İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

kızlar selam yaaa be olu gbıyım mısafrlerım vardı daja yenı gttıler bırsuru ıkram yaptık annemle tatlılar köfteler derken kalabalık çocuklar falan beynım yorulduuu..
siz neler yapıyosunuzz neguzel buluşuyosunz yaa kahvaltılar falann acıkcası ben daha sızlerle tanışmadığım eve gelemem heralde utanırım yaa:17:
ama artk sabrszlanıyorum tanışmakiçin
glşencımm hava soğuk değilmi nasıl gezceksnz kemeraltnda falan emzrmek sorun olmıcakmı ay bnmı buyutuyorum acab herkes gayet relax bı benım takıntılık galıba 5 aylık olduk hala evdeyız
korkuyorum hastaolur dıye
yeldacım bu arada sen nasılsn emre bey nasıl bız ıyıyz kaç gundur yere bırakıyorum talhayı oyalansn alışsın yere dıyee kollarm kopuyo artık çünkü dönmesıne donuyo artık ama tam kapanmıyo donuyo zorluyo ole kalıo ama hffce ıttrdnmı donuyoo doner artık heralde yavaş yavaş bn bıraz sabrszm hemen ayaklansn ıstıorum:))

gulşencım talhanında yırmı gunlukken gözlerı capaklanmıştı yeşıl yeşil göz damlası verdı dr bı daha oluncada kullanırsn elınde bulunsun demişti hemen gecırıyo 2 gun kullandm gectı hemen ilk gunden etkı edıyo adı TOBREX druna sor ıstersen..

neahatcım doğum hıkyenı cok merak edıyorum bu arada anlatrsın artık tek normal doğum yapan olarakk...

kızlar selam yaaa be olu gbıyım mısafrlerım vardı daja yenı gttıler bırsuru ıkram yaptık annemle tatlılar köfteler derken kalabalık çocuklar falan beynım yorulduuu..
siz neler yapıyosunuzz neguzel buluşuyosunz yaa kahvaltılar falann acıkcası ben daha sızlerle tanışmadığım eve gelemem heralde utanırım yaa:17:
ama artk sabrszlanıyorum tanışmakiçin
glşencımm hava soğuk değilmi nasıl gezceksnz kemeraltnda falan emzrmek sorun olmıcakmı ay bnmı buyutuyorum acab herkes gayet relax bı benım takıntılık galıba 5 aylık olduk hala evdeyız
korkuyorum hastaolur dıye
yeldacım bu arada sen nasılsn emre bey nasıl bız ıyıyz kaç gundur yere bırakıyorum talhayı oyalansn alışsın yere dıyee kollarm kopuyo artık çünkü dönmesıne donuyo artık ama tam kapanmıyo donuyo zorluyo ole kalıo ama hffce ıttrdnmı donuyoo doner artık heralde yavaş yavaş bn bıraz sabrszm hemen ayaklansn ıstıorum:))

gulşencım talhanında yırmı gunlukken gözlerı capaklanmıştı yeşıl yeşil göz damlası verdı dr bı daha oluncada kullanırsn elınde bulunsun demişti hemen gecırıyo 2 gun kullandm gectı hemen ilk gunden etkı edıyo adı TOBREX druna sor ıstersen..

canım benim evet sen büyütüyorsun hftasonuna kadar havalar güzel olacak meteoroloji takip ediliyor
ben emzirme işini şöyle hallettim canım içime emzirme atletimi üstüne eşofman üstümü giyiyorum fularla da kamufle ediyorum her yerde emziriyorum bebişimi
damlayı eğer tekrarlarsa alırım canım teşekkür ederim

iyi geceler kızlar...
Gülsencim sağolasın hepimizi davet etmişsin,çok saol tatlım geldk kabul et.
aynen bizim de yarın kahvaltı faslımız var bir arkadaşta,hani o doğum yapacak Pelinle aynı diyordum ya hamileliği onda.
öğleden sonra da sporumuz malum :)) siz benim yerime de yiyip içip bol sohbet edin,gelen kızlara çok slm benden.

bu arada bu gün ilk sporuma gittim arkadaşlar,baya yorucuydu.
dans,aerobik,minder çalışması vardı.sırayla plates,step hepsi olckmış dönüşümlü bakalım inş.güzel bişi olur.
olmasa da hareket harekettir dimi ama,nerde hareket,orda bereket:))
bir tek Tuna dan ayrı kalmk zor oluyo,her nekadar annem baksada aklım onda kalıyo:( alışlcz napsalım

Son düzenleme:
Ceydacım biz iyiyiz Emrede dönüyo normale yavaş yavaş şuan kucağımda toyota reklamını izlemek istiyor reklam bitince basıyor çığlığı

kızlar hepinize günaydın seldacım nezahatim yelda ceyda gülsen ve pelincim
nasılsınız kızlar umarım herşey yolundadır.

hasta bebişlerimize Rabbimden şifa diliyorum.

gülsencim hadi bakalım size iyi gezmeler eğlenin bol bol.lara nın gözü nasıl oldu.

nezahatçim nasıl gidiyo uykusuz geceler. mert paşa nasıl umarım iyidir.

seldacım ilk günler spor zor olur ya her tarafaın et kırıgı olur. bak sana iki saat tuna paşadan ayrı kalması zor gelmiş. birde beni düşün. :14: :14: :14: :14:

pelincim işe başlayacakmışsın. duru'ya kim bakacak canım. duru prenseste iyidir umarım.

ceyda ve yelda sizin paşalar nasıl sizler nasılsınız.inşallah bi aksilik yoktur.

iki gündür yoktum ben kızım hastaydı pazartesi bahsetmiştim pazar akşamı ateşlendi diye.
pazartesi eve gittiğimde de yavrumun ateşi vardı geçer diye bekledik biraz ama aksine daha da arttı ateşi. akşam saat 9 gibi hastaneye götürdük 39,5 - 40 derece ateşi vardı.
boğazları enfeksiyon yapmış. antibiyotik ve ateş düşürücü verdi doktor. Rabbim'e şükürler olsun dünden beri iyi. bende salı ve çarşamba gelmedim işe. kızımla beraberdik.
dün akşamda biz sofradayken bir düştü oyuncak arabasının üstüne çenesini yardı kuzucum. :14:
Allah beterinden korusun diyerek buna da şükrediyorum.

kızlar gerçekten annelik çok güzel süper bi duygu ama bir o kadarda güçlü olmak sabretmek gerkiyo.

kızlr gunaydınnnn..nasılsnzz... gülşen şimdi arkadaşlaryla kahvaltı yapıyor ne gusell bıde kemeraltı var tabıı ozledım bn kemeraltınıı..
bılgıcım çok gecmış olsun inş ıyıleşır mınık prenses allah korumuş desene neyse beternden korusun..
bu arada sabah yere az önce yere carsaf serdım talhayı ustune bıraktım çekyattan duşmesın dıye yere koydum mutfaga gttm bı geldım benım beyım yuzustu donmuşşş:66::66:
domeye calışırkende bya bı kaya kaya yer değiştrmış kendılığınden dondu yanii bakalım devamı gelecekmii..
hepimizn yavruları ıyı olsun inş..
seldacım ne gusel sporgusel gecmış yorulursun ama alışırsın bı seyolmaz gden kıloları gorunce değecektr..:)))tunadan ayrı kalmak zordr evet bnde kalamam heralde.

HERKESE SELAAAAAAAAAM :3:

NASILSINIZ KIZLAR UMARIM IYISINIZDIR.. BEN ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM..

bilgicim gecelere alışmaya başladım.. artık sabah kolay oluyo.. gunduzde fırsat buldukça dınlenıp geceye enerji topluyom..

yeldacım Mert ismini beğenmene sevındım.. benımde çok hoşuma gidiyo.. adı gıbı bahtıda guzel olsun yavrumun.. ve cumlemızın yavrusunun..

gulsencım - pelıncım sizede ıyı gezmeler... artık resımlerınıze bakarız :82:

ceydacım doğum hıkayemı en kısa sürede yazıcam.. korkutayım biraz sizi :47: :86:

şimdi mert uyuyo o hazır uyuyıken bende bıraz uzanıp dınleneyım.. hepinizi kocaman öpüyorum :16:

evet kızlar 10 gibi başlayan buluşmamız 17.30 gibi sonlandı
beyler gelmeden yemek hazırlama telaşı sonrasında geldim işte
4 kız 3 bebiş gezdik dolaştık yemek yedik bayağı eğlendik foto çekmeyi unutmuşuz bu arada kızlar

gülsen nerelerdesin yahu uğramadın bugün hiç
inşallah herşey yolundadır..:44:

Bilgicim bu hafta hep evdeydim biraz gezdik canım benim bu kadar evde oturmam mucize zaten
kızına çoooookkkk geçmiş olsun kuzum benim çok hasta olmuş
sen gelmeyince aklıma da gelmedi değil ama yakıştırmıyım dedim
iyi bak annesi kuzuya bir daha hasta olmasın

Back