ne güzel evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımbu arada dün aşkımlaa bizim evlilik yıldönümümüzdü oğlumuzla kutlamak daha bir güzeldi
biz bu senelikte yanlız kutlucaz inşallh seneye kızımızla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımbu arada dün aşkımlaa bizim evlilik yıldönümümüzdü oğlumuzla kutlamak daha bir güzeldi
hadi hayırlısı inşallah... gönlüne göre bi doğum yaşarsın inşallah..
ne güzel kızını görücen. ben göremedim. doktor ekranı göstermedi mafoldumben
zaten sırf bunun için bikezde olsa özele gidicem. benim için kendi doktoruna sorarmısın görüntülerden cd yapıyolarmı ? kaçıncı haftada yapıyolar ve ücreti ney ? tabii eğer bilgi verirlerse. bana burdan msj atatarsan sewinirim. herşey bi yana özellikle ciğer gelişimi iyimi diye baktırmak istiyorum. eyvahedigeldismile
geçenlerde bi tanıdığımızın bebeği bu yüzen erken doğuma alındı ve bebeği yaşamadı.
çok şey istedim senden ama doktorla muhabbetin iyidir diye senden rica edeyim dedim :kedi:
slm kızlar nasılsınız Gülsencim kontrolün varmış iyi haberlerle gelirsin inşallah
Pelincim sen nasılsın selülitlerini takam kafana tedavi edilir sonuçta sen benim karnımı görsen çatlak dolu ne yaptıysam geçmedi çatlak daha kötü birde lohusa çamaşırı almana gerek yok yüksek belli kilotlardan alman yeterli yanlız emzirme sütyeni ve atletinden al onlar çok gerekl ve çok kullanılıyor
Seldacım sen nasılsın senin prens nasıl benimkide büyüdükçe yaramazlaşmaya başladı uyumuyor hiç gün içinde yarım saat o kadar geceleride 2 ye kadar ayaktayız gecelerin adamı bizimkiler
kızlar merhabaa bende doğurdum sonundaa
bu arda maşallh bebişine gulsen:)
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım darısı benim başıma haftaya cumada ben gidicemkızlar ben geldim
kızım iyi maşallah
43 cm ve 2033 gr olmuş prensesim
ne güzel darısı bizim başımıza allah analı babalı büyütsünkızlar merhabaa bende doğurdum sonundaa
sen sezeryandan memnun olanlardan mısınteşekkur edrım 5 temmuzda egepolde doğum yaptımm 40+2 de doğmaynca bız zorla cıkardkk beyefendıyıı:)bndan snra sık sık buradayımmm
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım darısı benim başıma haftaya cumada ben gidicem
teşekkur edrım 5 temmuzda egepolde doğum yaptımm 40+2 de doğmaynca bız zorla cıkardkk beyefendıyıı:)bndan snra sık sık buradayımmm
kızlar merhabaa bende doğurdum sonundaa
ne güzel evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
biz bu senelikte yanlız kutlucaz inşallh seneye kızımızla
teşekkür ederim kızlar Gülsencim iyi haberlerle gelmişsin çok sevindim
gülsen senin kızın maşallahı var![]()
anasına çekmiş oburix olacak kızım
slm kızlar nasılsınız Gülsencim kontrolün varmış iyi haberlerle gelirsin inşallah
Pelincim sen nasılsın selülitlerini takam kafana tedavi edilir sonuçta sen benim karnımı görsen çatlak dolu ne yaptıysam geçmedi çatlak daha kötü birde lohusa çamaşırı almana gerek yok yüksek belli kilotlardan alman yeterli yanlız emzirme sütyeni ve atletinden al onlar çok gerekl ve çok kullanılıyor
Seldacım sen nasılsın senin prens nasıl benimkide büyüdükçe yaramazlaşmaya başladı uyumuyor hiç gün içinde yarım saat o kadar geceleride 2 ye kadar ayaktayız gecelerin adamı bizimkiler