• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Nezahat Gülsen doğru söylüyor herşeyi ye ben herşeyi yedim yanlız yemeklere 1 diş sarımsak attım kurufasulye bile yedim emre'de ne gaz ne bişey oldu

selda ile dün görüştüm spora gitmek üzereydi.
ee kolay değil dışarda spor evde tuna yorukuyodur haliyle hatun.
pc başına oturmaya mecali kalmıyodurr bence.
seldaaaaaaa nerelerdesin kız.
bizleri boşlama arada bi gir selam ver.
umarım herşey yolundadır...
öpüyorum tunayı kocamaaann

aa herkes buradymışş ben kacırdım :((
nezhate gtme gununu kesınleştırelım kızlar hafta ıçı hep musaıtım ben sız belırleyınn ayrıca ne eksığı varmış solesın gulşencım sorbakalım aamzda toplanıp ortak bışey alalımufakta olsa
ayy sonunda gorcemsızlerıı:))
bucada oturuyo heralde amaneresınde bılmıomsen adresını algulşencımm

slm kızlar naber nasılsınız bakem??
Selda Selda dediniz kulaklarım çınladı sonunda dayanamadm damladım:)
neler yapıyonuz bakem.
ben bildiğiniz gibi işte spor o bu şu idare eder moıddayım fakat acayip yorgun ve çok uykusuzum,Tunam geceleri yarım saatte bir 20 dk.da bir uyanıyor çok ağlıyo.bende de ne uyku kaldı ne bişi:(
sabah da bi kuaföre falan gittim,malum mıntıka temizliği,nezolun dediği gibi orman çocuğu olmuşum:)
Tuan ya ordaki kızlar baktı ama ne ağladı ne ağladı yaa kişisel bakım bile çok zor artık bi büyüseler,ikide birde bıraktık temizliği alıp avutmaya çalıştm ama nafile avunmuyor ki dişten:(

bu arada Ceydacım Talha dönmüş gözün aydın cnm,Tuna da bu sabah döndü yanındaydm ben de yatak odasında birlikte yatıyorduk,dönüp kapandı sonra da yukarı doğru döndü yine ay neşekerdi ya,ne güldüm.

Bilgicim senle de tam olarak bi konuşamadık dün,koştur koştur işte malum.
nasıl şimdi Ecrin naz iyi mi? daha iyidir umarım.

Nezoşum sen de aynı devam yorgun ve uykusuz,aynı kalemdeniz senle.

Yeldacım,Gülsencim siz neler yapıyosunuz bakalım,nasıl bebişler?

hışgeldn seldacım demek dondü tunada haa maşallah bızımkılere aralarnda 1 gun var o yuzden heralde bırer gun arayla yapıyolar aynı şeylerii:9:
talha dondu hatta kolunu krtardı altından ole kaldı tabi geri dönmedi tekrar..
olsn beklerz sekerm sağlıkl olsnlarda
bıde ne dıcem sana talhanınboynu pişiyo yaa malum tomık ve gıdısı var cızgı şeklınde pişiyo napsam tunanında oluyomuu
bu arada maşallah yınede gdıon sen ben kendmden gectm resmen kaşaldrmybıle gdemıom tek basıma bakamam dıye

seldacım sağol canım Ecrin Naz iyileşti çok şükür Rabbim'e. ilaçlara devam ediyoruz tabi.
oh hadi temizlenmişsinde güle güle kıllan artıkın ne diyim.:9: :9: :9:
ceydacım pişiklere popolin çok iyi geliyo ben onu kullanmıştım hala daha kullanıyorum
sende bi dene istersen..

hışgeldn seldacım demek dondü tunada haa maşallah bızımkılere aralarnda 1 gun var o yuzden heralde bırer gun arayla yapıyolar aynı şeylerii:9:
talha dondu hatta kolunu krtardı altından ole kaldı tabi geri dönmedi tekrar..
olsn beklerz sekerm sağlıkl olsnlarda
bıde ne dıcem sana talhanınboynu pişiyo yaa malum tomık ve gıdısı var cızgı şeklınde pişiyo napsam tunanında oluyomuu
bu arada maşallah yınede gdıon sen ben kendmden gectm resmen kaşaldrmybıle gdemıom tek basıma bakamam dıye

hoşbuldum canım,valla öyle tatlım herşeyleri 1 gün arayla:) gördünmü annesi bak döndüler,demek herşeyin vakti zamanı var.aceleci olmamak lazım.valla cnm Tuna nın pişiği olmadı öyle,bi poposunda oluyo oraya da arko yağlı krem sürüyorum,onun kadar hiçbişi iyi gelmedi.pişik kremleri de öylece duruyo.
valla ben de dediğin gibi arada gidiyorm çok nadir.nerde bakım nerde biz
valla Tuna olalı diş fırçalamak,duş almak,kuaför işleri artık ihtiyaç değil lüks diyorum ben:) nerdee onun ağlayıp zırlamasından,kucağımda durmasından vakit:( canları sağolsun da insanın kişisel bakımı bile erteleniyo hep malesef.
eskiden hergün yıkanırdım bir insan olarak:) şimdi 1 gün arayla yapabilirsm ne mutlu bana okadar yani :)
ama bizim tıfıllar uslu bebek olsalardı,uyuyan bebek olsalardı biz de kendimize zaman ayırırdık,kendimize bakardık misler gibi,ama olsun be canları sağolsun,o günler de gelcek nasılsa Allah ın izniyle sabııırrrrrrrrrrr......

seldacım sağol canım Ecrin Naz iyileşti çok şükür Rabbim'e. ilaçlara devam ediyoruz tabi.
oh hadi temizlenmişsinde güle güle kıllan artıkın ne diyim.:9: :9: :9:
ceydacım pişiklere popolin çok iyi geliyo ben onu kullanmıştım hala daha kullanıyorum
sende bi dene istersen..

evet çok şükür canım çok zor hasta olmaları dimi ne çekiyo insan.
ALlah önce onlara sağlık versin.
saol tatlım.valla baya berbat durumdaydım baştan aşağı temizlendm iyi oldu.
salı günü de spiral kontrolüne gideyim diyorum nasipse bakalım,hazır temizlenmişken gideyim dimi:) bakalım bizim alet yerindemi,yerini beğenmişmi:) :60:
sen nasılsın? işler nasıl gidiyor? yaa Tuna bir an önce büyüsün ben de çalışmak istiyorum artık,pas tuttum evde 15 aydır

bende bı bakım yapsam ıyı olacak yahuu soyle tepeden tırnağaa ancaa ıdare eder hale gelırım:9:
bızımkıler kucak kuşu anam bız napalımm evet donduler sonunda yaa ben bıraz sabrszm her konudaanapıyımmtezcanlıyım ben şimdide nıe sureklı donmuyo derım o bıter hadı emeklesın derımm falann ben boleyımm sanırım en kotu huyum buu
haaa bıde kıskançlık çok kötüü:23:

seldacım öyle deme çalışmakta çok ama çooook zor bütün gün yavrundan ayrı kalıyosun.
onun ilklerinde yanında olamıyosun.
maddi açıdan çok güzel ama manevi açıdan çok kötü.
bende evde oturmak ev kadını olmak istiyoruuuummmmmmmm

slm kızlar nasılsınız Emre'yi yıkadım üzerimden dozer geçmiş gibiyim valla ayakta yıkancakmış beyeendi bas bas bağırdı yıkanırken hazır uyumuşken bi bakim dedim napıyonuz diye hemde 5 dakka dinleneyim evi süpürcem

kuzum benim adam oldu da ayakta yıkanıyor benim damadım
biz banyoya birlikte giriyoruz önce ben giriyorum yıkanıyorum sonra babamız Lara'yı getiriyor dizime koyup yıkıyoruz duşun altında üşümesin sürekli sıcak suyun altında olsun diye
kızlar küvette idrar yolları enfeksiyonuna yakalanabiliyormuş birde o yüzden tercih etmiyorum bebek küvetini
hatta duşta emdiği bile oluyor Laranın bir bakıyorum memeyi yakalamış cak cok emiyor yaramaz

ahh tatlım bılgıcım ynalış anlama lutfen ıstersen hafta sonu ayarlayalım ama kımenın zamanı olmuyo haftaosnu kocışlerı bırakıp gtmek olmaz sanırım benım ıçın farketmez ama kızlarınbılemem

Bilgi cumartesi çalışmıyorsa neden olmasın aslında

Nezahat Gülsen doğru söylüyor herşeyi ye ben herşeyi yedim yanlız yemeklere 1 diş sarımsak attım kurufasulye bile yedim emre'de ne gaz ne bişey oldu

bende kimyon koyuyorum zaten annenin yediklerinden sadece inek sütü bebeğe gaz yaparmış ben kendime gaz yapmasın diye kimyon koyuyorum

ahh tatlım bılgıcım ynalış anlama lutfen ıstersen hafta sonu ayarlayalım ama kımenın zamanı olmuyo haftaosnu kocışlerı bırakıp gtmek olmaz sanırım benım ıçın farketmez ama kızlarınbılemem

slm kızlar naber nasılsınız bakem??
Selda Selda dediniz kulaklarım çınladı sonunda dayanamadm damladım:)
neler yapıyonuz bakem.
ben bildiğiniz gibi işte spor o bu şu idare eder moıddayım fakat acayip yorgun ve çok uykusuzum,Tunam geceleri yarım saatte bir 20 dk.da bir uyanıyor çok ağlıyo.bende de ne uyku kaldı ne bişi:(
sabah da bi kuaföre falan gittim,malum mıntıka temizliği,nezolun dediği gibi orman çocuğu olmuşum:)
Tuan ya ordaki kızlar baktı ama ne ağladı ne ağladı yaa kişisel bakım bile çok zor artık bi büyüseler,ikide birde bıraktık temizliği alıp avutmaya çalıştm ama nafile avunmuyor ki dişten:(

bu arada Ceydacım Talha dönmüş gözün aydın cnm,Tuna da bu sabah döndü yanındaydm ben de yatak odasında birlikte yatıyorduk,dönüp kapandı sonra da yukarı doğru döndü yine ay neşekerdi ya,ne güldüm.

Bilgicim senle de tam olarak bi konuşamadık dün,koştur koştur işte malum.
nasıl şimdi Ecrin naz iyi mi? daha iyidir umarım.

Nezoşum sen de aynı devam yorgun ve uykusuz,aynı kalemdeniz senle.

Yeldacım,Gülsencim siz neler yapıyosunuz bakalım,nasıl bebişler?

hadi gözünüz aydın hepinizin bebişleri döndü
ben anlamıyorum Larayı yatağın kenarına yatırıyorum benimki de herhalde meme ararken en az 20 cm gelip bana yapışıyor
biz iyiyiz canım teşekkürler
Nezahatle konuştun mu ne alıcaz bebişe

Bilgicim sana da iyi hafta sonları canım
tabii çalışmak zor ama,artıları daha çoktur emin ol.bir tek kötü yanı dediğin gibi yavrulardan ayrı kalmak.
Allah sabrını veriri napalım canım çalışmak zorundayız bir yerde.

Ceydacım evet döndüler çok şükür,ya ben de aceleciyim tez canlıyım da,çocuğum konusunda öyle değilim nedense,gayet rahatım şunu yapsa artık dediğim bişey olmuyor hiç.zamanla herşey olur nasılsa diyorum
.

kuzum benim adam oldu da ayakta yıkanıyor benim damadım
biz banyoya birlikte giriyoruz önce ben giriyorum yıkanıyorum sonra babamız Lara'yı getiriyor dizime koyup yıkıyoruz duşun altında üşümesin sürekli sıcak suyun altında olsun diye
kızlar küvette idrar yolları enfeksiyonuna yakalanabiliyormuş birde o yüzden tercih etmiyorum bebek küvetini
hatta duşta emdiği bile oluyor Laranın bir bakıyorum memeyi yakalamış cak cok emiyor yaramaz

yerin ben onu yaa,ne şeker oluyordur o halde dimi minik kuş:)

Back