seldacım dün ykm nin önünde buluştuk içeriye de girdik ama saat 13 de ben daha kahvaltı yapamamıştım
bir şeyler yiyelim diye çıktık sonra gezmeye başladık ve unuttuk ykm yi
akşam 17.45 civarı Ceylan bebeye girince aklımıza geldi artık çok geçti
bir daha ki gidişimizde inşallah unutmayız ykm yi
gunydın kızlarr hepinizee...
gecmış olsun bılgıcımm demek hasta oldunuz ee salgın var tabıı dıkkat etmek lazım
seldacım bn hıç bı gıdışımde ykm den bişey alamadm..bebek reyonuna baktınmı gusl şeyler varmydı acaba..tuna nasıl bu aada kıyamam ağlıyomu hala
gulsene özenıyorum valla bnde gezcem artıkk...
Günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz merak etmişsiniz Ankara'dayız biz eşime eğitim çıktı Ankara'da bizde onunla birlikte geldik kayınvalidemler görümcemler burdalar Emre'yi çok özlemişler eğitim çıkınca bizde gelelim hadi dedik ama ben çok sıkıldım burda Emre evini arıyor görümcemin çocukları çok sıkıyorlar çocuğu oda bunalıyor bişeyde diyemiyorsun
görümcemdeyiz şuan onun internetinden bakiim dedim size haber veremedim çok ani oldu çünkü siz nasılsınız herşey yolundamı burdan pek giremiyorum gelince bol bol konuşuruz öptüm hepinizi kendinize iyi bakın biran önce şu eğitim bitsede evime gelsem çok sıkıldım offf offf
hyrlı olsun gulsencım ceylan bebe neresı yahuu
Seldam çok geçmiş olsun canım benim emzirirken kullanabileceğin birkaç ağrı kesici var onlardan al istersen, çekme ağrıyı
iyi ki Tuna yokmuş dicem ama Tuna olsa sana yer verirlerdi oturduğunuz için canın yanmazdı
neyse Allah beterinden korusun canım
Yeldacım arada haber ver bize ya da birimize tel no nu yaz özelden merak ediyoruz seni göremeyince
Kızlar Ceylan bebe de güzel indirim vardı
17 tl ye Lara'ya kot pantolon aldım çok hoş
5 tl ye külotlu çorap pazarda da 5 tl bu arada
playskool dan Lara'ya uyku arkadaşı birde çıngıraklı çorap aldım
başka ne aldım hatırlamıyorum
saolasın Gülsencim,minoset içiyorum sadece,hafifliyor biraz
ALlaha şükür bu sabah daha iyi kalktım sanki biraz inmş elim ve yumuşamış,taş gibiydi.
Lara güle güle giysin cicilerini,iyi günlerde eskitsin inş.
çok iyi fiyata almışsın,biz Tuna ya bayramda kotu 32 yemi ne almıştık LC den,bazen indirime giriyor ya şu mağazalar çok iyi oluyo.
uyku arkadaşı nasıl bişi Gülsen? pufi oyuncaklardanmı? biz almadık o yüzden bilmiyorum.
öpüyorum sizi kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?