• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

hadi hayırlısı inşallah... gönlüne göre bi doğum yaşarsın inşallah..

ne güzel kızını görücen. ben göremedim. doktor ekranı göstermedi mafoldumben

zaten sırf bunun için bikezde olsa özele gidicem. benim için kendi doktoruna sorarmısın görüntülerden cd yapıyolarmı ? kaçıncı haftada yapıyolar ve ücreti ney ? tabii eğer bilgi verirlerse. bana burdan msj atatarsan sewinirim. herşey bi yana özellikle ciğer gelişimi iyimi diye baktırmak istiyorum. eyvahedigeldismile
geçenlerde bi tanıdığımızın bebeği bu yüzen erken doğuma alındı ve bebeği yaşamadı.

çok şey istedim senden ama doktorla muhabbetin iyidir diye senden rica edeyim dedim :kedi:

nezahat tahir beye gideceksen bu haftalarda git derim ben
çünkü 2 hafta sonra bütün olarak görüntülenemeyecek ultrasona sığmayacak
parça parça görüntü alacaksın o zaman
ben görüntü için değil ama sağlığı ve organ gelişimi ile ilgili bilgi alman için özele git derim
özellikle de tahir beyi öneririm öyle yalakalık falan yapmaz ama işini ciddiye alır ve çok iyi yapar iyi doktordur ve iyi insandır hem seni tanımış olur doğumunda da yardımcı olur belki o zaman

slm kızlar nasılsınız Gülsencim kontrolün varmış iyi haberlerle gelirsin inşallah

Pelincim sen nasılsın selülitlerini takam kafana tedavi edilir sonuçta sen benim karnımı görsen çatlak dolu ne yaptıysam geçmedi çatlak daha kötü birde lohusa çamaşırı almana gerek yok yüksek belli kilotlardan alman yeterli yanlız emzirme sütyeni ve atletinden al onlar çok gerekl ve çok kullanılıyor

Seldacım sen nasılsın senin prens nasıl benimkide büyüdükçe yaramazlaşmaya başladı uyumuyor hiç gün içinde yarım saat o kadar geceleride 2 ye kadar ayaktayız gecelerin adamı bizimkiler

teşekkür ederim canımmm
iyi haberlerle geliyorum çok şükür doktordan
bende evlilik yıldönümünüzü kutlarım
ömrünüz sağlıklı mutlu huzurlu aşkla geçsin
daha nice yıllara oğlunuzla

teşekkur edrım 5 temmuzda egepolde doğum yaptımm 40+2 de doğmaynca bız zorla cıkardkk beyefendıyıı:)bndan snra sık sık buradayımmm

slm kızlar nasılsınız Gülsencim kontrolün varmış iyi haberlerle gelirsin inşallah

Pelincim sen nasılsın selülitlerini takam kafana tedavi edilir sonuçta sen benim karnımı görsen çatlak dolu ne yaptıysam geçmedi çatlak daha kötü birde lohusa çamaşırı almana gerek yok yüksek belli kilotlardan alman yeterli yanlız emzirme sütyeni ve atletinden al onlar çok gerekl ve çok kullanılıyor

Seldacım sen nasılsın senin prens nasıl benimkide büyüdükçe yaramazlaşmaya başladı uyumuyor hiç gün içinde yarım saat o kadar geceleride 2 ye kadar ayaktayız gecelerin adamı bizimkiler

iyiyim cnm ben,bebişim de iyi şükür,dediğim gibi biraz cadı benim oğlum hep asık suratlı,hep bağırıyo:) olsun öyle bile çok tatlı,tam ısırmalık olmaya başladı teyzesi.

demek Emre de huysuzlanıyo artık,nazar ettin annesi kuzuma sakin derdin hep.
olsun be düzelirler zamanla,Allah sağlık versin de

bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım,nice sağlıklı mutlu uzun yıllara biricik oğluşunuzla inş.öpüyorum seni.

Back