• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Okuyorum ama yazamıyorum bu aralar emre bir yaramaz bas bas bağırıor mouseyi istiyor bilgisayarı kapatıyor şimdi bile zorla yazıyorum

pelin hoşgeldin Duru çok güzel maşallah :nazar: nasılsın iyimisin

biz çok iyiyiz şükür yeldacım sen nasılsın emre nasıl yokmuşsunuz herhalde burda yeni gelmişsiniz gülsenden alıyordum haberinizi

Ben de sizdenim kızlar bugün hep girip girip baktm bi yazamadım,Tuna klavyeye basmak istiyor hep,malum kucak kuşu ya bi yere de bırakamıyorum:)

Pelincim hoşgeldin nasılsın,iyimisin? Duru nasıl? çok şeker olmuş büyümüş maşallah,Allah a emanet.

sizler nasılsınız kızlar? Gülsen,Nezahat,Bilgi,Yelda,Ceyda hepiniz iyisinizdir umarım bebişlerinizle birlikte.Biz iyiyiz çok şükür.2-3 gündür yoktum evde ondan yazamadm hiç annemdeydm eşim gececiydi o yüzden.

biz çok iyiyiz şükür yeldacım sen nasılsın emre nasıl yokmuşsunuz herhalde burda yeni gelmişsiniz gülsenden alıyordum haberinizi

Sağoıl canım bizde iyiyiz şükür evet Ankara'ya gittik küçük çocukla zor oluyor uzun yol

Ben de sizdenim kızlar bugün hep girip girip baktm bi yazamadım,Tuna klavyeye basmak istiyor hep,malum kucak kuşu ya bi yere de bırakamıyorum:)

Pelincim hoşgeldin nasılsın,iyimisin? Duru nasıl? çok şeker olmuş büyümüş maşallah,Allah a emanet.

sizler nasılsınız kızlar? Gülsen,Nezahat,Bilgi,Yelda,Ceyda hepiniz iyisinizdir umarım bebişlerinizle birlikte.Biz iyiyiz çok şükür.2-3 gündür yoktum evde ondan yazamadm hiç annemdeydm eşim gececiydi o yüzden.

teknoloji çocuğu bunlar benimki mouseyle oynasın klavyeye bassın bilgisyarı kapatsın oyuncakların yüzüne bakan yok varsa yoksa bilgisayar cep telefonnu ev telefonu kumandayla oynasın

kızlaaarrr izledinizmi yaprak dökümünü?
çok kötü bitirmişler yaa,ağladım valla,dedim herşey mi boş şu dünyada

yaaa en çok Ferhundeyle Oğuza üzüldük biz

onlar hak ettikleri sonu buldular bence ama diğerlerinin suçu neydi sadece ikisinin kurbanı oldular:(
ya film de olsa insan çok etkileniyor dimi,tam bi yaprak dökümü olmuş yani.

bu arada herkese günaydın,hayırlı güzel sabahlar inş.

onlar hak ettikleri sonu buldular bence ama diğerlerinin suçu neydi sadece ikisinin kurbanı oldular:(
ya film de olsa insan çok etkileniyor dimi,tam bi yaprak dökümü olmuş yani.

bu arada herkese günaydın,hayırlı güzel sabahlar inş.

günaydın canım benim
işin gırgırı oğuz ve ferhunde
ben izleyemedim finali
nasıl olsa tekrar yayınlanır izlerim

gunaydın kızlar..

naber nasılsınız ?

hava bugun çok soğuk. pc başında üşüdüm yaaa :53:

umarım bebişlerinizde iyidir.. hepicinizi kocamaaaan öpüyorumm :16:

kızlar günaydınlar herkese.:16:

nasılsınız bebişler nasıl. biz iyiyiz çok şükür.:21:

evet yaa akşam finalde bende çok ağladım.:50: :50: böyle bitmemeliydi bence Ali rıza bey o kadar sıkıntı çekti. o mutlu anları onunda görmesini isterdim..

ama şevket in gar a gittiği sahnede gişede matbazel duruyodu yaa işte orda da çok güldük :60: :60:

eşimle konusuyoruz aşkı memnu bittikten sonra matbazel in işler kesat gitti galiba diye baksanıza ne hallere düşmüş kadıncagız. nerden nereyeeee

gunaydın kızlar..

naber nasılsınız ?

hava bugun çok soğuk. pc başında üşüdüm yaaa :53:

umarım bebişlerinizde iyidir.. hepicinizi kocamaaaan öpüyorumm :16:

günaydın canik,iyiyiz biz çok şükür.
siz de iyisiniz dimi,evet çok soğuk sen fazla durma pc başında üşütme.
biz de sizi öpüyoruz.

kızlar günaydınlar herkese.:16:

nasılsınız bebişler nasıl. biz iyiyiz çok şükür.:21:

evet yaa akşam finalde bende çok ağladım.:50: :50: böyle bitmemeliydi bence Ali rıza bey o kadar sıkıntı çekti. o mutlu anları onunda görmesini isterdim..

ama şevket in gar a gittiği sahnede gişede matbazel duruyodu yaa işte orda da çok güldük :60: :60:

eşimle konusuyoruz aşkı memnu bittikten sonra matbazel in işler kesat gitti galiba diye baksanıza ne hallere düşmüş kadıncagız. nerden nereyeeee

ay Bilgi ne alemsin yaa,çok güldürdün beni sabah sabah koptum yaa:60:
vah matmazel vaaahhh

gunaydın kızlar nasılsnzzz))
yaprak dokumu gunun konusu anlaşılan bıttığı ıyı oldu artık kabak tadı vermıştı bıde kurtlar vadisi bıtsede kurtulsamm:41:
szler naslsnzz kaynanamda sıkıcı bı gun gecrdm bn sabh 9 dan akşama kadar off
bebişler nasıllll

selam kızlar yapraklar sonunda döküldü ha
çok şükür dizi bitti ya o dizi başladığında ben bekardım biliyormusunuz aradan beş sene geçti evlendim çocuğum oldu yuh yani bi dizi bu kadar sürer mi canım
neyseki sonunda bitti ben hiç ağlamadım çünkü çok sıkmıştı artık bence herşeyi tadında bırakmak en güzeli aşkkı memnu nasıldı ben her bölümü heyecanla izledim ve iki sezonda bitirdiler bence en güzeli halada konuşuluyo

günaydın Ceydacım hiç çekilmez doğru diyosun,şükür atlatmışsın:)

Pelincim hoşgeldin cnm nasılsın,Duru nasıl?

hakikaten öyle valla tam kabak tadı vermişti yaprak dökümü iyi oldu bittiği
ama kötü bitti işte:( olsun bitti ya o da güzel:)

Back