İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

hoşbulduk seldacım biz iyiyiz siz nasılsınız tuna nasıl yaramaz anlaşılan
gülsen duruya uslu diyor
uslu gerçi ama hep kucak istiyor uyanıkken hiç bir yere oturtup işini yapamıyorsun kedi enciği gibi hep kucağımda şimdi işede başladık artık.. arkada odada hiç yanlız kalmıyo biraz zor oluyo yani ne yapalım artık belki diyorum eline çıngırak yada oyuncak verilecek zamana gelince kucak istemez
inşallah yani iyi düşüneyim iyi olsun

arkadaşlar merhaba tahir beye gitmeyi düşünüyorum şuan başka bi dra gidiyorum ama hç memnun değilim çok kararsızım tahir beyide tanımıyorum ama methini çok duydum çınarlıda doğum yatırıyomuş ne yapıcam bn yaa

oooooooooo kızlar maşallah bi yemeğe gidip geldim muhabbet almış yürümüş aman masallah diyeyim nazar degmesin topiğimize.

kızlar önümüzdeki hafta büyük ihtimal ben yokum.
fabrikada sayım olacağı için mecburi yıllık izne gönderiyolar fabrikanın büyük bi kısmını.
sanırım bende onlardan biriyim.geçenlerde müdürümüz söylemişti.

ohh yılbaşı tatili cumartesi ye denk geliyo diye üzülmüştüm.
şimdi ise 9 gün tatil.

süper oldu valla.

öncelikle hamileliğin hayırlı olsun
sanırım ikiz bekliyosun çok güzel.
tahir bey alanında uzman ve süper bi doktor.
bende onun takibindeydim çok ta memnun kaldım.
dediğin gibi benim doğumumu çınarlıda yaptırdı.
ama çalıstıgı devlet hastanesindede doğum yapanlar var canım.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

iyiyiz cnm çok şükür
evet o hep uslu diyo Duru ya aman inş. da öyle gider,iyi olmasına sevindm.
aynı Tuna da öyle kucakçı,demek şimdiki nesil böyle kucak delisi.işler güçler hak getire:)

sen motorlu beşik almışsın dimi,nasıl bişey o Pelin ne marka kullanışlımı?
kaça aldın ayıptır sorması?

tahir bey çok iyi bi doktordur doktorundan memnun değilsen tavsiye ederiz ben dahil bu topikteki çoğu arkadaşımızı o doğurtmuştur herkeste çok memnundur

ben almadım selda yakın bi akrabamız verdi onu bana çok memnunum ona yatırdım mı en az iki saat uyuyo elektirikli fişe takıyorsun kademeleri var isteğin hızda sallıyo sağdan sola doğru sallamıyo ama yukarı aşağı biçiminde sallıyo ama uyanıkken ondada durmuyo anca uyutup koyabiliyorum ona
gülsen 300-350 diyor ama ben araştırmadım ne kadar olduğunu.... güzel bişey eğer uyanacak gibi olursa sallandığı için daha ayılmadan yine uyumaya devam ediyo güzel yani

ne guselmış ben ıkı saat ayagmda uyutuyorum talhayı bırakınca uyanıyo tam bızlıkmış seldaa:)

çok saolun kızlar ewet ikis bekliyprum we riskli bi gebeliğim war oyzden ii bir dr aryorum tahir beyi çok merak ediyorum açıkcası ama çok yoğunmuş şimdi aradfım sekreteri 1 hafta 10 gn snrya randewu werebilirim dedi meral tüzün ve kahraman kolday hakkında bilginiz warmı kızlar 3ünün arasında kalkaldım daa

ben onları duymadım canım.
ben sana kesinlikle Tahir beyi tavsiye ederim.
benimkide riskli bi gebelikti.
sağolsun her konuda çok cana yakın ve çok güzel ilgileniyo.
sen nerde oturuyosun.
ben 9 ay boyunca 15 günde bir çiğli den gitmiştim şirinyere.çok ta memnun kaldım.
Rabbim nasip eder ikinciye hamile kalırsam hiç düşünmeden yine ona giderim.

ewet bnde tahir beye gidicem galibaaa çok ii şeyler duyuyorum bn bucadaym çok yakınım yani muayanesine cep telini fln weriyomu peki hastalarına

ne guselmış ben ıkı saat ayagmda uyutuyorum talhayı bırakınca uyanıyo tam bızlıkmış seldaa:)
evet ceydacım güzel bişey ben hiç ayağımda sallamıyorum bakıyorum göleri kapanmaya başlamış uyuyacak gibi hemen yatırıyorum uyuyo bende bu arada işimi yapıyorum çok büyük bi beşik değil ancak bir bribuçuk yaşına kadar yatabilir daha sonra sırt kısmı kalkıyo sandalye olarak kullanıyorsun

tam kafama yattı diyodum başka bi topikte arkadaş memnun kalmadığını sledi ilgisiz dedi ama okdr olur sanırım demii
tahir bey mi ilgisiz allah allah
bilakis çok ilgilidir ama işini çok iyi yapan ciddi bir doktordur boş konuşmaz yalakalık yapmaz dobradır düşündüğünü direk söyler yalaka değildir ama samimidir her zaman saat kaçta ararsan ara yardımcı olur çağrı yapman bile yeterlidir hemen sana geri döner

ne biliim öle dedi kıs hamileliğimin ilk aylaında çok iidi ama snr hç alaka göstermedi dei ama bu duyduğum ilk olumsuz örnek içimi çok rahatlattınız kızlar saolun

tam kafama yattı diyodum başka bi topikte arkadaş memnun kalmadığını sledi ilgisiz dedi ama okdr olur sanırım demii

canım şöyle bi anket yapılsa örneğin tahir beye giden hastalara memnunmusunuz diye sorulsa eminim 100 kişiden ancak 2 yada 3 tanesi memnun değilim der.

valla senin bileceğin iş tatlım.
bizler kesinlikle tavsiye edebiliriz.
kafanda soru varsa biraz daha araştır istersen sen bilirsin.

yok cnm yaa bnm için önemli olan bnmle ilgili olsun sorularıma sıkılmadan cvplasın bn ona güvenebileyim yeter hııı bide kendi muayanesinde amniyosentes yapıyomu biliyomusunuz bnm ikis olduğu için 2 li 3 test yapılması fayda etmiyomuşda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…