Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülsencim alışverişlerini yapmışsın cnm.hayırlı uğurtlu olsun,güle güle iyi günlerde giyinin cici kızınla inş.
ee az kaldı hazırlıklarını tamamla bakalım.Allah kavuştursun yavruna inş.hayırlı zamanında...
hepinize günaydın kızlar bugün erkencisiniz
ben kalktıktan sonra önce tıkınıyorum
önce yemek :))
sonra size yazıyorum
nasılsınız??
seldacım ben o çamaşırlardan alsam mı diye düşünüyorum
ama alsamda giyemem gibi geliyo
ne o öyle yaşlı neneler gibi
zaten bunalımdayım
aynada sürekli basenlerime bakıyorum
iğrenç gözüküyo
selilütlerim dizlerime kadar inmiş durumda
hamileliğin başka bi derdide variz bacaklarım tanınmaz halde
göbeğim desen kocaman
göğüslerim şişti
kendimden tiksiniyorum inan
eğer kızımı kucağıma alıcam diye avunmasam
ölüm orucuna falan girerim herhalde
herşey onun için
gunydın kızlar...
gülşen pelin selda nasılsınız umarım ıyısınızdır.. bundan sonra dediğiniz gibi doktorum varmı yokmu emın olmadan hast. gitmiceem!
bu arada doğum için hazırlıklar başlamış. hadi hayırlısı olsun.. allah aldıklarınızı güle güle kullanmayı nasip etin. bebelerinizide sağ salim kucağınıza versin..
ben en kıdemsiz hamile olarak sizi takip ediyorum. gerek bebek gelişimi gerek alışveriş paylaşımlarınız için çook tşkr. sayenizde bende bilmediğim şeyleri öğreniyorum..
paylaşımlara dewaam.. hepinizi öpüyoruuum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinize günaydın kızlar bugün erkencisiniz
ben kalktıktan sonra önce tıkınıyorum
önce yemek :))
sonra size yazıyorum
nasılsınız??
seldacım ben o çamaşırlardan alsam mı diye düşünüyorum
ama alsamda giyemem gibi geliyo
ne o öyle yaşlı neneler gibi
zaten bunalımdayım
aynada sürekli basenlerime bakıyorum
iğrenç gözüküyo
selilütlerim dizlerime kadar inmiş durumda
hamileliğin başka bi derdide variz bacaklarım tanınmaz halde
göbeğim desen kocaman
göğüslerim şişti
kendimden tiksiniyorum inan
eğer kızımı kucağıma alıcam diye avunmasam
ölüm orucuna falan girerim herhalde
herşey onun için
iyiyim canım teşekkürler bende hazırlıklar bitti bile ben bu haftasonu çantamı hazırlıyıp doğumu beklicem artık eşimin alacağı şeyler var ama kulaktan ateş ölçer ve göğüs pompamı daha almadık doğuma kadar bekleyebilir onlar
bende hep doğum yapan arkadaşlardan yardım istedim
yakında burada hangi oyuncakları alacağımızı falan da konuşcaz daha
sen buluşmaya geliyor musun canım
waaay bende çift haneli günlere düşmüşümm... ortalama 3 ay kalmış... geri sayım başladı.. şafak: 94 eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
en güzeli erkenden hazır olmak ne olur olmaz. iyi yapmışsın cnm... buluşma için o gün belli olucak. benım eşim serbert çalışıyo kendi işini yaptığı için. bazı günler işe gitmeyebiliyo. hafta sonundan tatili uzatıp biyerlere gidebiliyoz. sositososito bakalım bu hafta sonu öle bişiy olacak mı? dediğim gibi benim belli değil. ama gelmeyi çok istiyorum.. inşallah gelebilirim.. bilmiyorumkismile
gözünaydın canım
zaman geçmiyor gibi ama aslında anlamıyorsun bile nasıl geçtiğini
inşallah gelebilirsin canım
ben bugün doktorumuza gidicem
çoookkkk özledim kızımı görücem
ayrıca doğumu konuşucaz bakalım bugün
canım benimde kendimi avuttuğum tek şey kızımın gelecek olmasıpelincim benim selülitlerim azaldı canım yaaaa
hamilelik başta yapıyor selüliti sonra tamir ediyor merak etme
varis için dikkat uzun süre ne otur ne ayakta ol canım
elinden geldiğince uzat ayaklarını olmadı aldırırız cerrahide boşver
bende çok çirkin buluyordum kendimi fazla mızmızlandım sanırım benimki daha çok iltifat etmeye başladı bana tabii çevremdekilerde öyle pohpohlayınca kendimi güzel bile hissetmeye başladım zemuszemus
benim göğüslerim yerine ellerim ayaklarım şişiyor nedense
bak senin lekelerin de olmamış ben daha devam edeyim mi
boşver canımmm bebeğimiz olacak bizim
bebeği olması için nelere katlanacak insanlar tanıyorum ama olmuyor
hadi hayırlısı bakalıminşallah gelebilirsin canım
ben bugün doktorumuza gidicem
çoookkkk özledim kızımı görücem
ayrıca doğumu konuşucaz bakalım bugün
nezahatcim bi kerede olsa özele git mutlaka o kadar farklı oluyoki bebeğini 3 boyutlu görmek çok güzel bi duygu kalp atışlarını dinletiyorlarhadi hayırlısı inşallah... gönlüne göre bi doğum yaşarsın inşallah..
ne güzel kızını görücen. ben göremedim. doktor ekranı göstermedi mafoldumben
zaten sırf bunun için bikezde olsa özele gidicem. benim için kendi doktoruna sorarmısın görüntülerden cd yapıyolarmı ? kaçıncı haftada yapıyolar ve ücreti ney ? tabii eğer bilgi verirlerse. bana burdan msj atatarsan sewinirim. herşey bi yana özellikle ciğer gelişimi iyimi diye baktırmak istiyorum. eyvahedigeldismile
geçenlerde bi tanıdığımızın bebeği bu yüzen erken doğuma alındı ve bebeği yaşamadı.
çok şey istedim senden ama doktorla muhabbetin iyidir diye senden rica edeyim dedim :kedi:
nezahatcim bi kerede olsa özele git mutlaka o kadar farklı oluyoki bebeğini 3 boyutlu görmek çok güzel bi duygu kalp atışlarını dinletiyorlar
ve a dan z ye herşeyini inceliyorlar
tahir bey benim kızımın dudak yarığı var mı diye bile baktı
beynini kalbini ciğerlerini herşeyini inceliyorlar
üç boyutlu hareketlerinin cd sinide veriyo tahir bey
100 lira muayene ücreti var
herşey içinde
ve seni çok güzel bilgilendiriyo
ilk gittiğimde yarım saat 45 dakka sadece benimle sohbet etti
beni bilgilendirmek amacıyla