İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

anladm canım
ohh iyi yapmışsınız içinize sinsin cnm.
ya necim sana Gülsencim,dün ben YMK de kabinde bişiler denerken eşim sormş o kampanya devam ediyor dişmi daha diye yok bitti,bir seferliğe mahsustu demişler,o gün de yılbaşına kadar demişlerdi bize ben bişey anlamadım arkadaşım bu işten.
isterseniz gitmeden önce bi arayıp sorun siz de.

hoş biz de gittik doğru düzgün bişey mi bulabildik.
ne o kıyafetlerin hali öyle çapulcu gibi,maşallah her marka 60-70 ten başlıyo minicik bir bady bile ama adam akıllı bişey yok.hiç beğenmedm bu sefer.
bi spor ayakkabılarım iyi oldu eskimişti.o iyiydi aldık.
bi tane yün uzun saç örgülü ceket aldm ama ihtiyacım olan son şeydi ceket,ev ceketten keçilmiyordu yani zaten.ama bişey bulamadım başka güzel napiim,eşim de bunu al güzel bu dedi onu aldm,bide ona kazak aldk çıktık.işte hepsi bu.

bide aksi gibi elim kolum yaralandı bi ykm ye gittik burnumuzdan geldi yani.
40 yılda bi otobüsle gidelm dedik.bindik otobüse giderken önüne bi köpek çıkmış şoför çok ani ve keskin bir fren yaptı ansızın biz de ayaktaydık öne doğru bi savruldm ben elerim tamamen geriye doğru döndü kıvrılıp,ne acı anlatamam size.sağ en küçük parmağım şişti balon gibi,bide hastaneye gittik sönüşte acillerdeydk gece.Allah tan kırık çıkık yok dediler ama çok acıyo elim aynı çatlak gibi ve çok şiş.tirseğimden aşağı da çok ağrıyor kolum
nasıl Tuna ma bakıcam bugün bilmiyorum.sağ el kol iptal gibi bişi yani Allah beterinden korusun.

ee ben çok anlattım sizlerde ne var ne yok kızlar,bebeler nasıl?
herkeste herşey yolundadır umarım.

Bilgicim Ecrin Naz nasıl oldu,diş huzursuzluğu devammı?

bu arada Yelda hala yok ya,tel.nosunu bilen yokmu?

günaydım seldacım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun. Tuna yanınızda değildi herhalde dimi.

biz valla ana kız hastayız ikimizde bende Ecrin naz da salya sümük gidiyoruz. hiç çalışasım yok bugün. bugünü nasıl bitiricem bilmiyorum.çok halsizim. Akşam baktım yine dişine alttaki azı dişi böyle nohut gibi olmuş iyice kabarmış artık.
kızı uyuyo uyuyo derken nazar ettim galiba iki gecedir sabaha karşı kalkıyo mızmızlanıyo. sonra gidiyo babasının yanında uyuyo.
bu arada biz ecrinle yere yatak atıp yerde yatıyoruz babamızda baş ucumuzda çekyatta yatıyo.
bi güzel kalkıyo benim yanımdan gidiyo babasının yanına yatmaya.
akşam bi güzel yıkadım onu sonrada pişman oldum keşke yıkamasaydım diye. zaten hasta.
gece 38 i geçti ateşi. 38.1 falan geldi.
ama bebeklerde 38 den sonrası ateşli sayılıyo dimi.
ben oda sıcaklığına bağladım soba yanıyodu.
dedim o yüzden böle geldi herhalde maşallah keyfi yerindeydi ama..

gunydın kızlarr hepinizee...
gecmış olsun bılgıcımm demek hasta oldunuz ee salgın var tabıı dıkkat etmek lazım
seldacım bn hıç bı gıdışımde ykm den bişey alamadm..bebek reyonuna baktınmı gusl şeyler varmydı acaba..tuna nasıl bu aada kıyamam ağlıyomu hala
gulsene özenıyorum valla bnde gezcem artıkk...

Günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz merak etmişsiniz Ankara'dayız biz eşime eğitim çıktı Ankara'da bizde onunla birlikte geldik kayınvalidemler görümcemler burdalar Emre'yi çok özlemişler eğitim çıkınca bizde gelelim hadi dedik ama ben çok sıkıldım burda Emre evini arıyor görümcemin çocukları çok sıkıyorlar çocuğu oda bunalıyor bişeyde diyemiyorsun
görümcemdeyiz şuan onun internetinden bakiim dedim size haber veremedim çok ani oldu çünkü siz nasılsınız herşey yolundamı burdan pek giremiyorum gelince bol bol konuşuruz öptüm hepinizi kendinize iyi bakın biran önce şu eğitim bitsede evime gelsem çok sıkıldım offf offf

saol Bilgicim tşk.ederm
size de çok geçmiş olsun,ben de öyle biliyorum 38 i geçmick diye biliyorum ateşini,yanlış bilmiyorsam eğer.Allah şifa versin kuzularıma.

biz gezemeyiz kocalar yokken,hiç özenme:)

şükür kavuşşturana,ya cidden merak ettik,tel nonda yok arayıp ulaşalm.
nezaman bitcek acaba eğitim? gerçi bidaha girip cvp.yazabilecekmisin o meçhul ama neyse.
iyi olmanıza sevindmiyiki girdin.
çok öpüyorum ikinizi de Allah a emanet olun tatlım.

Seldam çok geçmiş olsun canım benim emzirirken kullanabileceğin birkaç ağrı kesici var onlardan al istersen, çekme ağrıyı
iyi ki Tuna yokmuş dicem ama Tuna olsa sana yer verirlerdi oturduğunuz için canın yanmazdı
neyse Allah beterinden korusun canım
Yeldacım arada haber ver bize ya da birimize tel no nu yaz özelden merak ediyoruz seni göremeyince
Kızlar Ceylan bebe de güzel indirim vardı
17 tl ye Lara'ya kot pantolon aldım çok hoş
5 tl ye külotlu çorap pazarda da 5 tl bu arada
playskool dan Lara'ya uyku arkadaşı birde çıngıraklı çorap aldım
başka ne aldım hatırlamıyorum

herkese günaydın,hayırlı güzel sabahlar kızlar...
biz bugün önce anneme kahvaltıya,ordan sağlık ocağına gitcz Tuna için kontrolümüz var.
birazdan çıkarım.
görüşürz kızlar

Son düzenleme:

saolasın Gülsencim,minoset içiyorum sadece,hafifliyor biraz
ALlaha şükür bu sabah daha iyi kalktım sanki biraz inmş elim ve yumuşamış,taş gibiydi.

Lara güle güle giysin cicilerini,iyi günlerde eskitsin inş.
çok iyi fiyata almışsın,biz Tuna ya bayramda kotu 32 yemi ne almıştık LC den,bazen indirime giriyor ya şu mağazalar çok iyi oluyo.

uyku arkadaşı nasıl bişi Gülsen? pufi oyuncaklardanmı? biz almadık o yüzden bilmiyorum.
öpüyorum sizi kocaman

Playskool Gloworld Müzikli Uyku Arkadaşım - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu işte yüzünde ışık yanıyor şarkı çalıyor
Lara henüz ne işe yaradığını anlamadı bakıp bakıp gülüyor
daha çok uykusu kaçıyor sanırım
bileğin en yakın zamanda iyileşir umarım Seldacım
benimki de çok acıyor offfff offfffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…