• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

gunydın kızlar...

gülşen pelin selda nasılsınız umarım ıyısınızdır.. bundan sonra dediğiniz gibi doktorum varmı yokmu emın olmadan hast. gitmiceem!

bu arada doğum için hazırlıklar başlamış. hadi hayırlısı olsun.. allah aldıklarınızı güle güle kullanmayı nasip etin. bebelerinizide sağ salim kucağınıza versin..

ben en kıdemsiz hamile olarak sizi takip ediyorum. gerek bebek gelişimi gerek alışveriş paylaşımlarınız için çook tşkr. sayenizde bende bilmediğim şeyleri öğreniyorum..

paylaşımlara dewaam.. hepinizi öpüyoruuum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canik iyiyiz biz şükür,en son telefonda duyduğun gibiyiz aynı :)
sağlıklıyız şükür,bomba gibiyiz. sen nasılsın? cnm sana telde de söyledim ya druna bakmadan gitme hastaneye,bak emin ol öyle git.

kızlar ben geldim
kızım iyi maşallah
43 cm ve 2033 gr olmuş prensesim

maşallah subhanallah,Allahım nazarlardan korusun onu inş.
resimlerini de getirsene nasip olur da buluşursak.

Pelin sen de getir olurmu,görelimprensesleri bakalım.

Bu arada kiloları,selülitleri,yağları takmayın kafanıza,ben hala veremedim ama çok üzülmüyorum açıkçası,bide ben kilolu hamile kalmıştm baya,ondan.sizler zayıfsanız mutlaka özünüze dönersiniz merak etmeyin.
yeterki sağ salim gelsin bebişler.

sorma canım son ay yapacaktım alışverişi aslında ama korktum baktım bütün düzenim bozuldu yapayım rahat edeyim dedim geceleri 4 gündüzleri 2 saat uyumaya baladım birde ekim anneleri patır patır doğurmaya başladı bazıları hastanede yattı ya da yatıyor erken doğumu engellemek için hazır bekliyim bende de mi
seldacım normal doğum topiğinde gördüm göğüs uçların fenaymış canım geçmiş olsun bir arkadaşım kakao yağının iyi geldiğini söylemişti

ya cnm sorma tam geçmişti,tekrar başladı
felaket bir acı varya:(( herşeyi denedim Gülsencim malesef hiçbiri fayda etmedi.yine geçer inş.saol bilgi için canım benim.

maşallah subhanallah,Allahım nazarlardan korusun onu inş.
resimlerini de getirsene nasip olur da buluşursak.

Pelin sen de getir olurmu,görelimprensesleri bakalım.

Bu arada kiloları,selülitleri,yağları takmayın kafanıza,ben hala veremedim ama çok üzülmüyorum açıkçası,bide ben kilolu hamile kalmıştm baya,ondan.sizler zayıfsanız mutlaka özünüze dönersiniz merak etmeyin.
yeterki sağ salim gelsin bebişler.

amin canım benim hepimizin yavrusunu korusun allahım
tabii ki getiricem resimlerimizi ben dosyamı çantamdan çıkarmıyorum zaten hiç
üzerinde doktorumun tlf yazılı ya yolda falan başıma birşey gelirse kendi doktorum aransın istiyorum
kiloyu selüliti falan hiç takmıyorum ama artık dikkatliyim son aylarda çok kilo alınıyormuş yaaa ben geçen aydan bu aya 200 gr zayıflamışım zaten pelinle rejime girdik biz seldacım

ya cnm sorma tam geçmişti,tekrar başladı
felaket bir acı varya:(( herşeyi denedim Gülsencim malesef hiçbiri fayda etmedi.yine geçer inş.saol bilgi için canım benim.

biliyorum canım benim
çok çekenler var bu meme çatlağından
sürekli kuru tutmaya çalış tatlım
oğluşuna bir süre sağıp versen sütünü olmaz mı acaba

kızlar benim doktorum var ya bir tane gerçekten
ben bugün doğum konuşmaya gittim hani
konuşamadık biliyor musunuz?
sen nasıl doğurmak istiyorsan öyle
nerede doğurmak istiyorsan orada doğurtucam ben seni dedi
o kadar dostça yaklaştı ki para pul konuşamadım çıktım

iyiyim cnm ben,bebişim de iyi şükür,dediğim gibi biraz cadı benim oğlum hep asık suratlı,hep bağırıyo:) olsun öyle bile çok tatlı,tam ısırmalık olmaya başladı teyzesi.

demek Emre de huysuzlanıyo artık,nazar ettin annesi kuzuma sakin derdin hep.
olsun be düzelirler zamanla,Allah sağlık versin de

bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım,nice sağlıklı mutlu uzun yıllara biricik oğluşunuzla inş.öpüyorum seni.

sağol canım çok teşekkür ederim büyüyorlar büyüdükçe huylarıda değişiyor

evet canım gerçekten bir tane öyle paragözde değil

amin canım benim hepimizin yavrusunu korusun allahım
tabii ki getiricem resimlerimizi ben dosyamı çantamdan çıkarmıyorum zaten hiç
üzerinde doktorumun tlf yazılı ya yolda falan başıma birşey gelirse kendi doktorum aransın istiyorum
kiloyu selüliti falan hiç takmıyorum ama artık dikkatliyim son aylarda çok kilo alınıyormuş yaaa ben geçen aydan bu aya 200 gr zayıflamışım zaten pelinle rejime girdik biz seldacım

amin tatlım inş.ALlah a emanet onlar.
tamam inş.görüştüğümüzde görcek pamuk prensesi ben de.
diyete girdiğiniz iyi olmuş,sadece gerekli olan sağlıklı şeyleri yersiniz,zaten onları siz biliyorsunuz.bana da öyle destekçi arkadaş olsaydı ben de dikkat ederdim,2 kişi daha iyi oluyo destekle gerçi ben hiçbir zaman 2 kişilik yemedim,sadece sabahları acıkıyordum çok,o da en fazla aç olduğum günler 3-4 dilim ekmek yerdim.eskisi gibi beslendim hep ama 41 haftada bekleyince masesef 16 kilo kaçınılmaz oldu 38.haftamda 13-14 arasıydı kilom iyiydi yine.
olsun vercem ben onları,bebişim bi uslansa ben daha da hareketlensem,yürüşlere gitsek.o günler de gelck inş
.

biliyorum canım benim
çok çekenler var bu meme çatlağından
sürekli kuru tutmaya çalış tatlım
oğluşuna bir süre sağıp versen sütünü olmaz mı acaba

evet çok kötü bişey ya,kalbim durcak gibi oluyo,büün bedenimi ateş basıyo,kan ter içinde kalıyorum 1 dk.da:(
sağıp vermeyi düşünmedim pek Gülsencim,zaten biberon almıyo benimki,kaşıkla süt vermek de çok cazip gelmedi açıkçası.ama uzun sürerse onu da düşüncem napiim.

hayırlısı olsun cnm,hayırlı zamanda,hayırlı yerde inş.
sizlerden haber alacağım günü şimdiden 4 gözle bekler oldum,insan merak ediyor arkadaşlarını.inş.güzel haberlerinizi alcaz sizlerinde

hepinize teşekkürler kızlaarr..öncelikle gulsencim dilekhanım gırdı doğuma son kontrol için gıttığımde nst dehareketleri yavaşlamıştı bebeğimin suyu falanda azalmıştı dr istersen beklerım ama bnce riske atma herşey olabılır dedi bnde kabul ettım hıç istemeyerek sezeryana grdım cunku normal doğumu asırı derecede istıyordum amakısmet olmadı sezeryanımda sorunsuz gectı çok sukur ebeler cok ıyıydı bıran yanımdan ayrılmadılar anestezist çok iyiydi butun korkularımı gecrdı dilek hanımda cok ılgılendı iyiki onu dınleyıp aldrmışım tam sezeryn esnasında bebekkakasını yaptı güzel geçti yanii 688 lıra ödedim fazla bı parada değil hakediyolar....
sunuak yaa senlede herşeyımız aynı tatlım bu kadar olur son adet tarıhımz bıle aynıydı doğum şeklımız sebebımız bıle aynı oldu sen nerde yaptın doğum bucada dimi.
yaa buarada ilkgünler acayıp rahattı benım oğlan emıp emıp yatıyodu ama 15 gunlukten snra uykuları bozuldu suanda gece 12 gbı yatıo sabah 7-8 den snra hep ayakta hıç uyumuyo gece 12 ye kadar ya kucağımda yada uyutuyorum 10dk snra kalkıo buda benı yoruyoo...

hayırlısı olsun cnm,hayırlı zamanda,hayırlı yerde inş.
sizlerden haber alacağım günü şimdiden 4 gözle bekler oldum,insan merak ediyor arkadaşlarını.inş.güzel haberlerinizi alcaz sizlerinde

inşallah canım güzel bir hamilelikten sonra güzel bir doğum olur
bende öyleyim canım merak ediyorum sizleri haber alamayınca

hepinize teşekkürler kızlaarr..öncelikle gulsencim dilekhanım gırdı doğuma son kontrol için gıttığımde nst dehareketleri yavaşlamıştı bebeğimin suyu falanda azalmıştı dr istersen beklerım ama bnce riske atma herşey olabılır dedi bnde kabul ettım hıç istemeyerek sezeryana grdım cunku normal doğumu asırı derecede istıyordum amakısmet olmadı sezeryanımda sorunsuz gectı çok sukur ebeler cok ıyıydı bıran yanımdan ayrılmadılar anestezist çok iyiydi butun korkularımı gecrdı dilek hanımda cok ılgılendı iyiki onu dınleyıp aldrmışım tam sezeryn esnasında bebekkakasını yaptı güzel geçti yanii 688 lıra ödedim fazla bı parada değil hakediyolar....
sunuak yaa senlede herşeyımız aynı tatlım bu kadar olur son adet tarıhımz bıle aynıydı doğum şeklımız sebebımız bıle aynı oldu sen nerde yaptın doğum bucada dimi.
yaa buarada ilkgünler acayıp rahattı benım oğlan emıp emıp yatıyodu ama 15 gunlukten snra uykuları bozuldu suanda gece 12 gbı yatıo sabah 7-8 den snra hep ayakta hıç uyumuyo gece 12 ye kadar ya kucağımda yada uyutuyorum 10dk snra kalkıo buda benı yoruyoo...

canım çok sevindim doğumunun iyi geçmesine
gönlünden geçen normal doğumdu biliyorum ama belki böylesi hayırlı olmuştur
ya bu uyku düzensizlikleri ne bu bebişlerimizin
inşallah o da düzene girer annesi
bebeğimizin adını yazmamışsın yoksa adını koymadınız mı hala

yok tatlım koyduk tabii talha koyduk oğluşumun adını nazar değdi oğlumun uykusuna hep uyuyodu yaa sen gıdıyosun dımıegepole gökalp beye gdıyodun dımı az kalmış doğumunaa hadi senıde kurtarsın Allah biran öncee al bebişini kucağınaa

yok tatlım koyduk tabii talha koyduk oğluşumun adını nazar değdi oğlumun uykusuna hep uyuyodu yaa sen gıdıyosun dımıegepole gökalp beye gdıyodun dımı az kalmış doğumunaa hadi senıde kurtarsın Allah biran öncee al bebişini kucağınaa

adıyla yaşasın kuzun canım ömür boyu gururunuz olsun
evet egepolde gökalp beye gidiyorum ama doğuma tahir beyle giricem
tahir özgüder asıl doktorum
gökalp beye bebeği görmek için özlediğimden gidiyorum
evet doğuma az kalmış gibi görünüyor
ben 38. haftada doğururum diyordum
dün tahir bey şunu 39 yapalım dedi bilmiyorum ki zaman uzuyor baksana
ama ben biliyorum benim kızım annesini üzmicek

üzmez tabi annesımeraketme sağlıklı bı sekılde gelıcek o annesınee inşallah
sezeryanmı ıstıyosun sen gerci hıç farketmıyo doğumdan snra anladımkıonunda baska tatları var önmlı olan sağlıkla bebişi kucaklamak

üzmez tabi annesımeraketme sağlıklı bı sekılde gelıcek o annesınee inşallah
sezeryanmı ıstıyosun sen gerci hıç farketmıyo doğumdan snra anladımkıonunda baska tatları var önmlı olan sağlıkla bebişi kucaklamak

sezeryan olur büyük ihtimalle ceydaaacım
normal doğumdan korktum benim çevremde normal doğumu iyi geçen kimse yok
hem normal hem sezeryan olanlar sezeryan diyor
birde tahir beyin yaptığı sezeryanlarda aynı gün ayağa kalkmayan duymadım ben
tabii hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yine de

Back