canım ne yazık mki ikisi de izmir de oturmuyor.biri mersinde biri çanakkalede..daha eylüle kadar sabretmek zorundayım..çok canım sıkılıyor bu dururma ama yapacak bişeyim yokmrb.tatlım,
eminim çok zordur haklısın bunalmakta,zaten çalışıyorsun.
kayınvelden neden lendi evinde bakmıyor Doğa ya? annen de öyle,ozaman daha iyi olmazmı?
ahh kıyamam canım yaa
benim kayınvalidem bize oturmaya geldiğinde böyle dolaştığı zaman bile sinir oluyorum ne bileyim mutfaga girdiği zaman sen birde evi emanet edip çıkıyosun.
bir ay derken yatılıda kalıyolarmı umarım kalmıyorlardır.
Allah sabır versin canım sana. ama napalım doğa prenses için sabretmen lazım başka çare yok
SİZE İYİ GEZMELER CANIM ÇOK ŞÜKÜR BİZDE HERŞEY YOLUNDA.
KÖPEK DİŞLERİMİZ HARİCİNDE SANIRIM DÖRDÜ BİRDEN GELİYO.
Bİ TANESİ PATLADI DARISI DİĞER ÜÇÜNÜN BAŞINA İNŞALLAH.
EN ZORU BU KÖPEK DİŞLERİYMİŞ YAA YAVRUM BİR AYDIR SIKINTISINI ÇEKİYO. Allah'ın izniyle biz atlatmak üzereyiz
DARISI SİZİN BAŞINIZA İNŞALLAH.
merhaba aranıza yeni katıldım aslında çok uzun süredir takip ediyorum forumu ama bugune kısmetmiş yazmak. bende 21+2 günlük hamileyim ve doğumu bucada yapmayı düşünüyorum ama ben eşimin görevi dolayısıyla izmir de oturmuyorum ama aslen izmirliyimve ailem orda doğumu izmirde yapmayı istiyorum . takip ettiğim kadarıyla tahir beyden herkes çok memnun ama hala bucadamı bunu takip edemedim. yada önerebileceğiniz başka birisi varsa bana bukonuda yardımcı olursanız sevinirim
merhaba aranıza yeni katıldım aslında çok uzun süredir takip ediyorum forumu ama bugune kısmetmiş yazmak. bende 21+2 günlük hamileyim ve doğumu bucada yapmayı düşünüyorum ama ben eşimin görevi dolayısıyla izmir de oturmuyorum ama aslen izmirliyimve ailem orda doğumu izmirde yapmayı istiyorum . takip ettiğim kadarıyla tahir beyden herkes çok memnun ama hala bucadamı bunu takip edemedim. yada önerebileceğiniz başka birisi varsa bana bukonuda yardımcı olursanız sevinirim
SİZE İYİ GEZMELER CANIM ÇOK ŞÜKÜR BİZDE HERŞEY YOLUNDA.
KÖPEK DİŞLERİMİZ HARİCİNDE SANIRIM DÖRDÜ BİRDEN GELİYO.
Bİ TANESİ PATLADI DARISI DİĞER ÜÇÜNÜN BAŞINA İNŞALLAH.
EN ZORU BU KÖPEK DİŞLERİYMİŞ YAA YAVRUM BİR AYDIR SIKINTISINI ÇEKİYO. Allah'ın izniyle biz atlatmak üzereyiz
DARISI SİZİN BAŞINIZA İNŞALLAH.
canım ne yazık mki ikisi de izmir de oturmuyor.biri mersinde biri çanakkalede..daha eylüle kadar sabretmek zorundayım..çok canım sıkılıyor bu dururma ama yapacak bişeyim yok
Merhaba arkadaşlar ben bucada doğum yapmak istiyorum yorumlarnı okudum tahir beyden herkes memnunmuş tahir beyin özel muayene nosu varsa yazarsanız çok sevinirim
günaydın seldacım nasılsın.
hayırlı haftalarımız olsuun inşallah canım.
tuna paşa nasıl sende iyisindir umarım..
[sıze="2"][/sıze]
merhaba aranıza yeni katıldım aslında çok uzun süredir takip ediyorum forumu ama bugune kısmetmiş yazmak. Bende 21+2 günlük hamileyim ve doğumu bucada yapmayı düşünüyorum ama ben eşimin görevi dolayısıyla izmir de oturmuyorum ama aslen izmirliyimve ailem orda doğumu izmirde yapmayı istiyorum . Takip ettiğim kadarıyla tahir beyden herkes çok memnun ama hala bucadamı bunu takip edemedim. Yada önerebileceğiniz başka birisi varsa bana bukonuda yardımcı olursanız sevinirim
canım benim iyiyiz biz şükür Allah a sen nasılsın? Ecrin Naz nasıl? dişler zorluyomu daha kuzuyu
bizimki aynen devam,çıkacağı yok bu dişlerin Bilgi yaaaa(
evet seldacım yaaa 12 tane dişin nasıl çıktıgını anlamadık maşallah ama bu köpek dişleri denilen kadar varöış bir tanesi patlamış diğerleride bayagı bi kabarık.
onlarda bi patlasa geriye pek bişi kalmıyo işte ama dur bakalım.
tuna hala cıkarmadı demek bak görürsün onun ilki bi patlasa arkası patır patır gelecek onun da....
ilki bi patlasa ..... :)))
aman maşallah kuzuya,inş.kalanları da aynı kolaylıkla çıkar.
inş.dediğin gibi biz de işlki bi çıkarsak hayırlısıyla:)
her geçen gün daha tatlı oluyolarmış yaa.
Tuna artık oturuyo,alkış yapıyo,gel gel yapıyo,şarkılara da aa aaa diye eşlik ediyo kzuzum aları uzatarak,o da söylüyo aklınca:)) çok tatlı oldu maşallah yakışıklım benim.:))
maşallah ona yaa,allah korusun nazarlardan.
Valla öyle bişeyler öğrendikçe büyüdükçe tatlılaşıyorlar.
Tuna daha iyi gibi,çok ağrısı olursa ozaman çok bağırıyor gün boyu ama her gün her gün değil allah a şükür.inş.uslanır daha da yaa diyorum ya ağrısından yapıyo herhalde yavrum yoksa neden bağırsın el kadar bebeler dimi:)
allah sağlık versin hepsine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?