- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seldacım başladım tabi hayatım demeyi çok isterdim.
offf yaaa offfff. valla ekmeği kestim canım sadece. bide evin içinde ufak ufak hareketlere başladım.
bakalım birde şu şekeri azaltabilsem direk gider zaten kilolar.
ama kesin kararlıyım canım. bu kadar başladım yaa gerisi gelir.
hele 1-2 kilo gitsin daha da azimlenirim inşallah.
sen nasılsın tunacığım nasıl. demek nezahete gittin haa seni seni. nasıl bakalım bizim hatun alışmış mı oğlana mert nasıldı haber verseydin selam gönderirdik kız...
gülsencin güle güle iyi günlerde kullan inşallah eşyalarını...
yolunuz çiğli tarafına düşerse bana da beklerim bi gün hepinizi..
hadi sana kolay gelsin hazırlık falan yaparsın sen şimdi...
gunydın kızlar hyrlı haftalarr dmek ykm de ındırım var ha bnde bakayım bari..nasıl yaniselda 100 lira harcıyosun snra 50 lırada dahamı harcayabılıosunee bnde gdeyım o zamn butun bolumler ıcın gecerlımı:??
nasılsnz yaa canım bı turk kahvesı ıstedıkı sormayınn yanındada malum olandan ama nerdeeee...
ohh dıyetlere başlanmışş ..
bızde sağlık ocağndan gelıyoruz demır verdi başlayasm hıç yokk..bıde ek gıdayı sordum yoğurt sebze cornbası meyve dıye anlattı sadece bn en ıyısı dr umla görüşeyim lıste falan vermedı cunku...
aynn ole bılgcım soba gbısı yok bnde elektrıklı kullanıyorum çok zor oluyo
bugun hava cok gusel yaaa keşke dışarıçıkabılsemm pöff
ekgıdaya başlıcam seldacım ama saf gbı oldum napıcağımı bılmıyorum neyı ne kadar vercem once ne vercem bılmıyorum en ıyısı ozel drla konuşmak
sebze corbası ver dıyo nasıl yacam neyle yapcam bılmıomkı
çok zor bu iş ya
Seldacım ykm yi önceden haber verseydin keşke
neyse demek ki bir sonraki alışveriş ykm den
benimde mont almam lazım zaten
ne zamana kadar devam ediyor acaba kampanya
aynn ole bılgcım soba gbısı yok bnde elektrıklı kullanıyorum çok zor oluyo
bugun hava cok gusel yaaa keşke dışarıçıkabılsemm pöff
ekgıdaya başlıcam seldacım ama saf gbı oldum napıcağımı bılmıyorum neyı ne kadar vercem once ne vercem bılmıyorum en ıyısı ozel drla konuşmak
sebze corbası ver dıyo nasıl yacam neyle yapcam bılmıomkı
çok zor bu iş ya