iyiyiz canım işte ne olsun kızım çok iyi biz eşimle birlikte çalışıyoruz artık duruda bizimle birlikte çalışıyosağol pelincim sen ve duru nasılsınız.
Dün akşam sana yazmıştım ama görmedin sanırım
kimseye bırakmadım yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz canım işte ne olsun kızım çok iyi biz eşimle birlikte çalışıyoruz artık duruda bizimle birlikte çalışıyosağol pelincim sen ve duru nasılsınız.
Dün akşam sana yazmıştım ama görmedin sanırım
Okuyorum ama yazamıyorum bu aralar emre bir yaramaz bas bas bağırıor mouseyi istiyor bilgisayarı kapatıyor şimdi bile zorla yazıyorum
pelin hoşgeldin Duru çok güzel maşallah nasılsın iyimisin
biz çok iyiyiz şükür yeldacım sen nasılsın emre nasıl yokmuşsunuz herhalde burda yeni gelmişsiniz gülsenden alıyordum haberinizi
Ben de sizdenim kızlar bugün hep girip girip baktm bi yazamadım,Tuna klavyeye basmak istiyor hep,malum kucak kuşu ya bi yere de bırakamıyorum:)
Pelincim hoşgeldin nasılsın,iyimisin? Duru nasıl? çok şeker olmuş büyümüş maşallah,Allah a emanet.
sizler nasılsınız kızlar? Gülsen,Nezahat,Bilgi,Yelda,Ceyda hepiniz iyisinizdir umarım bebişlerinizle birlikte.Biz iyiyiz çok şükür.2-3 gündür yoktum evde ondan yazamadm hiç annemdeydm eşim gececiydi o yüzden.
kızlaaarrr izledinizmi yaprak dökümünü?
çok kötü bitirmişler yaa,ağladım valla,dedim herşey mi boş şu dünyada
yaaa en çok Ferhundeyle Oğuza üzüldük biz
onlar hak ettikleri sonu buldular bence ama diğerlerinin suçu neydi sadece ikisinin kurbanı oldular
ya film de olsa insan çok etkileniyor dimi,tam bi yaprak dökümü olmuş yani.
bu arada herkese günaydın,hayırlı güzel sabahlar inş.
günaydın canım benim
işin gırgırı oğuz ve ferhunde
ben izleyemedim finali
nasıl olsa tekrar yayınlanır izlerim
gunaydın kızlar..
naber nasılsınız ?
hava bugun çok soğuk. pc başında üşüdüm yaaa
umarım bebişlerinizde iyidir.. hepicinizi kocamaaaan öpüyorumm
kızlar günaydınlar herkese.
nasılsınız bebişler nasıl. biz iyiyiz çok şükür.
evet yaa akşam finalde bende çok ağladım. böyle bitmemeliydi bence Ali rıza bey o kadar sıkıntı çekti. o mutlu anları onunda görmesini isterdim..
ama şevket in gar a gittiği sahnede gişede matbazel duruyodu yaa işte orda da çok güldük
eşimle konusuyoruz aşkı memnu bittikten sonra matbazel in işler kesat gitti galiba diye baksanıza ne hallere düşmüş kadıncagız. nerden nereyeeee