Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanların gözü göz değilki çok krkarım ben nazardangünaydın kızlar
sorma yeldacım aklıma da gelmiyo değil hani.
inanırım nazara çünkü.
cumartesi gündüz misafirler vardı
çocuk pazar günü hastalandı.
hışgeldn seldacım demek dondü tunada haa maşallah bızımkılere aralarnda 1 gun var o yuzden heralde bırer gun arayla yapıyolar aynı şeylerii
talha dondu hatta kolunu krtardı altından ole kaldı tabi geri dönmedi tekrar..
olsn beklerz sekerm sağlıkl olsnlarda
bıde ne dıcem sana talhanınboynu pişiyo yaa malum tomık ve gıdısı var cızgı şeklınde pişiyo napsam tunanında oluyomuu
bu arada maşallah yınede gdıon sen ben kendmden gectm resmen kaşaldrmybıle gdemıom tek basıma bakamam dıye
seldacım sağol canım Ecrin Naz iyileşti çok şükür Rabbim'e. ilaçlara devam ediyoruz tabi.
oh hadi temizlenmişsinde güle güle kıllan artıkın ne diyim.
ceydacım pişiklere popolin çok iyi geliyo ben onu kullanmıştım hala daha kullanıyorum
sende bi dene istersen..
slm kızlar nasılsınız Emre'yi yıkadım üzerimden dozer geçmiş gibiyim valla ayakta yıkancakmış beyeendi bas bas bağırdı yıkanırken hazır uyumuşken bi bakim dedim napıyonuz diye hemde 5 dakka dinleneyim evi süpürcem
ahh tatlım bılgıcım ynalış anlama lutfen ıstersen hafta sonu ayarlayalım ama kımenın zamanı olmuyo haftaosnu kocışlerı bırakıp gtmek olmaz sanırım benım ıçın farketmez ama kızlarınbılemem
Nezahat Gülsen doğru söylüyor herşeyi ye ben herşeyi yedim yanlız yemeklere 1 diş sarımsak attım kurufasulye bile yedim emre'de ne gaz ne bişey oldu
ahh tatlım bılgıcım ynalış anlama lutfen ıstersen hafta sonu ayarlayalım ama kımenın zamanı olmuyo haftaosnu kocışlerı bırakıp gtmek olmaz sanırım benım ıçın farketmez ama kızlarınbılemem
slm kızlar naber nasılsınız bakem??
Selda Selda dediniz kulaklarım çınladı sonunda dayanamadm damladım:)
neler yapıyonuz bakem.
ben bildiğiniz gibi işte spor o bu şu idare eder moıddayım fakat acayip yorgun ve çok uykusuzum,Tunam geceleri yarım saatte bir 20 dk.da bir uyanıyor çok ağlıyo.bende de ne uyku kaldı ne bişi
sabah da bi kuaföre falan gittim,malum mıntıka temizliği,nezolun dediği gibi orman çocuğu olmuşum:)
Tuan ya ordaki kızlar baktı ama ne ağladı ne ağladı yaa kişisel bakım bile çok zor artık bi büyüseler,ikide birde bıraktık temizliği alıp avutmaya çalıştm ama nafile avunmuyor ki dişten
bu arada Ceydacım Talha dönmüş gözün aydın cnm,Tuna da bu sabah döndü yanındaydm ben de yatak odasında birlikte yatıyorduk,dönüp kapandı sonra da yukarı doğru döndü yine ay neşekerdi ya,ne güldüm.
Bilgicim senle de tam olarak bi konuşamadık dün,koştur koştur işte malum.
nasıl şimdi Ecrin naz iyi mi? daha iyidir umarım.
Nezoşum sen de aynı devam yorgun ve uykusuz,aynı kalemdeniz senle.
Yeldacım,Gülsencim siz neler yapıyosunuz bakalım,nasıl bebişler?
kuzum benim adam oldu da ayakta yıkanıyor benim damadım
biz banyoya birlikte giriyoruz önce ben giriyorum yıkanıyorum sonra babamız Lara'yı getiriyor dizime koyup yıkıyoruz duşun altında üşümesin sürekli sıcak suyun altında olsun diye
kızlar küvette idrar yolları enfeksiyonuna yakalanabiliyormuş birde o yüzden tercih etmiyorum bebek küvetini
hatta duşta emdiği bile oluyor Laranın bir bakıyorum memeyi yakalamış cak cok emiyor yaramaz