• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

ne şeker oluyodur kımbılır yuvarlanıyor haa:1:
bnmkıde yuvarlansa..
ıyı ne gusel durabılıyo ayakta maşallah diyelim:nazar:

çok şeker oluyor tutunarak durabiliyor anca ayakta seninkide yuvarlancak merak etme büyüdükçe hareketleri daha bir artıyor

biz aslında yarın Pelin'e gidecektik ama kızlar bugün gidelim deyince sabah kalkıp Pelin'e gittik
Duru maşallah çok uslu sesi biraz gür o kadar bağırdı mı hoparlörden geliyor sanki sesi
annesi sallanan motorlu beşiklerden almış ohhhh rahat rahat iş yapıyor
yarın bende alıcam çok güzel birşey uyut yatır Duru 2 saat Lara yarım saat uyuyor
bana günde 3 kez yarım saat uyusa yeter işlerimi yaparım o da dinlenir yani
kesin alıcam kızlar sonra sallanan sandalye oluyor büyüyünce kullanıyor onuda

biz aslında yarın Pelin'e gidecektik ama kızlar bugün gidelim deyince sabah kalkıp Pelin'e gittik
Duru maşallah çok uslu sesi biraz gür o kadar bağırdı mı hoparlörden geliyor sanki sesi
annesi sallanan motorlu beşiklerden almış ohhhh rahat rahat iş yapıyor
yarın bende alıcam çok güzel birşey uyut yatır Duru 2 saat Lara yarım saat uyuyor
bana günde 3 kez yarım saat uyusa yeter işlerimi yaparım o da dinlenir yani
kesin alıcam kızlar sonra sallanan sandalye oluyor büyüyünce kullanıyor onuda
kız uslu deyip nazar değdirme kızıma yaramaz o.... insan yanında uslu oluyo :)))

Pelincim hoşgeldin canım ne var ne yok nasılsın
duru nasıl.
Hayırdır yoksa başladınmı işe

hoşbulduk canım ufak ufak gelmeye başlıyorum artık işe burayada bi düzen kurmam lazım işte uğraşıyoruz duru çok iyi maşallah gülseninde dediği gibi uslu ve sorunsuz bir kız büyüdükçe sevimlilikleri artıyor
sen nasılsın gülsenle görüştükçe hepinizin haberlerini almaya çalşıyordum kızın nasıl?????

hoşbulduk canım ufak ufak gelmeye başlıyorum artık işe burayada bi düzen kurmam lazım işte uğraşıyoruz duru çok iyi maşallah gülseninde dediği gibi uslu ve sorunsuz bir kız büyüdükçe sevimlilikleri artıyor
sen nasılsın gülsenle görüştükçe hepinizin haberlerini almaya çalşıyordum kızın nasıl?????

bizlerde çok şükür üyüyüz bi yaramazlık yok.
geçen hafta ecrinde bende hastaydık şimdi iyiyiz Allah'ıma şükürler olsun.
12.dşimiz patladıbizimde 4. azı dişi diğerlerini anlamadık ama bu bayaa bi zorladı bizi.
duru ya kim bakıyo canım sen işteyken..
eve gidince öp benim yerime kızceni.

iyi geceler kızlar bn bugun annemdeyım uğrayamadm nasılsnzohh peılınde uğruyo artıkk ne gusel topik senlensınn selda nerde yaa...
bn yarnda yokum kaynanama gdıcem:(( gelınce bolca yazarm sızlere ozluyorum çunkuu..

günaydın herkerse.

ceydacım hoşgeldin canım. offf senin bugün çekilmez artık hiç.
ben yarım saat dolaşmaya gidiyorumda hemen kalkıyorum kaynanamdan.

seldayla dün konustuk oda annesindeymiş.
bugün dönecek evine Allah nasip ederse.

bizim gece kuşu gülsende ugramamış hiiç.

gülsencim canımmm iyimisiniz.

Günaydın kızlar nasılsınız
Seldacım annendeymişsin merak ettim seni dün yazıyordum Emre bilgisyarı kapattı gitti hepsi
Ceyda Gülsen Nezahat Bilgi sizlerde iyisiniz umarım

Günaydın kızlar nasılsınız
Seldacım annendeymişsin merak ettim seni dün yazıyordum Emre bilgisyarı kapattı gitti hepsi
Ceyda Gülsen Nezahat Bilgi sizlerde iyisiniz umarım

sağol canım siz nasılsınız.

evet dün sende görünmedin.

gülsende yok iki gündür.

bu aralar topicte bi sessizlik var...:26:

sağol canım siz nasılsınız.

evet dün sende görünmedin.

gülsende yok iki gündür.

bu aralar topicte bi sessizlik var...:26:

Okuyorum ama yazamıyorum bu aralar emre bir yaramaz bas bas bağırıor mouseyi istiyor bilgisayarı kapatıyor şimdi bile zorla yazıyorum

herkese selam kızlar nasılsınız??

pelin hoşgeldin Duru çok güzel maşallah :nazar: nasılsın iyimisin

Back