İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Maşallah tosuna annesi iyi bakıyor kuzusuna anlaşılan
şu birkaç gündür gülüşü değişti Lara'mın eskiden gülümsüyordu sadece şimdi ağzını kocaman açarak gülüyor ses çıkarmaya çalışıyor gülerken benim kuzum

Son düzenleme:

Yeldacım geçmiş olsun inşallah bizimki de düzelir ben dün gittim doktora demiri kesemezsin zamanında doğan bebeklerin 2 katı demir kullanıcaz sen çayı kahveyi kes muz ve elma yeme dedi
Dudaklarından belli kansız kalmış ayrıca zeka gelişimi için demir çok önemli dedi.
gliserin kansuk verdi birde duphalac başladık bizde. 3. günde kaka yapmazsa fitili kullanıcaz. Ne yapıcaz böyle Lara fitili atana kadar kabızlıktan hiç şikayetçi değildi 4. günü doldurdu nasıl rahatsız olmuyor anlamıyorum

kızlar herkese günaydınlarr.
gülsencim ben yaptırmadım rotavirüs aşısını.
bizimde bu hafta su çiçeği aşımız var bu aşıda rotavirüs gibi özel aşı. istege bağlı yaptırılıyor.
bunu yaptırcam ama Rabbim nasip ederse.
ceydacım iyiyim canım sağol. paşanın iyi olmasına çook sevindim.
seldacım sen nerelerdesin görünmüyon pek.:26:
yeldacım senin paşa nasıl. sen nasılsın.:97:
nezahat senden ne var ne yok canım doğurdunmu yoksa.

bilgicim 5 yaşına kadar neredeyse tüm çocuklar rota virüse yakalanıyormuş ben korktum
1 yaşında su çiçeğini bende yaptırıcam hastalığı bende geçirmedim zaten bir su çiçeği geçirirse kesin bana da bulaşır
sen neden yaptırmadın rota aşıyı

valla gulsencim rotayı ne yaptırmadığımı bende bilmiyorum.
yaptırmadım işte.
benim su çiçeğini geçirip gecirmediğimi annem hatırlamıyor.
onu nasıl öğrenebilirim ben yaa.
yoksa dediğin gibi bizlerede bulaşır.

bildiğim kadarıyla bir kan tahili ile hemen öğreniliyor canım
arkadaşımın çocuğu su çiçeği olunca onun annesi de hatırlamamış arkadaşıma test yapılmıştı alsancakta bir laboratuarda

gunaydn kızlar anaaa gulumsemeler gelmişşş:)))yaşasınn,
nasılsnz yahuu
rotavirüs bnde yaptrmadım nıe bılmıyorum 4.5 aylık olduk gecmı oldukii yaptrsammı yaaa korkuyorum yaptrmaya ne bılımm

gunaydn kızlar anaaa gulumsemeler gelmişşş:)))yaşasınn,
nasılsnz yahuu
rotavirüs bnde yaptrmadım nıe bılmıyorum 4.5 aylık olduk gecmı oldukii yaptrsammı yaaa korkuyorum yaptrmaya ne bılımm

bilmiyorum ki bir sor istersen doktorunuza ben 3. ve 5. aylarda yaptırıcam aşıyı 142 tl aşının bir tanesi
neden bu kadar pahalı anlamadım
su çiçeği de 68 tl

slm kızlar
hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum.
bir umutla gelmiştim buca kadın doğum hastanesine. doktorum halit yavuz vidinli.
hastane olarak iyi ve ilgide çok iyi ama riskli bir hamileliği olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.
bebeğimi kaybetmeden 1 gün önce doktora gittiğim halde ve akıntım farklı dediğim halde bir muayene bile etmedi. eğer muayene etseydi şimdi bebeğim mezarda olmayacaktı.
rahimde açılma varmış meğer.gelen akıntı da mukus tıkaçmış.
kaç kere tlf la aradığım halde tek sözü geçmiş olsun sıkma canını hayırlısı olsun oldu.
zaten hastaneye gittiğimde serklaj (rahim ağzına dikiş) yapılmıyormuş. ege üni.ne yolladılar.
kaç kere sorduğum halde gerek duymadı.ilk bebeğimi 17. haftada bunu da 20. haftada kaybettim.
1 gün önce gittiğimde de yine söyledim.gerek yok dedi.sen 20. haftaya geldin.öyle bir risk yok dedi.
ertesi gün yaşadıklarım dayanılmazdı.
doktorlara güvenim kalmadı halit bey sayesinde...

Kızlar herkes nerelerde yaaa.
Himeros çum gerçekten zor bir durum başın sağolsun rabbim sabır versin.
Benim halit beye bi kere işim düşmüştü rapor çıkarmam için üçüncü bir kadın doğumcudan imza almam gerekiyodu.
Bayan bi doktora gittim imzalamadı salak karı.
Ama halit beye yolda denk gelmiştim hastane bahçesinde sağolsun dizinin üzerinde imzalamıştı raporumu.

rapor konusunda öyle canım.imzalar...
banada 2 kez heyet raporu vermişti.
ama ısrarla mukus gibi akıntım var dediğim halde hafife aldı.
güleryüzüne bişey demiyorum ama doktorlardan öncelikle beklentimiz teşhis ve tedavi.......

canım çok üzüldüm başın sağolsun serklaja rağmen bebeği kaybetmen çok kötü
benim en büyük korkumdu servikal yetmezlik şükür yaşamadım ama Tahir beyin başını çok ağrıttım bu konuda
sırf tedbir olsun diye 2 doktora daha gittim var mıdır bende de diye hatta ihtiyacım olmadığı söylendiği halde serklajı teklif ettim ben . bence sende bir kaç doktorun fikrini almalıydın ki birşey olacaksa ne yapsan oluyor.
ben aynı anda iki doktorun takibindeydim ve hiçbir riskim yoktu ve çok dikkatliydim ama 34+3 de suyum geldi ve erken doğum yaptım biraz da kader yani
bu topikte genellikle Tahir beyin hamileleri var bir daha hamile kalmadan önce tavsiye ederim git Tahir beyi gör takibini de ona yaptır

Kızlar halayyy vaktiiiii
Nezoşumuz canımız dün gece doğumunu yapmış.
3,200 gr doğmuş paşamızzzz.
şimdi selda ile konuştum o aramış görüşmüş eşi ile. Dedim yaa nezahatin telefonu sabahtan beri kapalı diye.yarın çıkacaklarmış nasip olursa. Herşey yolundaymış çok şükür.

Nezahatçim hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Sağlıkla sıhhatle güle güle büyütmeyi nasip etsin rabbim. Analı babalı büyüsün inşallah.

öpüyorum ikinizide.

Hadi bakalım kızlar halaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…