• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

cnm hamile kalmadan önce 1 pakete ykn içiyodum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri iki bazen 1 içiyorum ama 3 e çıkmıyorum hiç

Tahir beye gitmeyi düşünüyosan onuda bırak bence.
çükü sigaraya karşı kesinlikle.
bak bende o kadar tiryakisiyim.
ama dokuz ay boyunca dokuz tane içmemişimdir herhade.
içemedim zaten ya hele kalp atışını duyduktan sOnra hiç ama hiç kıyamamıştım kuzuma

Tahir beye gitmeyi düşünüyosan onuda bırak bence.
çükü sigaraya karşı kesinlikle.
bak bende o kadar tiryakisiyim.
ama dokuz ay boyunca dokuz tane içmemişimdir herhade.
içemedim zaten ya hele kalp atışını duyduktan sOnra hiç ama hiç kıyamamıştım kuzuma
ewt cnm haklısın hiç içmem lazım aksine tiksinme flnda gelmedi am cnmda öle çok istemiyo yanii
bilsem gelirdim kızım söylesene patladım evde
hem birşey getirirdim sana
hamile var artık topikte diyemiyom
ayy kıyamam söle cnm olurmu öle şey bnde gelirim nese getirdiğin beraber yeris:) sen neresindesin bucanın

ewt cnm haklısın hiç içmem lazım aksine tiksinme flnda gelmedi am cnmda öle çok istemiyo yanii

ayy kıyamam söle cnm olurmu öle şey bnde gelirim nese getirdiğin beraber yeris:) sen neresindesin bucanın

bak bu aklıma gelmemişti tabii sende gelirdin kuzum
ben gölete giden yolda oturuyorum
hukuk fak. biraz geçince
senin bebişlerin cinsiyeti ne acaba Yonca

bak bu aklıma gelmemişti tabii sende gelirdin kuzum
ben gölete giden yolda oturuyorum
hukuk fak. biraz geçince
senin bebişlerin cinsiyeti ne acaba Yonca
hmm uzakmışın ama bn yolunun üstündeyim belediyeyi hmn geçince caddedeym beklerim her zmn:)
walla bilmiyomki cnm cinsiyet 13. 14. hftadan snr belli oluyomuş ama bna erkek gibi geliyoo:)

yoncacım senin ve eşinin doğum yıllarını yazıp gönderirssen kendimce bi tahmin yapabilirim cinsiyetleri hakkında.
tabiki Rabbim bilir ama kemi yaptıysak tuttu. iş yerinde bi arkadaş haricinde...

ohh kızlarsohbet koyu desenize maşallah yoncacım hoşgeldin aramıza kalabalık olduk ne gusell...
seldaaammm nerelerdesin yaaa gel gariii..
bnde istıom çay sıgara off banada yolla bılgi..
gülsende pek hamarat hergn yenı bışe yapıyo

bir kısmımız tanıştık benim evim vergi dairesinin orada iş yeri fil heykellerinin orada seninlede tanışırız inşallah

hmm bz yakınız cnm işlh kısmetse tanışırız birgün:)
ohh kızlarsohbet koyu desenize maşallah yoncacım hoşgeldin aramıza kalabalık olduk ne gusell...
seldaaammm nerelerdesin yaaa gel gariii..
bnde istıom çay sıgara off banada yolla bılgi..
gülsende pek hamarat hergn yenı bışe yapıyo

hoşbuldum cnm saolasın:)

Sen iste yeterki ceydacım gel keyfimiz beraber olsun.

Ama bence bu keyfi bahara ancak yapabiliriz gibime geliyo.

Bi türlü buluşamadık.

şimdi kızlar allah'ın izniyle ben ikinciyi istiyorum ya artık tahir beye her gelişimde görüşürüz olmamı??

Hatta gülsencim hastaneye gidersem sana da uğrarım belki...

Sen iste yeterki ceydacım gel keyfimiz beraber olsun.

Ama bence bu keyfi bahara ancak yapabiliriz gibime geliyo.

Bi türlü buluşamadık.

şimdi kızlar allah'ın izniyle ben ikinciyi istiyorum ya artık tahir beye her gelişimde görüşürüz olmamı??

Hatta gülsencim hastaneye gidersem sana da uğrarım belki...
hadi işlh işlhh:emir_bebek::emir_bebek:
banada uğrarsın banada:))

demekki bılgıyı gorebılmemz ıcın çocuk yapması lazımmış ozamn hemen başla calışmalara bılgı derhall bıran önce görelım seni

kızlar bn çıkıyorum szlerle tanıştığıma çok sewindim yrn grşmek üzere ii akşamlaar:16:

Back