İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

kizlar selam sizi takip ediyorum ama yazmamistim hic.ben kskde oturuyorum ve bucayi herkes cok ovuyo 33.haftamdayim.orda dogum yapmak icin yapmam gereken bisey varmi son ayda gitsem yada dogum icin gitsem alirlarmi ve birda ucret nedir.ne kadar odeniyor.sanirim en yakin donemde gulsen dogum yapti(allah anali babali buyutsun.)
Bilgilendirirseniz cok sevinirim.Cok tesekkurler.a.s.

doğumlar ücretsiz.... istediğin zaman hastaneye gidebilirsin....

kizlar selam sizi takip ediyorum ama yazmamistim hic.ben kskde oturuyorum ve bucayi herkes cok ovuyo 33.haftamdayim.orda dogum yapmak icin yapmam gereken bisey varmi son ayda gitsem yada dogum icin gitsem alirlarmi ve birda ucret nedir.ne kadar odeniyor.sanirim en yakin donemde gulsen dogum yapti(allah anali babali buyutsun.)
Bilgilendirirseniz cok sevinirim.Cok tesekkurler.a.s.
istediğin zaman gidebilirsin sosyal güvencen varsa hiçbir ücreti yok
şuana kadar nerede bakıldın doktorundan memnun değil misin
biraz geç kalmışsın şimdiye kadar çoktan doğum yapacağın yere karar vermiş olman gerekiyordu

mrb.bugun gazı hastanesı gulızar hn.a gıttım.çok ılgılendı.anlattı herseyı.testler yaptırdı.çok memnun kaldım.tavsiye ederım.ama benım bısıkıntım var.bebeğimin kafası beynı kolları bacakları normalçıktı.ama karnı 3 gun gerıden gelıyomuş.ne yapmam lazım.önerılerınız nelerdir.tecrubelı arkadaslar bılgı versın lütfen
benim bi bilgim yok yardımcı olan olur tabi ama en önemlisi doktorun ne dedi
buradaki herkesten daha iyi doktorun bilir
iki ay önce falan benimde baş çevresi normalden bi hafta öndeydi
biz eşimle güldük hatta koca kafalı mı olacak diye
karın çevresinin 3 gün geride olması ne demek bilmiyorum
ama önemli bişey olsa doktorun mutlaka söylerdi

basını ölçtü normal dedı 16+5 haftalık görmüş.karnını ölçtü 16+2 gun çıktı.zayıfsın dedı.ben 56 kıloyla hamıle kaldım.tarıldım gene 56 kıloyum.bende anlamadım.bebegım 206 gr mış.bakıyorum normalde 17 haftalık bebekler 150 gr nasıl oluyo bılmıyorum.öbür ay ayrıntılı ultrasyona gırcem.tepeciğe sevk ederız dedı.giden varmı acaba tepecik ssk ya.

istediğin zaman gidebilirsin sosyal güvencen varsa hiçbir ücreti yok
şuana kadar nerede bakıldın doktorundan memnun değil misin
biraz geç kalmışsın şimdiye kadar çoktan doğum yapacağın yere karar vermiş olman gerekiyordu

ozele gidiyordum ancak karatasla anlasmali doktorum 3500 lira fiyat cikardilar.tabi butcemiz el vermiyo okadarina bornova sifaya gittim..600 dediler ancak gecen hafta yengem dogum yapti orda onada yaklasik ayni fiyati vermislerdi...ama 2.250 odediler.bi asidan 250 lira aldilar.onun icin oradanda sogudum...bilmiyorumkismile
konak tepecik buralarda cok soguk geldi...bucayi herkes ovuyo onun icin sormak istedim..cok yazdim ama insan karar veremiyo...tesekkur ederim cevapladiginiz icin...a.s.

basını ölçtü normal dedı 16+5 haftalık görmüş.karnını ölçtü 16+2 gun çıktı.zayıfsın dedı.ben 56 kıloyla hamıle kaldım.tarıldım gene 56 kıloyum.bende anlamadım.bebegım 206 gr mış.bakıyorum normalde 17 haftalık bebekler 150 gr nasıl oluyo bılmıyorum.öbür ay ayrıntılı ultrasyona gırcem.tepeciğe sevk ederız dedı.giden varmı acaba tepecik ssk ya.

Sakın Tepecik ssk ya gitme gittiğine gideceğine pişman olursun.Buca kadındoğum hastanesine gitmeni tavsiye ederim orda dr Tahir Özgüder var süper bir doktordur bu topikte hemen hemen hepimiz onun hastasıyız sanada tavsiye edrim

canım o şekilde çok hasta var baş çevresinin ölçümü, karın çevresinin ölçümü, ve kemik ölçümünü yaparız bu haftalarda kesinlikle hepsi aynı ölçüde çıkmaz o üç ölçümün ortalaması alınarak bebeğin ne kadarlık olduğuna karar verilir yani senin negatif bir durumun yok merak etme sakın

ben çalışıyorum.izin almam sorun oluyo.buca ssk da randvu sistemı var mı?ayrıntılı ultrasyon var mı?kaç dk surdu eger varsa .

ozele gidiyordum ancak karatasla anlasmali doktorum 3500 lira fiyat cikardilar.tabi butcemiz el vermiyo okadarina bornova sifaya gittim..600 dediler ancak gecen hafta yengem dogum yapti orda onada yaklasik ayni fiyati vermislerdi...ama 2.250 odediler.bi asidan 250 lira aldilar.onun icin oradanda sogudum...bilmiyorumkismile
konak tepecik buralarda cok soguk geldi...bucayi herkes ovuyo onun icin sormak istedim..cok yazdim ama insan karar veremiyo...tesekkur ederim cevapladiginiz icin...a.s.
anladım o zaman bucayı tavsiye ederim tepecik veya konak sakın ikisinede gitme
iyi yerler değil oralar
benim doktorum tahir özgüder buca kadın doğumda uzman doktor
onun muayenehanesine gidiyorum aylık 100 lira ücret ödüyorum
doğumuma o girecek allah nasip ederse doğum masraflarımıda sosyal güvencem karşılaycak
keşke sende ilk başlarda araştırsaydın
buradaki kızlar bilir ben ilk haftalarımda doktor seçerken buradakilerden çok yardım aldım
benimde özelde doğuracak pek imkanım yok
yada varda gerek yok diyelim
şimdi hastenem devlet hastanesi ama doktorum özel ve çokta hesaplı
ve harika bi doktorum var yeni hamilelerin hepsine tavsiye ediyorum
hamilelikte tahir beyle yola çıkarsan asla yarıyolda kalmazsın
ben dahil hepinize hayırlı doğumlar

bu arada gülsen geldi kızlar oniki günlük bebekle sokaklarda bizim deli yine
ama görseniz o kadar minik ve o kadar güzel ki
doğsun artık benim kızımda

aaaa bak su gulşene sen ne ışı var kız onun sokaklarda daha yenı kavuşmuş bebeğine tadını cıkarsa hem ınsan 20 kırkın cıkmasını bekler dımı ama deli kızzz...cokmu tatlı bebeği ayy ne gusel kavuştu darısı bekleyenlerın başınaa

aaaa bak su gulşene sen ne ışı var kız onun sokaklarda daha yenı kavuşmuş bebeğine tadını cıkarsa hem ınsan 20 kırkın cıkmasını bekler dımı ama deli kızzz...cokmu tatlı bebeği ayy ne gusel kavuştu darısı bekleyenlerın başınaa
kuaföre gelmiş
çok güzel ceyda çok minik daha
çokta uslu hiç sesi çıkmıyo yavrumun gerçi daha nerde olduğunu bile bilmyoki annesinin karnında sanıyo daha kendini bebeğim

ben çalışıyorum.izin almam sorun oluyo.buca ssk da randvu sistemı var mı?ayrıntılı ultrasyon var mı?kaç dk surdu eger varsa .
bucada randevu sistemi yok sabah erken gidip numara alıyorsun
ama yeldanında dediği gibi tepeciğe falan gitme
doktoruna söyle bucaya sevk etsin o zaman sevkle gittin mi numara almana gerek kalmıyo herhelde tam bilmiyorum ama öyle olması gerekiyo eğer tepeciğe sevk edebililiyora bucayada edebilir sanırım

bu arada gülsen kk ya giremiyormuş kızlar
benim bilgisayarda girilmiyo diyo
yoksa vakti olmadığından değil yani evde bütün gün bilgisayar başındayım diyo

anladım o zaman bucayı tavsiye ederim tepecik veya konak sakın ikisinede gitme
iyi yerler değil oralar
benim doktorum tahir özgüder buca kadın doğumda uzman doktor
onun muayenehanesine gidiyorum aylık 100 lira ücret ödüyorum
doğumuma o girecek allah nasip ederse doğum masraflarımıda sosyal güvencem karşılaycak
keşke sende ilk başlarda araştırsaydın
buradaki kızlar bilir ben ilk haftalarımda doktor seçerken buradakilerden çok yardım aldım
benimde özelde doğuracak pek imkanım yok
yada varda gerek yok diyelim
şimdi hastenem devlet hastanesi ama doktorum özel ve çokta hesaplı
ve harika bi doktorum var yeni hamilelerin hepsine tavsiye ediyorum
hamilelikte tahir beyle yola çıkarsan asla yarıyolda kalmazsın
ben dahil hepinize hayırlı doğumlar
tesekkur ederim...ama artik doktor secme sansim kalmadi sanirim...ozele gittigim icin basta hep doktorumla dogururum diyodum ama bukadar olcani tahmin etmiyodum..neyse hakkimizda hayirlisi olsun..kizlarimiz hayirlisiyla saglikla gelsin insallah:Saruboceq::CüvCüv:

tesekkur ederim...ama artik doktor secme sansim kalmadi sanirim...ozele gittigim icin basta hep doktorumla dogururum diyodum ama bukadar olcani tahmin etmiyodum..neyse hakkimizda hayirlisi olsun..kizlarimiz hayirlisiyla saglikla gelsin insallah:saruboceq::cüvcüv:

canım karataşta 3500 çok fazla fiyat vermiş doktorun bizim doktor 2000 e yapıyor orada doğumu

tesekkur ederim...ama artik doktor secme sansim kalmadi sanirim...ozele gittigim icin basta hep doktorumla dogururum diyodum ama bukadar olcani tahmin etmiyodum..neyse hakkimizda hayirlisi olsun..kizlarimiz hayirlisiyla saglikla gelsin insallah:Saruboceq::CüvCüv:
eğer doktorundan memnunsan onunla doğur canım
bildiğim kadarı ile sen nerde istersen orada doğuruyorsun yani doktorun seni orada doğurtuyor hangi özel hastanede istersen
çünkü tahir bey öyle yapıyor bana sen nerede nasıl istersen öyle doğurturum seni diyordu yani ben karataşta istesem tahir bey oraya gelecekti gibi mesela
eğer seninkide öyleyse araştır bakalım hem iyi hem en hesaplı olanını...

Back