Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ara randewunu al hmn ozmn sen allah bağışlasın gelininizinde bebeğini işlh...ben 13.30 da gittiğim zamanları bilirim
ayrıca öğle yemeğinde bile mua. koştuğunu biliyorum ben
gülencim hayırdır sen benle küstünmü
o kadar yazdım sana senden cevap gelmedi hiç :26:
cnm ara randewunu al hmn ozmn sen allah bağışlasın gelininizinde bebeğini işlh...
walla bilmem sekreteri gündüz hastanede dedi bana
tmm cnm ama akşam bi, deneyim eğer çok geçe werirlerse sen alırsın ozmnsen bana özelden adını soyadını ve tel yaz canım
ne zamana istiyorsun randevuyu
tmm cnm ama akşam bi, deneyim eğer çok geçe werirlerse sen alırsın ozmn
işlhh cnm ya bnde isterim tanışmak herhalde işi çıktı bilginin..bu arad kızın çok tatlı maşallah allah szlerew bağışlasın sen nerde oturuyosun ?umarım aynı gün aynı saatlere denk gelir randevular da tanışırız
Bilgi kayboldu işi çıktı herhalde
bilgicim bizim ofis evden bozma bi yer arka taraftaikioda mutfak banyo tuvalet falan var duruya bi oda yaptık orda sobada yakıyoruz onu hiç dişarı çıkarmıyorum arada bi gidip bakıp dönüyorumseldacım canımmm bi yazdın bi kayboldun nerelerdesin tuna paşa mı uyandı yoksa.
gülsencim sen cadı napıyo annen döndü mü. kaldınızmı gene ana kız baş başa.
yeldacım canım sende uğramadın bügün. emre mi bırakmıyo annesini yoksa.
nezahatcim mert paşa nasıl büyüyo demi günden güne. kokla onu benim yerime.
ceydacım talha paşa nasıl.2.ci dişinizde patladımı. bu arada ayy valla bravo yaa nasıl dayanabiliyosun kaynananda sabahın 9 undan akşama kadar.
ben valla bayramdan beri gitmiyorum 2-3 sokak ötede oturuyo.
geçenlerde eltime beni anlatıyomuş bilgi hiç gelmiyo bende gitmiyorum diye.
valla dedim çokta tıınn kendi bilir.
pelincim duru üşümüyomu orda yaa.hem prensese bakıp hem eşine yardımcı oluyosun zor olmuyomu senin için..
işlhh cnm ya bnde isterim tanışmak herhalde işi çıktı bilginin..bu arad kızın çok tatlı maşallah allah szlerew bağışlasın sen nerde oturuyosun ?
bnde cnm belediyeyi geçince bzm evben Bucadayım
sen???
![]()
![]()
Burdayım kızlar burdayım.
Ama şimdi aşagı iniyorum bi sigara çay yapıp geleyim.
Gülsen ve yonca lütfen bak ikinizde söyleyin benden selam tahir beye...
Ohh ne güzel pelincim.
Home offıce gibi desene...
çay sigara deme bana yaaa![]()
![]()
Burdayım kızlar burdayım.
Ama şimdi aşagı iniyorum bi sigara çay yapıp geleyim.
Gülsen ve yonca lütfen bak ikinizde söyleyin benden selam tahir beye...
Ohh ne güzel pelincim.
Home offıce gibi desene...
kolay sayılır daha beşiği getirmedim getiricemkolay oldu mu Duru'ya dükkanda bakmak
beşiği de götürdün mü
evet ne oldu???Pelinnn
bütün gün dükkanda mısın bugün
çay sigara deme bana yaaa
tmm cnm mutlaka sölerim
cnm hamile kalmadan önce 1 pakete ykn içiyodum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri iki bazen 1 içiyorum ama 3 e çıkmıyorum hiçay pardon canım ya gönderdikten sonra aklıma geldi hamile oldugun.
umarım canının çektiği çaydır.
sigara kullanmıyon demi.
lütfen hayır de ltfen