- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulsencım adının olmadığını fark ettım ama düzenleme yapılan kısmı bulamadım kusura bakma cnm :44:
bıde uzun zamandır pcde yazı yazmayınca kafam karıştı.. sorry yanii :86:
hepinize selam kızlar nasılsınız
nezahatcim tekrar bebeğin hayırlı olsun seninde uykusuz gecelerin başladı demekki benim gibi... gerçi senin erken başlamış benim duru ilk günlerde gayet güzel uyuyordu nerdeyse 24 saat uyuyordu ama malesef o günler geride kaldı bebeğin huyu suyu kırk günden sonra belli olurmuş diyorlardı valla doğruymuş
benim kızım feci şekilde yaramaz bi bebek ne gece ne gündüz hiç durmuyo inşallah seninki öyle olmaz
seldacım tuna diş çıkarıyormuş herhalde erken değil mi canım ya benim bildiğm 6 aylıkken başlarmış siz 6 aylık oldunuz mu yoksa
gülsen tatlım nasılsın laran nasıl geçen hafta gelmeyi çok istedim sana ama duru çok huysuzdu olmadı bu hafta yarın yada yarından sonraki bi gün gelmek istiyorum telefonlaşırız artık canım
ceyda yelda bilgi sizler nasılsınız çok vaakttim olmadığı için yazdıklarınızı okuyamadım
buluşmaya karar verirseniz sakın beni unutmayı ha
allah kısmet ederse yılbaşından sora işe geri dönüyorum ben o zaman bol bol yazarım artık
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın
biz kusmayı atlattık galiba Seldacım 24 saati geçti kusmadı çok emmesine izin verdiğim de oldu kusmadı herhalde bitti
Ya bu diş çıkarma bazı çocuklarda çok problemli oluyor bizim Tuna da onlardan sanırım
bir jel vardı rahatlatan bazı bebeklerde bulantı yapıyormuş ama denedin mi hiç
birde bizim gaz şurubunda diş çıkarırken de içilir yazıyordu nurse harveys
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus.../403993-izmirli-annelere-yilbasi-partisi.html
kızlar ilgilenirseniz gündüz yapılacak bu parti
eşler de gelebiliyor benim eşim kabul etti
günaydın kızlar,günaydın Gülsencim.
dün sana da cvp verecekken Tuna herzamanki bağırış çığırış başladı ağlamaya kuzum uykusunda yarım kaldı cevabım.
inş.geçmiştir kusma olayı.valla Gülsenim biri bitiyo biri başlıyo ne zormuş annelik dimi.
sorma diş olayı felaket bizim daha da çıkacağı yok sanırım.
aldım jel,ağrı kesici de kullanıyoruz arada.senin Nurse gibi bi de om-x var ondan da aldk,onu da veriyordum arada
ama devam edeym bari sürekli,şurubu damlası çok var diye onu kesmiştm,yükleniyo yazık minicik çocuklar.
Allah şifa versin hepsine.Öp Lara yı benim için.
canım kıyamam Tunama çok zor diş çıkarmak düzenli kullanmazsan om-x hiç bir işe yaramıyor nurse ile kokuları aynı ikisinin galiba aynı otlar var içinde. 1 gün düzenli om-x dene bakalım rahatlatırsa hergün verirsin canım.
Lara'nın da dün akşamdan beri sol gözü çapaklanıyor sürekli bir problem çıkıyor korktukça başımıza birşey geliyor canım yaaa birini atlat başka birşey çıkıyor deliricem küçücükler daha
hadi toplanıp gidelim eşler de tanışmış olur hem
slm kızlar nasılsınız beni sormuşunuz bir iyiyiz annem rahatsız onunla uğraşıyoruz
Nezahatci gözünaydın Mert ismini çok severim allah uzun ömürler versin sağlıkla büyüsün zaman çabuk geçiyor 1 hafta oldu diyorsun bak anlamıyorsun büyüyorlar uykusuzluk problemi 40'ına kadar düzelir inşallah
Selda'cım henüz taşınmadık tutucağımız evin sahibi Karaburunda onun gelmesini bekliyoruz
Pelin hoşgeldin Duru nasıl Görümceminde kızı oluyor oda Duru koycak ismini
Gülsencim sen nasılsın Lara nasıl Emreninde gözü çabaklanıyorudu damla kullandık ama fayda etmedi gözyaşı kanalı tıkalıymış tv de izlemiştim masaj yapın diyordu gözüyle burnun keşistiği yere masaj yaptım sürekli düzeldi
Ceyda sen nasılsın Talha neler yapıyor dönmeye başladımı
Bilgi sende iyisindir umarım kızın nasıl oldu
Şİmdilik benden bu kadar Emre uyandı ağlıoya bakayım bir ona
Seldacım aranmıyorum diye darılma hadi sende çık gel yarın
Yelda Nezahat Ceyda hepiniz gelin
Bilgicim senin için de haftasonu buluşma ayarlıyalım