yeldacım emrenın duzelmesıne sevndım maşallah dıyelım..
bızde bugun dr a gttık paşam ıyımış tahlıl temız çıktı 68 cm boyu 8300 kılosu olmuşmaşallah tosunumaa yaaa...dr hareketlerı ıyı dedi ek bışe verme sadece sulardan tattr arasıra dedı gerektığı zaman b sana başla derım zaten dedi
hafıf oksuruyo grıp ılacı verdı olursa verırısın bulunsun dıye işte bölee
sizlerde ne var ne yokk
seldacım nerelerdesınnnn
gulşen lara nasılll guluyomu cımcıme
bılgıcım senden nbrrr??
gulsencım hayırlısı artık... ınsallah tahır by.e denk gelırımm :)
Bilgicim dünden beri iyi şükür kabızlığı inşallah böyle devam eder
Ceydacım Emre o kadar rahatki gülüyo oynuyor hiç ne mızmızlanma ne huysuzluk hiç bişey yok
Seldacım dün yapınca götürmedim doktora bugünde yaptı ilaç belki anca etkisini gösteriyordur
kızlar herkese günaydınlarr.
gülsencim ben yaptırmadım rotavirüs aşısını.
bizimde bu hafta su çiçeği aşımız var bu aşıda rotavirüs gibi özel aşı. istege bağlı yaptırılıyor.
bunu yaptırcam ama Rabbim nasip ederse.
ceydacım iyiyim canım sağol. paşanın iyi olmasına çook sevindim.
seldacım sen nerelerdesin görünmüyon pek.:26:
yeldacım senin paşa nasıl. sen nasılsın.:97:
nezahat senden ne var ne yok canım doğurdunmu yoksa.
gülsencim sen bebek olmadan önce çalışıyormuydun ?
gunaydn kızlar anaaa gulumsemeler gelmişşş:)))yaşasınn,
nasılsnz yahuu
rotavirüs bnde yaptrmadım nıe bılmıyorum 4.5 aylık olduk gecmı oldukii yaptrsammı yaaa korkuyorum yaptrmaya ne bılımm
ya kızlar nezahat bugün hiç uğramadı.
arıyoru telefonuda kapalı.
doğurdumu ki :26:
slm kızlar
hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum.
bir umutla gelmiştim buca kadın doğum hastanesine. doktorum halit yavuz vidinli.
hastane olarak iyi ve ilgide çok iyi ama riskli bir hamileliği olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.
bebeğimi kaybetmeden 1 gün önce doktora gittiğim halde ve akıntım farklı dediğim halde bir muayene bile etmedi. eğer muayene etseydi şimdi bebeğim mezarda olmayacaktı.
rahimde açılma varmış meğer.gelen akıntı da mukus tıkaçmış.
kaç kere tlf la aradığım halde tek sözü geçmiş olsun sıkma canını hayırlısı olsun oldu.
zaten hastaneye gittiğimde serklaj (rahim ağzına dikiş) yapılmıyormuş. ege üni.ne yolladılar.
kaç kere sorduğum halde gerek duymadı.ilk bebeğimi 17. haftada bunu da 20. haftada kaybettim.
1 gün önce gittiğimde de yine söyledim.gerek yok dedi.sen 20. haftaya geldin.öyle bir risk yok dedi.
ertesi gün yaşadıklarım dayanılmazdı.
doktorlara güvenim kalmadı halit bey sayesinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?