• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

gunydın kızlar...

gülşen pelin selda nasılsınız umarım ıyısınızdır.. bundan sonra dediğiniz gibi doktorum varmı yokmu emın olmadan hast. gitmiceem!

bu arada doğum için hazırlıklar başlamış. hadi hayırlısı olsun.. allah aldıklarınızı güle güle kullanmayı nasip etin. bebelerinizide sağ salim kucağınıza versin..

ben en kıdemsiz hamile olarak sizi takip ediyorum. gerek bebek gelişimi gerek alışveriş paylaşımlarınız için çook tşkr. sayenizde bende bilmediğim şeyleri öğreniyorum..

paylaşımlara dewaam.. hepinizi öpüyoruuum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepinize günaydın kızlar bugün erkencisiniz
ben kalktıktan sonra önce tıkınıyorum
önce yemek :))
sonra size yazıyorum
nasılsınız??
seldacım ben o çamaşırlardan alsam mı diye düşünüyorum
ama alsamda giyemem gibi geliyo
ne o öyle yaşlı neneler gibi
zaten bunalımdayım
aynada sürekli basenlerime bakıyorum
iğrenç gözüküyo
selilütlerim dizlerime kadar inmiş durumda
hamileliğin başka bi derdide variz bacaklarım tanınmaz halde
göbeğim desen kocaman
göğüslerim şişti
kendimden tiksiniyorum inan
eğer kızımı kucağıma alıcam diye avunmasam
ölüm orucuna falan girerim herhalde
herşey onun için

gülsencim alışverişlerini yapmışsın cnm.hayırlı uğurtlu olsun,güle güle iyi günlerde giyinin cici kızınla inş.
ee az kaldı hazırlıklarını tamamla bakalım.Allah kavuştursun yavruna inş.hayırlı zamanında...

sorma canım son ay yapacaktım alışverişi aslında ama korktum baktım bütün düzenim bozuldu yapayım rahat edeyim dedim geceleri 4 gündüzleri 2 saat uyumaya baladım birde ekim anneleri patır patır doğurmaya başladı bazıları hastanede yattı ya da yatıyor erken doğumu engellemek için hazır bekliyim bende de mi
seldacım normal doğum topiğinde gördüm göğüs uçların fenaymış canım geçmiş olsun bir arkadaşım kakao yağının iyi geldiğini söylemişti

sonra size yazıyorum
nasılsınız??
zaten bunalımdayım
iğrenç gözüküyo
göbeğim desen kocaman
göğüslerim şişti
herşey onun için

pelıncım fızıkı rezalet için üzülmee.. hepimiz aynı evrelerden geçicez. sırnaşık şey tüm bu irileşme geçici bir dönem. sonrasında dikkat ederek beslenenler eski haline dönüyo.. süprizzzzz

kızın bi doğsun ikiniz beraber çıtır olursnuz gene sengözlerimebaksanab

gunydın kızlar...

gülşen pelin selda nasılsınız umarım ıyısınızdır.. bundan sonra dediğiniz gibi doktorum varmı yokmu emın olmadan hast. gitmiceem!

bu arada doğum için hazırlıklar başlamış. hadi hayırlısı olsun.. allah aldıklarınızı güle güle kullanmayı nasip etin. bebelerinizide sağ salim kucağınıza versin..

ben en kıdemsiz hamile olarak sizi takip ediyorum. gerek bebek gelişimi gerek alışveriş paylaşımlarınız için çook tşkr. sayenizde bende bilmediğim şeyleri öğreniyorum..

paylaşımlara dewaam.. hepinizi öpüyoruuum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyiyim canım teşekkürler bende hazırlıklar bitti bile ben bu haftasonu çantamı hazırlıyıp doğumu beklicem artık eşimin alacağı şeyler var ama kulaktan ateş ölçer ve göğüs pompamı daha almadık doğuma kadar bekleyebilir onlar
bende hep doğum yapan arkadaşlardan yardım istedim
yakında burada hangi oyuncakları alacağımızı falan da konuşcaz daha
sen buluşmaya geliyor musun canım

waaay bende çift haneli günlere düşmüşümm... ortalama 3 ay kalmış... geri sayım başladı.. şafak: 94 eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

sonra size yazıyorum
nasılsınız??
zaten bunalımdayım
iğrenç gözüküyo
göbeğim desen kocaman
göğüslerim şişti
herşey onun için

pelincim benim selülitlerim azaldı canım yaaaa
hamilelik başta yapıyor selüliti sonra tamir ediyor merak etme
varis için dikkat uzun süre ne otur ne ayakta ol canım
elinden geldiğince uzat ayaklarını olmadı aldırırız cerrahide boşver
bende çok çirkin buluyordum kendimi fazla mızmızlandım sanırım benimki daha çok iltifat etmeye başladı bana tabii çevremdekilerde öyle pohpohlayınca kendimi güzel bile hissetmeye başladım zemuszemus
benim göğüslerim yerine ellerim ayaklarım şişiyor nedense
bak senin lekelerin de olmamış ben daha devam edeyim mi
boşver canımmm bebeğimiz olacak bizim
bebeği olması için nelere katlanacak insanlar tanıyorum ama olmuyor

iyiyim canım teşekkürler bende hazırlıklar bitti bile ben bu haftasonu çantamı hazırlıyıp doğumu beklicem artık eşimin alacağı şeyler var ama kulaktan ateş ölçer ve göğüs pompamı daha almadık doğuma kadar bekleyebilir onlar
bende hep doğum yapan arkadaşlardan yardım istedim
yakında burada hangi oyuncakları alacağımızı falan da konuşcaz daha
sen buluşmaya geliyor musun canım

en güzeli erkenden hazır olmak ne olur olmaz. iyi yapmışsın cnm... buluşma için o gün belli olucak. benım eşim serbert çalışıyo kendi işini yaptığı için. bazı günler işe gitmeyebiliyo. hafta sonundan tatili uzatıp biyerlere gidebiliyoz. sositososito bakalım bu hafta sonu öle bişiy olacak mı? dediğim gibi benim belli değil. ama gelmeyi çok istiyorum.. inşallah gelebilirim.. bilmiyorumkismile

en güzeli erkenden hazır olmak ne olur olmaz. iyi yapmışsın cnm... buluşma için o gün belli olucak. benım eşim serbert çalışıyo kendi işini yaptığı için. bazı günler işe gitmeyebiliyo. hafta sonundan tatili uzatıp biyerlere gidebiliyoz. sositososito bakalım bu hafta sonu öle bişiy olacak mı? dediğim gibi benim belli değil. ama gelmeyi çok istiyorum.. inşallah gelebilirim.. bilmiyorumkismile

inşallah gelebilirsin canım
ben bugün doktorumuza gidicem
çoookkkk özledim kızımı görücem
ayrıca doğumu konuşucaz bakalım bugün

gözünaydın canım
zaman geçmiyor gibi ama aslında anlamıyorsun bile nasıl geçtiğini

sorma cnm yaa. artık rüyarımda bile doğum görüyorum. kimi komik bile oluyo. kaydirigubbakcemile3

normal doğum düşüyorum ama bakalım zamanı gelince durum neyi gösterecek...

ALLAH O YOLDA HİÇBİRİMİZİ OYALAMASIN... :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah gelebilirsin canım
ben bugün doktorumuza gidicem
çoookkkk özledim kızımı görücem
ayrıca doğumu konuşucaz bakalım bugün

hadi hayırlısı inşallah... gönlüne göre bi doğum yaşarsın inşallah..

ne güzel kızını görücen. ben göremedim. doktor ekranı göstermedi mafoldumben

zaten sırf bunun için bikezde olsa özele gidicem. benim için kendi doktoruna sorarmısın görüntülerden cd yapıyolarmı ? kaçıncı haftada yapıyolar ve ücreti ney ? tabii eğer bilgi verirlerse. bana burdan msj atatarsan sewinirim. herşey bi yana özellikle ciğer gelişimi iyimi diye baktırmak istiyorum. eyvahedigeldismile
geçenlerde bi tanıdığımızın bebeği bu yüzen erken doğuma alındı ve bebeği yaşamadı.

çok şey istedim senden ama doktorla muhabbetin iyidir diye senden rica edeyim dedim :kedi:

pelincim benim selülitlerim azaldı canım yaaaa
hamilelik başta yapıyor selüliti sonra tamir ediyor merak etme
varis için dikkat uzun süre ne otur ne ayakta ol canım
elinden geldiğince uzat ayaklarını olmadı aldırırız cerrahide boşver
bende çok çirkin buluyordum kendimi fazla mızmızlandım sanırım benimki daha çok iltifat etmeye başladı bana tabii çevremdekilerde öyle pohpohlayınca kendimi güzel bile hissetmeye başladım zemuszemus
benim göğüslerim yerine ellerim ayaklarım şişiyor nedense
bak senin lekelerin de olmamış ben daha devam edeyim mi
boşver canımmm bebeğimiz olacak bizim
bebeği olması için nelere katlanacak insanlar tanıyorum ama olmuyor
canım benimde kendimi avuttuğum tek şey kızımın gelecek olması
bende leke şişme falan yok ama bu selülit çok kötü duruyo be arkadaşım
insanın morali bozulmayacak gibi değil ki
geçen gün bende sinirden ağladım hassas dönemim herşeye ağlıyorum zaten
o gün bu gündür benim eşimde bana moral vermek için elinden geleni yapıyo
onlarada yazık valla bizim taframızı asabiliğimizi çekiyorlar
gerçi o kadar olacak
onlarda baba olacak ama değil mi
onlarda çeksin biraz

hadi hayırlısı inşallah... gönlüne göre bi doğum yaşarsın inşallah..

ne güzel kızını görücen. ben göremedim. doktor ekranı göstermedi mafoldumben

zaten sırf bunun için bikezde olsa özele gidicem. benim için kendi doktoruna sorarmısın görüntülerden cd yapıyolarmı ? kaçıncı haftada yapıyolar ve ücreti ney ? tabii eğer bilgi verirlerse. bana burdan msj atatarsan sewinirim. herşey bi yana özellikle ciğer gelişimi iyimi diye baktırmak istiyorum. eyvahedigeldismile
geçenlerde bi tanıdığımızın bebeği bu yüzen erken doğuma alındı ve bebeği yaşamadı.

çok şey istedim senden ama doktorla muhabbetin iyidir diye senden rica edeyim dedim :kedi:
nezahatcim bi kerede olsa özele git mutlaka o kadar farklı oluyoki bebeğini 3 boyutlu görmek çok güzel bi duygu kalp atışlarını dinletiyorlar
ve a dan z ye herşeyini inceliyorlar
tahir bey benim kızımın dudak yarığı var mı diye bile baktı
beynini kalbini ciğerlerini herşeyini inceliyorlar
üç boyutlu hareketlerinin cd sinide veriyo tahir bey
100 lira muayene ücreti var
herşey içinde
ve seni çok güzel bilgilendiriyo
ilk gittiğimde yarım saat 45 dakka sadece benimle sohbet etti
beni bilgilendirmek amacıyla

nezahatcim bi kerede olsa özele git mutlaka o kadar farklı oluyoki bebeğini 3 boyutlu görmek çok güzel bi duygu kalp atışlarını dinletiyorlar
ve a dan z ye herşeyini inceliyorlar
tahir bey benim kızımın dudak yarığı var mı diye bile baktı
beynini kalbini ciğerlerini herşeyini inceliyorlar
üç boyutlu hareketlerinin cd sinide veriyo tahir bey
100 lira muayene ücreti var
herşey içinde
ve seni çok güzel bilgilendiriyo
ilk gittiğimde yarım saat 45 dakka sadece benimle sohbet etti
beni bilgilendirmek amacıyla

cnm benım çook saol. gerçekten bi defada bukadar şeye bakıp bilgi veriyolarmı ? ki öyleyse çok iyimiş.. kaçıncı haftada yapıolar cd. bu konudada bilgi verirsen sevinirim..

ben ilk 22 haftalıkken gittim o zaman verdi bana cd yi
istediğin zaman gidebilirsin
ben cd istememiştim
daha doğrusu böyle bişey verdiğini bilmiyordum
kendi söyledi
sana ultrasonda bakarken unutursa
sen hatırlat

slm kızlar nasılsınız Gülsencim kontrolün varmış iyi haberlerle gelirsin inşallah

Pelincim sen nasılsın selülitlerini takam kafana tedavi edilir sonuçta sen benim karnımı görsen çatlak dolu ne yaptıysam geçmedi çatlak daha kötü birde lohusa çamaşırı almana gerek yok yüksek belli kilotlardan alman yeterli yanlız emzirme sütyeni ve atletinden al onlar çok gerekl ve çok kullanılıyor

Seldacım sen nasılsın senin prens nasıl benimkide büyüdükçe yaramazlaşmaya başladı uyumuyor hiç gün içinde yarım saat o kadar geceleride 2 ye kadar ayaktayız gecelerin adamı bizimkiler

Back