İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

hoşgeldn pelincımm demek duru cok yaramaz haa nezoşlaa gdılcelk sanırsam sende gelırsın artık
gülşencım bu arada evetküçüğünüz demek istedim seldanın senın yaşını bılıyorm diğerlernı bılmıorum ama evet sanrm en küçük benim:59:

Nezoşum hoşgeldin,oğluşunla iyi olmanıza sevindm,şimdilik uykusuz geçer günler ama düzelecektir zamanla,sabret canım benim.zamanla daha iyi olacaksınız ikinizde,ilk fırsatta gelcz yanınıza,eşim biraz daha toparlansınlar dedi.
ayrıca kızlarla da gelcz bi gün kısmetse,biliyosun zaten.
görüşene dek kendinize dikkat edin cnm,öpüyorum çok çok.

Pelincim sen de hoşgelmişsin,gerçi bidaha yakında girip yazdıklarımı göremezsin ama olsun yazayım ben yine de:)
demek Duru nun da uyku sorunu oldu.düzelir umarım en kısa zamanda.
valla size darılıyorum ben ne arayıp,ne soruyosunuz,aşk olsun şekerim.
bi Nezoşum arıyo beni sağolsun.bi de Bilgi.
neyse diş problemi 3,5 - 4 aylıkkenden beri var Tuna nın hep bir hışım dişlerini kaşıyo çok sinir oluyordu,ama artık hat safhada,ne iştahı var ne uykusu kaldı yavrumun.hep huzursuz bebeğim.sürekli ağlıyor:( hemen de çkarmayabilirmş,damakları baya sert ama dişin çıkması uzun zaman alabilirmiş.çıksa da kurtulsak diyorum artık ne diyeyim.inş.diğer dişleri böyle zor olmaz,bu ilk diyedir umarım.
görüşürz tatlım.Duru yu ve seni öpüyorum kocaman.
bu arada hepinize hayırlı ve rahat geceler,tabii bebişlerimize de....:48:

gulsencım adının olmadığını fark ettım ama düzenleme yapılan kısmı bulamadım kusura bakma cnm :44:

bıde uzun zamandır pcde yazı yazmayınca kafam karıştı.. sorry yanii :86:

bilmiyorum artık nezahatcım
cezanı sen seç dicem ama sen Mert'ten kafanı kaldırıp hiçbir şey yapamazsın şimdi

hepinize selam kızlar nasılsınız
nezahatcim tekrar bebeğin hayırlı olsun seninde uykusuz gecelerin başladı demekki benim gibi... gerçi senin erken başlamış benim duru ilk günlerde gayet güzel uyuyordu nerdeyse 24 saat uyuyordu ama malesef o günler geride kaldı bebeğin huyu suyu kırk günden sonra belli olurmuş diyorlardı valla doğruymuş
benim kızım feci şekilde yaramaz bi bebek ne gece ne gündüz hiç durmuyo inşallah seninki öyle olmaz

seldacım tuna diş çıkarıyormuş herhalde erken değil mi canım ya benim bildiğm 6 aylıkken başlarmış siz 6 aylık oldunuz mu yoksa

gülsen tatlım nasılsın laran nasıl geçen hafta gelmeyi çok istedim sana ama duru çok huysuzdu olmadı bu hafta yarın yada yarından sonraki bi gün gelmek istiyorum telefonlaşırız artık canım

ceyda yelda bilgi sizler nasılsınız çok vaakttim olmadığı için yazdıklarınızı okuyamadım
buluşmaya karar verirseniz sakın beni unutmayı ha
allah kısmet ederse yılbaşından sora işe geri dönüyorum ben o zaman bol bol yazarım artık
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın

gel Pelincim ne zaman istersen
ama önce haber ver kk dan bir arkadaşım var çok seversin sende
o bebeğini kaybetti bizimkileri sevmeye gelecek
bu topikte bizden başka gezenti yok zaten
komşum bana ben komşuma oynuyoruz
Duruyu kocamannnn öp benim için

biz kusmayı atlattık galiba Seldacım 24 saati geçti kusmadı çok emmesine izin verdiğim de oldu kusmadı herhalde bitti
Ya bu diş çıkarma bazı çocuklarda çok problemli oluyor bizim Tuna da onlardan sanırım
bir jel vardı rahatlatan bazı bebeklerde bulantı yapıyormuş ama denedin mi hiç
birde bizim gaz şurubunda diş çıkarırken de içilir yazıyordu nurse harveys

günaydın kızlar,günaydın Gülsencim.
dün sana da cvp verecekken Tuna herzamanki bağırış çığırış başladı ağlamaya kuzum uykusunda yarım kaldı cevabım.
inş.geçmiştir kusma olayı.valla Gülsenim biri bitiyo biri başlıyo ne zormuş annelik dimi.

sorma diş olayı felaket bizim daha da çıkacağı yok sanırım.
aldım jel,ağrı kesici de kullanıyoruz arada.senin Nurse gibi bi de om-x var ondan da aldk,onu da veriyordum arada
ama devam edeym bari sürekli,şurubu damlası çok var diye onu kesmiştm,yükleniyo yazık minicik çocuklar.
Allah şifa versin hepsine.Öp Lara yı benim için.

günaydın kızlar,günaydın Gülsencim.
dün sana da cvp verecekken Tuna herzamanki bağırış çığırış başladı ağlamaya kuzum uykusunda yarım kaldı cevabım.
inş.geçmiştir kusma olayı.valla Gülsenim biri bitiyo biri başlıyo ne zormuş annelik dimi.

sorma diş olayı felaket bizim daha da çıkacağı yok sanırım.
aldım jel,ağrı kesici de kullanıyoruz arada.senin Nurse gibi bi de om-x var ondan da aldk,onu da veriyordum arada
ama devam edeym bari sürekli,şurubu damlası çok var diye onu kesmiştm,yükleniyo yazık minicik çocuklar.
Allah şifa versin hepsine.Öp Lara yı benim için.

canım kıyamam Tunama çok zor diş çıkarmak düzenli kullanmazsan om-x hiç bir işe yaramıyor nurse ile kokuları aynı ikisinin galiba aynı otlar var içinde. 1 gün düzenli om-x dene bakalım rahatlatırsa hergün verirsin canım.
Lara'nın da dün akşamdan beri sol gözü çapaklanıyor sürekli bir problem çıkıyor korktukça başımıza birşey geliyor canım yaaa birini atlat başka birşey çıkıyor deliricem küçücükler daha

canım kıyamam Tunama çok zor diş çıkarmak düzenli kullanmazsan om-x hiç bir işe yaramıyor nurse ile kokuları aynı ikisinin galiba aynı otlar var içinde. 1 gün düzenli om-x dene bakalım rahatlatırsa hergün verirsin canım.
Lara'nın da dün akşamdan beri sol gözü çapaklanıyor sürekli bir problem çıkıyor korktukça başımıza birşey geliyor canım yaaa birini atlat başka birşey çıkıyor deliricem küçücükler daha

evet ikisi de bitkiselmiş sanırım kullandm bikaç gün sürekli sanki ozaman daha iyi gibiydi haklısın
napayım ben de ya neler kullanıyo bak.ferro,multi tabs,duphalac,ateşi ve ağrısı için calpol,kaljel bide om-x oldu.
tamam çoğu gerekli vitamin ve mineral ama bi dünya yapay şey işte.

gözü neden çapaklanıyor acaba şimdi de kıayamam ya,Tuna nın hiç olmamıştı.bilemiyorm o yüzden bende
öyle cnm,biz mi çok üstlerine düşüyoruz,onlar mı hassAs anlamıyorum
gerçi ben öyle aşırı pimpirek annelerden de değilim,nekadar titrersen okadar o kadar narin ve çAbuk rahatsızlanıyorlar
ondan çok fazla üstüne düşmemeye çalışıyorm grektiği kadar.

selam kızlar gunaydın hepinizeeeee... :3:

bu uykusuzluk ne acayıp bişiy ya bende gereksız bı enerji yaptı. sabahtan berı evi temızledım çamaşırlar vss işleri hallettım.. :8: tabii sıfatı görmeyın ölü gibiyim :9:

bilgi nerelerde yahu ?

yeldadanda ses seda yok..

kızlar nerdesiniz _? :44: yoklama fişine YOK yazarım hee :47:

kızlar tam bı hafta evvel bugun ben hasteneyi inletiyodumm.... :84:

hele şu saatlerde... tek duydugum kelıme... IKIN IKIN.. oluyordu... :59:

agghhh ne gundu beeee :31:

günaydın güzel ve en taze anne:)
ben burdaym da çıkcm şimdi Tuna yı anneme anneme bırakıp,spora gitcm Bilgiyle Yelda dan ses yok sanki 2 gündür.
Yelda nın ev işi oldumu ki acaba,taşınacak gibiydi onlar.
yaaa ne gündü o gün dimi arkadaşım ıkınma günü:)
geçti gitti çok şükür,kavuştun bebişine.
canım benim ikinizi de kocaman öpüyorum.hazırlanıp çıkcam,görüşürüz tatlım dikkat et kendine....

slm kızlar nasılsınız beni sormuşunuz bir iyiyiz annem rahatsız onunla uğraşıyoruz

Nezahatci gözünaydın Mert ismini çok severim allah uzun ömürler versin sağlıkla büyüsün zaman çabuk geçiyor 1 hafta oldu diyorsun bak anlamıyorsun büyüyorlar uykusuzluk problemi 40'ına kadar düzelir inşallah

Selda'cım henüz taşınmadık tutucağımız evin sahibi Karaburunda onun gelmesini bekliyoruz

Pelin hoşgeldin Duru nasıl Görümceminde kızı oluyor oda Duru koycak ismini

Gülsencim sen nasılsın Lara nasıl Emreninde gözü çabaklanıyorudu damla kullandık ama fayda etmedi gözyaşı kanalı tıkalıymış tv de izlemiştim masaj yapın diyordu gözüyle burnun keşistiği yere masaj yaptım sürekli düzeldi

Ceyda sen nasılsın Talha neler yapıyor dönmeye başladımı

Bilgi sende iyisindir umarım kızın nasıl oldu

Şİmdilik benden bu kadar Emre uyandı ağlıoya bakayım bir ona

slm kızlar nasılsınız beni sormuşunuz bir iyiyiz annem rahatsız onunla uğraşıyoruz

Nezahatci gözünaydın Mert ismini çok severim allah uzun ömürler versin sağlıkla büyüsün zaman çabuk geçiyor 1 hafta oldu diyorsun bak anlamıyorsun büyüyorlar uykusuzluk problemi 40'ına kadar düzelir inşallah

Selda'cım henüz taşınmadık tutucağımız evin sahibi Karaburunda onun gelmesini bekliyoruz

Pelin hoşgeldin Duru nasıl Görümceminde kızı oluyor oda Duru koycak ismini

Gülsencim sen nasılsın Lara nasıl Emreninde gözü çabaklanıyorudu damla kullandık ama fayda etmedi gözyaşı kanalı tıkalıymış tv de izlemiştim masaj yapın diyordu gözüyle burnun keşistiği yere masaj yaptım sürekli düzeldi

Ceyda sen nasılsın Talha neler yapıyor dönmeye başladımı

Bilgi sende iyisindir umarım kızın nasıl oldu

Şİmdilik benden bu kadar Emre uyandı ağlıoya bakayım bir ona

evet canım bizde aynı yolla akşamdan sabaha düzeldik hem de ilk masajda demek ki kanal çok yeni tıkanmış nezleden olurmuş genelde bu tıkanıklık ama ben ne korktum çocuk enfeksiyon kaptı temiz bakamıyorum diye neyse düzeldik hergün bir action var evde Lara'yla ilgili
Görümceni tebrik ediyorum canım allah kucağına almayı nasip etsin
Bu arada Mert benim de en sevdiğim erkek ismidir

kızlar Pelin ve Duru birde Ekim anneleri topiğinden Senem yarın bana kahvaltıya gelecekler sonra kemeraltına gidicez
gelmek isteyen buyursun gelsin beklerim

Seldacım aranmıyorum diye darılma hadi sende çık gel yarın
Yelda Nezahat Ceyda hepiniz gelin
Bilgicim senin için de haftasonu buluşma ayarlıyalım

Seldacım aranmıyorum diye darılma hadi sende çık gel yarın
Yelda Nezahat Ceyda hepiniz gelin
Bilgicim senin için de haftasonu buluşma ayarlıyalım

gulsencım çok ısterdım gelmeyı ama bız daha dışarıya çıkamıyoruz.. bıraz daha büyümemiz gerek.. :17:

Back