• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Gülsencim YKM nin kapanyası nezamana kadar devam ediyor demişsin orayı atlamışım ben canım ya kusura bakma,yılbaşına kadarmış kampanya.hediyelerini de yılbaşına kadar kullanabilcez sanırım.

dediğin gibi montu ordan bak istersen bi,nasılsa baya bi marka ve model var.

teşekkür ederim canımmmm
biz yarın oradayız Pelin ve diğer kızlarla
herkesi bekleriz
yarın hava 18 derece

teşekkür ederim canımmmm
biz yarın oradayız Pelin ve diğer kızlarla
herkesi bekleriz
yarın hava 18 derece

rica ederm canım ne demek,bide o dediğim kampanya yanlış bilmiyorsam word card la yapılan alışverişler için galiba,biz alırken kız öyle demişti sanırım.bi bakın bakalım.

biz de akşamüstü eşimle orda olcaz sanırım,hediyemi almak için:)

siz salı pazarını ektiniz demek bugün.
YKM den devam bekleme olmasın:) gidin gezin bakalım,bol alışverişler size.

bu arada daha gelen giden yok,bi sabah kuşu ben varım herhalde.
günaydın herkese,güzel günler

rutin, sıkıcı, yoğun, yorucu,
daha sayayım mı tatlım yaaaa böle işşte hergün git gel :78:

bizimki akşam huysuzdu yaaa.
öksürdü falan.
sabahta 4,30 da uyandı hiç uyanmazdı gece uykusundan.gerçi 10 dakika sonra falan uyudu gene ama..
sanırım dişimiz geliyo bu yüzden böle.

her diş çıkmadan önce böle oluyo yavrum yaa. geceleri mırıldanıyo 1-2 gün sonra bakıyorum dişi patlamış oluyo. sanırım yine olacak.

sen nasılsın tuna paşa nasıll

rutin, sıkıcı, yoğun, yorucu,
daha sayayım mı tatlım yaaaa böle işşte hergün git gel :78:

bizimki akşam huysuzdu yaaa.
öksürdü falan.
sabahta 4,30 da uyandı hiç uyanmazdı gece uykusundan.gerçi 10 dakika sonra falan uyudu gene ama..
sanırım dişimiz geliyo bu yüzden böle.

her diş çıkmadan önce böle oluyo yavrum yaa. geceleri mırıldanıyo 1-2 gün sonra bakıyorum dişi patlamış oluyo. sanırım yine olacak.

sen nasılsın tuna paşa nasıll

kıyamam canım ya,geçmiş olsun,inş. bir an evvel çıkarır da geçer yani.
rutin dersen hep öyle be Bilgim hayat rutin sanırım,hergün aynı şey robot gibiyiz.
Allah sağlık versin ne diyelim tatlım.

ben iyiyim şükür,Tuna da fena değil.kaka sorunumuz var yine,gazı da zor çıkarıyor nedense ıkınıyor,sıkılıp büzülüyor,bağırıp duruyor ama şimdi biraz sustu sabah jimlastik yaptırdm yine çıktı baya gazı.biraz daha rahatladı sanırım.

harbi zor büyüyolarmış Bilgi ya,büyüklerimiz söylerdi de ninni gibi gelirdi valla.

bu arada Yelda dan hala bi ses yok,inş.Emre de o da iyidir ya merak ettim.teli de yok arasam:(

kıyamam yaaa.

evet canım bende çok merak edyorumm. bende de yok teli.

nezoş ta uğramıyo 2 gündür..

ceydada görünmedi bugün oda sabah kuşlarındandı ama. ceydacım nerelerdesin. herşey yolundamı.

selam kızlar nbr nasılsınız ? :3: :3: :3:

bilgicim geldım cnm.. merti bırakamadığım için pc başına geçemiyorum.. :78:

seldacım nbr şekerım tuna nasıl ıyıdır ınsallah...

canım ya sizler ne guzel buyuttunuz bebeklerı gezıyonuzz.. ben daha 40ı çıksın dıye beklıyomm :97:

slm nezahatcim nasılsın canım nert paşa nasıl.

canım bu sözlerini unutma geçmez dediğin zaman nasıl akıp gidiyo bi bilsen. bi bakmışsın mert yaşına girmiş bile.

kırk gezmesine geleceksiniz bize demi canım.. bekliyorum bak ona göreee...

slm kızlar ıyı geceler hepıcığınıze..:)
ben bugun anamdaydım yaa ozledım valla buyuk eksıklık oluyo bende buraya gremeyınce..
hava harıkaydı bugun yaa ama yıne evdeydık of offf tam salı pazarı zamnydı hava soğuk olur gtmıyım dedım hava sıcak oldu:((
sızler napıyosnz..

seldacım dün ykm nin önünde buluştuk içeriye de girdik ama saat 13 de ben daha kahvaltı yapamamıştım
bir şeyler yiyelim diye çıktık sonra gezmeye başladık ve unuttuk ykm yi
akşam 17.45 civarı Ceylan bebeye girince aklımıza geldi artık çok geçti
bir daha ki gidişimizde inşallah unutmayız ykm yi

saate hiç bakmamışım da
bizim perdelerde koyu ve kadife hiç ışık girmiyor
hala sabah olmadı sanıyorum
benimki emmek istedi de kalktık

Back