben ona gülücükler atıyo ha.....
geçmişolsun selda havalar berbat ınsanı hasta edıyor dmek buyuyor paşan gıttıkçe ha..:) pek bı cıddydı senın tuna guluyoartık demek.bakalım sırada verdıklerını tutması ve bı tarafına dönmesı var bakalım ne zaman yapacaklar..
pelıncım son zamanlar cok heyecanlıgecıyor ben her nst de dua edıyodum sancı cıksın da doğumun yaklaştığını anlıyım dıe ama 40 haftam bımıştı hala sancım yoktukaydirigubbakcemile3
umarım vaktınde kavuşursun bebişine gelse artık bebişler dimi
Geçmiş olsun Ceyda'cım aman birde Tuna'ya geçmesin
Daha neler yapcak büyüdükçe daha tatlı olcaklar benimki öpmeye başladı ömre bedeller
seldacım çoooooooooooook geçmiş olsun canımm...
tunacık hemen buyusunde baksın annesıne dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?