İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

İyi akşamlar kızlar,naber nasılsınız?
girdim Ceydacım burdayım,nasılsın,Talha nasıl?

ne bileym bitek ben girince kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissettim.
boş bırakmayın buraları

ahh seld bızden başka gren yok napalımolsun
sorma ıkı gundur grıpolmuşum burnum tıkalı talhada oldu bugun yavrumun burnu akıyo bıde koca adam sankı hıç yakışmıyo yaa..
sız nasılnz ne var ne yokk..

kıyamam size yaa çok geçmiş olsun canım.siz analı oğullu,Bilgi de analı kızlı hasta olmuşlar.
Allah hepinize acil şifalar versin,özellikle de kuzulara inş.

biz de idare eder moddayız çok şükür,akşamüstün e doğru huysuzlandı biraz Tuna yine dişten
1 saati geçikti uyutmaya çalışıyorum,çok uykusu var tam dalıyo,ağlayarak kalkıyo yine emziğiyle dişlerini ovuşturuyo yavrum ya

çıkarsada dışlerını rahatlasa kuzucukk yaa cektı yazıkk
bzde ıyıleşsek bıan once dıcemde cocuklara bı bulaştmı 10gun gecmıyo yaa

Kızlar bu sıcak havalar beni baştan çıkarıyor eve sığamıyorum
bir ütü birikti sormayın vallahi
Seldacım Tuna'yı rahatlatacak birşeyler yok mu
ikinize de çok zor böyle
Ceydaaacım size de çok geçmiş olsun
iyi bak bebişe hemen iyileşin
biz yine buluşuyoruz yarın kızlarla aşure yapıcaz

yaaa Bilgiler de hasta olmuş değil mi
Size de çok geçmiş olsun Bilgicim
bu yıl bizim bebişler amma hastalandı
allah beterinden korusun da
kabızlık nezle diş kusma offff yazık bebelerimize

valla ağrı kesici veriyorm,jel sürüyorm daha napcam inan bilmiyorum Gülsencim.
ohh aşure yapuyosunuz ha,biz de istiyoruz işte banane
Allah kabul etsin canım.afiyetle yiyin.

bana da Nezoşlar geliyo bugün 40 gezmesine,hazırlık yapıyorum Tunayla yapabildiğim kadar işte.

slm kızlar nasılsınız biz geldik çok şükür evim evim güzel evim valla insanın evi gibisi yok
ceyda Bilgi çok geçmiş olsun
Selda Gülsen Nezahat sizler nasılsınız beişler iyimi

slm kızlar nasılsınız biz geldik çok şükür evim evim güzel evim valla insanın evi gibisi yok
ceyda Bilgi çok geçmiş olsun
Selda Gülsen Nezahat sizler nasılsınız beişler iyimi

hoşgeldiniz şekerim,şükür kavuşturana diyorum yani.
biz iyiyiz Allah a şükür,sen nasılsın? Emre nasıl iyimi yakışıklım?

ahhh canım kıyamam Tunama
böyle çıkacak demek ki Seldacım
çabuk çıkar inşallah
aşureden 2 tabak yiyebildik bebeklerle taşımak ne mümkün
gittiğimiz eve bıraktık

kızlar benimki iyice yaramazlaştı sürekli oyun istiyor
hiç sakin bir anımız yok her an bir aktivite
çok yorucu oluyor sizler oyalamak için neler yapıyorsunuz bebişleri

meraba gulesencım bızede komsu verdı asure bugun yedık afıyetle..:)
bızde aynıyız gulsencım sureklı oyun ahh canım oğlum vah canm oğlum hanımış hoppp kucakkk hopp dönn habıre gezdr sureklı laf anlat guldur aynı yanii çıngırakla az oyalanıyor lafcı kucakta olsun yetıyo bazenn..

canlarım hepinize günaydınlarr.

seldam canım benim nasılsın. tuna paşa nasıl. hala patlamadımı dişi. sen kendin nasıl oldun. o gün konustugumuzda sesin biraz kötü geliyodu. bu arada merak edip aradıgın için çok teşekkür ederim canımm arkadaşım.

gülsencim canımmm sen nasılsın lara prenses nasıl. ee annesi oda büyüdü artık maşallah. oyunlar isteyecek tabi. kokla onu benim için. bu arada face de yeni resimlerini de gördüm çok tatlı olmuş maşallah kuzucuguma...

yeldacım hoşgeldin canımmm. nihayet döndün yuvacıgına haa??
nasıl geçti diye sormuyorum kaynana ve görümce ile nasılm geçtiğini az çok tahmin edebiliyorum.
emre nasıl iyimi.

ceydacım sen nasılsın talha nasıl. geçmiş olsun sizede. aman dikkat et bebene de kendinede canım.

nezoş bebeeem sen nasıllsın. mert paşa nasıl. umarım sizde de herşey yolundadır canım.

kızlar perşembe cuma raporluydum o yüzden gelmedim işe.
perşembe günü ben gittim doktora geçmeyen grip ve baş ağrım yüzünden. meğer bende sinüzüt varmış. bi ton ilaç yazdı onları kullnıyorum şimdi
perşembe geceside kız ateşlendi gene cuma günü de onu götürdüm doktora oda üşütmüş yavrum.
ona antibiyotik, öksürük şurubu ve burun spreyi yazdı onları kullanıyoruz.
bu arada azı dişimiz patladı 2-3 gün önce.
ayy ilk dişler hiçbişey değilmiş. azı dişleri bayaa bi zorladı bizi.
inşallah köpek dişlerinde bu kadar zorlanmayız.

neyse canlarım öpüyorum hepimizi. masalarım darma duman olmuş onları bi toparlayım

Hoşbulduk canım sanada geçmiş olsun ayy insanın evi gibi yok valla görümcemler çok iyiler onlarda bir problem yokta kaynananm çok konuşuyor sıkılıyorum ben oraya gittimmi şimdied valiz aç yıka ütüle evi temizle onlarla uğraşıyorum

Son düzenleme:
hoşgeldin bılgıcım gecmış olsun canım demek patladı dışınız hayrlı olsun:))
yeldacım sende hoşgeldın sonunda döndun yuvana umarm ıyı gecmıştr orda gunlerın emre nasıl neler yapıyo yenı şeyler oğrenıyodr hergun:)
selda gulsen gunaydın nerelerdesnz...
nezoşla pelın uğrayamıyor pek zaten umarm ıyılerdr..

hoşbulduk canım Emre iyi sabah uykusunu uyuyor kalkar birazdan gün geçtikçe dahada şirin oluyor artık bizim yaptıklarımızı yapmaya çalışıyor akşam annem ona göz atıyor oda ona göz atmaya çalışıyor hala emeklemedi sanırım emeklemeden yürücek yatağına tutunup ayağa kalmaya başladı ama daha koltuklara tutunup kalkmayı beceremiyor
Sen nasılsın canım Talha nasıl

bzde ıyıyz canm benımkıde tekntarafna donuyor tamamn bn yerekoyuyorum o donuyor hıç duz durmuyor emeklemek ıstıyor ama beceremıyo ağlıyo:))
emre emeklemıyo demek yere koyunca napıyoki donerekmı dolaşıyo odayı yoksa

Kıyamam ben ona benimkide yuvarlanarak dolaşıyor odayı geri geri sürünüyor birde Emre hep ayakta dursun hiç otursun istemiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…