• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

ne biliim öle dedi kıs hamileliğimin ilk aylaında çok iidi ama snr hç alaka göstermedi dei ama bu duyduğum ilk olumsuz örnek içimi çok rahatlattınız kızlar saolun

Canım onu k,im demişse yalan Tahir bey öyle bişey yapmaz benimda Doktorum Tahir beydi sabahın altısında bile aradığımda ilgi alaka gösterdi
Bu arada aramıza hoşgeldin hayırlı olsun inşalla sorunsuz bir hamilelik geçirirsin

Kızlar nasılsınız benim bilgisayar bozuldu eşim yapayım derken dahada bozdu kardeşiminkinden bir bakiim dedim olur yarında giremezsemn Hepinizin yeni yılı kutlu olsun bebişelrimizzle sağlıklı ve güzel bir yıl geçirmenizi dilerim öptüm hepinizi v e kuzularınızı

Sen iste yeterki ceydacım gel keyfimiz beraber olsun.

Ama bence bu keyfi bahara ancak yapabiliriz gibime geliyo.

Bi türlü buluşamadık.

şimdi kızlar allah'ın izniyle ben ikinciyi istiyorum ya artık tahir beye her gelişimde görüşürüz olmamı??

Hatta gülsencim hastaneye gidersem sana da uğrarım belki...

her zaman beklerim Bilgicim buyur gel
ne zaman yapaıyorsun 2. yi
benimde zorla aklıma sokuyorlar
spiral için gidecektim Tahir beye vazgeçtim
hamile kalırsam takibe giderim artık

E kızım sabahtan beri netteyim anlamadın mı

anlamadım vallahi
ben annem gidince başına geçtim pc nin
annemle çıkardım bilseydim

Kızlar nasılsınız benim bilgisayar bozuldu eşim yapayım derken dahada bozdu kardeşiminkinden bir bakiim dedim olur yarında giremezsemn Hepinizin yeni yılı kutlu olsun bebişelrimizzle sağlıklı ve güzel bir yıl geçirmenizi dilerim öptüm hepinizi v e kuzularınızı

eee geçmiş olsun diyelim size
kocana bu fikrini söyleme çok bozuluyorlar
sana da mutlu yıllar canım

ben almadım selda yakın bi akrabamız verdi onu bana çok memnunum ona yatırdım mı en az iki saat uyuyo elektirikli fişe takıyorsun kademeleri var isteğin hızda sallıyo sağdan sola doğru sallamıyo ama yukarı aşağı biçiminde sallıyo ama uyanıkken ondada durmuyo anca uyutup koyabiliyorum ona
gülsen 300-350 diyor ama ben araştırmadım ne kadar olduğunu.... güzel bişey eğer uyanacak gibi olursa sallandığı için daha ayılmadan yine uyumaya devam ediyo güzel yani

anladm cnm valla süper bişeymiş,bize de verse ya bi akrabamız ne iyi olurdu ya:)

valla Ceydam tam bizlik cnm doğru diyosun:))

bu arada naz arkadaşım aramıza hoşgeldin,ismin Yoncaymş sanırım umarım yanlış demiyorumdur.
ben de Selda,
hamileliğin hayırlı olsun öncelikle,hayırlısıyla kucaklarsın umarım yavrularını.

bikaç dr.ismi sormuşsun ben Kahraman beyi biliyorum o da enaz Tahir bey kadar ünlü ve çok iyi bi drdur,ben rutin kontrollerime değil ama doğumdan sonra prroblemlerimde başını ağrıttım baya.
İzmir de ikisi zaten kadın doğumda bi Tahir bey bide Kahraman bey.
ikisi de iyi bence tercih senin arkadaşım,ama memnun kalacağın kesin ikisinden de.

ooo kızlar bu ne ya,bi ortadan kayboldum,bakıyorum kaynamışsınız,iyi de kaynatmışsınız hani:))
muhabbeiniz bol olsun şekerlerim.

Son düzenleme:
bu arada naz arkadaşım aramıza hoşgeldin,ismin Yoncaymş sanırım umarım yanlış demiyorumdur.
ben de Selda,
hamileliğin hayırlı olsun öncelikle,hayırlısıyla kucaklarsın umarım yavrularını.

bikaç dr.ismi sormuşsun ben Kahraman beyi biliyorum o da enaz Tahir bey kadar ünlü ve çok iyi bi drdur,ben rutin kontrollerime değil ama doğumdan sonra prroblemlerimde başını ağrıttım baya.
İzmir de ikisi zaten kadın doğumda bi Tahir bey bide Kahraman bey.
ikisi de iyi bence tercih senin arkadaşım,ama memnun kalacağın kesin ikisinden de.
memnun oldun seldacım
saol allah razı olsun cnm.
ewet ikisi arasında kararsızdım ama tahir beyde karar kıldım en sonnda hem ewimede yakın

Canım onu k,im demişse yalan Tahir bey öyle bişey yapmaz benimda Doktorum Tahir beydi sabahın altısında bile aradığımda ilgi alaka gösterdi
Bu arada aramıza hoşgeldin hayırlı olsun inşalla sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
ewet cnm öleymiş bakalım bnde tanışmak için sabırsızlanıyorum :) bu arada h.b:16:
evet evine yakınsa daha da yi olur senin için cnm.
hayırlısı olsun.
saool cnm sende ona ı gittin

kızlaaaaaaaaarrrr gunydn yaa bugun çok mutluyum yenıyıla grcezzz:62::64:
kocışımerken gelcek kocamn bı sofra hazrlıcam ona ayy yarnda evde kocış pazarda evde yuppiii en cokta buna sevınıyorum...

kızlaaaaaaaaarrrr gunydn yaa bugun çok mutluyum yenıyıla grcezzz:62::64:
kocışımerken gelcek kocamn bı sofra hazrlıcam ona ayy yarnda evde kocış pazarda evde yuppiii en cokta buna sevınıyorum...
ayy ne gzl cnm şimdiden afiyet olsun gerçi bnmkide iki gün ewde ama bn alışığım bnmki hep ewde:)) yani işden erken gelir cmt yrm gün pazar ewde:9:

keşke bnmkıde cmt yarm calışsaa ozluyorumbn bugunude sayarsak 3 gun evde sız neler yapıcaksnz planı olan varmı

keşke bnmkıde cmt yarm calışsaa ozluyorumbn bugunude sayarsak 3 gun evde sız neler yapıcaksnz planı olan varmı
yok cnm bi plan ewde bnde bi sofra hzırlarım yemek yeriz snr blki dolaşırız brz gerçi nere gitçez ya ewdeyz bu yılbaşı olsun sağlık olsunda..

Back