İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

bizimde ıyı gectı ya bırgun bıle evde durmadık desem yerıdr
1.gun kurban kesme telaşı 2.gun akraba zıyaretlerı 3. gun arkadaslarla toplnıp içildi malummherkes tatıl beklıyo benımkide ıçkıyı hıçsevmez zaten:DD
4.gün şirinceye gttık cok hoştu 5.gun kardeşim var 13 yasında onu gezdrdık bıraz urlaya falan gttık dünde doğum yapan arkadasımı zıyarete gttım ehh zaten bayram bıttı keşke 20 falan olaydı:)) abarttım ama napıyım
ayy yazık kocana mesaı zor oluyodur yaa özluyosundrr

seldacım ceydacım evet kızlar evet uzun ve güzel bir tatilin ardından pazartesi sendrpmu yaşıyorum bugün.
keşke bende sizler gibi çalışmayıp evde dursam. ev hanımı olsam. ben ev hanımı olmak istiyoruuummm.
sizlerden çalışmayı düşünen yokmu aranızda acabaaa.
bana arkadaş olacak birini arıyorum daa :((

özlemem mi hem de nasıl,geliyo ölü gibi yazık,güm yatağa:(
ben çocuktan o da işten bi dinlenemiyoruz.

ne dizm sana Talha gecelri nerde yatıyo,ya Tuna benle yatıyo çok pis alıştı napıcağımı bilemiyorum.
iyice dalınca yatağına yatırsam bile anında anlıyo uyanıyo:(
hadi şimdi yatıyoruz,iyice hareketleniyo yavaş yavaş.
ya yataktan düşerse diye ödüm kopuyor,napcm ben yaa.
ağlaya ağlaya yatağına alıştırma yöntemi var hani Ferber yöntemi diyolar,kendi kendine uyaması ama nasıl dayanırız buna biz:(

seldacım ceydacım evet kızlar evet uzun ve güzel bir tatilin ardından pazartesi sendrpmu yaşıyorum bugün.
keşke bende sizler gibi çalışmayıp evde dursam. ev hanımı olsam. ben ev hanımı olmak istiyoruuummm.
sizlerden çalışmayı düşünen yokmu aranızda acabaaa.
bana arkadaş olacak birini arıyorum daa :((

kesinlikle isteme cnm ev hanımlığını,hiç hoş bişi değil bence
benim artık sütüm yetmiyor Tuna ya.geceleri iyi oluyor emiyor baya gündüzleri yok.
bunda da vardır bir hayır deyip iş aramaya koyulcm yakında,umarım çok geçmeden bulurum.
çalışmak başka Bilgicim,her açıdan.
ben bir an önce çalışıp bi ev bark sahibi olmak istiyorum.ayrıca emekliliğimiz olur ilerde,süper olur bence.

evet seldacım zor olur senle yatması benım yatak odamda başucu beşiği talhanın beşiğinde yatıyor ama talhaya yer farketmıyo pek nereye koysam orda uyumaya devam edıyor memede uyuyor gecen arkdşlarda kaldk başkasının beşiğinde uyudu mesela
ağlaya ağlaya ben dayanamam canım yaa o yontem bana göre değil ben sallayarak uyumaya alıştırırım daha ıyı ıçım el vermez
nasıl olcakmış kı zaten ağlıcakmış susana kadar susuncada uyuyomuymuş
ben yapamam yaa bızımkı ağlarken resmen yırtınır yaşlar gelıyo falan tıkanır falan korkarım benn yapma bnce

kesinlikle isteme cnm ev hanımlığını,hiç hoş bişi değil bence
benim artık sütüm yetmiyor Tuna ya.geceleri iyi oluyor emiyor baya gündüzleri yok.
bunda da vardır bir hayır deyip iş aramaya koyulcm yakında,umarım çok geçmeden bulurum.
çalışmak başka Bilgicim,her açıdan.
ben bir an önce çalışıp bi ev bark sahibi olmak istiyorum.ayrıca emekliliğimiz olur ilerde,süper olur bence.

aslında haklısın canım. Allah'ıma şükürler olsun biz evimizi yaptık bitirdik geçen sene şimdi birazcık kalan borçlarımız var onalrı bitirmeye çalışıyoruz. iki kişinin çalışması başka biliyomusun canım?? hem kocanın eline bakmıyosun hem ona eve destek oluyosun.
aslında dediğin gibi ev hanımlığıda zor. ben dokuz gün kaldımda çamaşır bulaşık ev işi derken gün yetmiyo bile. ki ben yemek yapmıyorum aşagıda annemde yiyiyoruz.
çalışmakta zor bütün güb kuzuna hasret geçiriyon.
amaaaaan böle işte hepsinin bi zorluğu var canım yaa napalım. Rabbim sağlık versinde..

evet seldacım zor olur senle yatması benım yatak odamda başucu beşiği talhanın beşiğinde yatıyor ama talhaya yer farketmıyo pek nereye koysam orda uyumaya devam edıyor memede uyuyor gecen arkdşlarda kaldk başkasının beşiğinde uyudu mesela
ağlaya ağlaya ben dayanamam canım yaa o yontem bana göre değil ben sallayarak uyumaya alıştırırım daha ıyı ıçım el vermez
nasıl olcakmış kı zaten ağlıcakmış susana kadar susuncada uyuyomuymuş
ben yapamam yaa bızımkı ağlarken resmen yırtınır yaşlar gelıyo falan tıkanır falan korkarım benn yapma bnce

ya uyutmak sorun değil,bende ya kucağımda ya da sallayarak uyutuyorum ama gece olunca beşiğine yatırınca ayaklanıyo hemen,istediği kadar dalsın farketmiyo yani.
nasıl yapcz bilmiyorum,ben de dayanamam işte o yönteme,güya 3-5 gün ağlıyomuş önceleri 25 dk.sonra gittikçe azalıyormş ağlaması sonra artık yatıyormş beşiğinde ve kendisi uyuyormş.dediğim gibi kendisi uyusun uyumasın farketmez ben istediği şekilde uyuturum kuzumu ama beşiğine yatınca uyanmsa:(
olmazsa bir uzmandan yardım alcz.çok korkuyorum ya yanımdan düşerse diye:(

aslında haklısın canım. Allah'ıma şükürler olsun biz evimizi yaptık bitirdik geçen sene şimdi birazcık kalan borçlarımız var onalrı bitirmeye çalışıyoruz. iki kişinin çalışması başka biliyomusun canım?? hem kocanın eline bakmıyosun hem ona eve destek oluyosun.
aslında dediğin gibi ev hanımlığıda zor. ben dokuz gün kaldımda çamaşır bulaşık ev işi derken gün yetmiyo bile. ki ben yemek yapmıyorum aşagıda annemde yiyiyoruz.
çalışmakta zor bütün güb kuzuna hasret geçiriyon.
amaaaaan böle işte hepsinin bi zorluğu var canım yaa napalım. Rabbim sağlık versinde..

öyle canım benim sen de haklısın,ama anne olmak zor zaten öyle değilmi,
bence dünyanın en zor mesleği.
sonuçta onların geleceği için çalışıyoruz ya da çalışcaz.
hem kendimiz hem de onların rahatı için.
Türkiyede tek maaş hiç maaş malesef.

ya uyutmak sorun değil,bende ya kucağımda ya da sallayarak uyutuyorum ama gece olunca beşiğine yatırınca ayaklanıyo hemen,istediği kadar dalsın farketmiyo yani.
nasıl yapcz bilmiyorum,ben de dayanamam işte o yönteme,güya 3-5 gün ağlıyomuş önceleri 25 dk.sonra gittikçe azalıyormş ağlaması sonra artık yatıyormş beşiğinde ve kendisi uyuyormş.dediğim gibi kendisi uyusun uyumasın farketmez ben istediği şekilde uyuturum kuzumu ama beşiğine yatınca uyanmsa:(
olmazsa bir uzmandan yardım alcz.çok korkuyorum ya yanımdan düşerse diye:(

araştrdınmı netten falan bakın bıraz yokmu bışeyler aslında sen o uyandıkça ınatla yatrsan en sonunda yorgun duşer heralde uyanmaz belkı ne bılıım yaa zormuşş benımkıde gunduz uymuyo mesela ayağımdasallıom bırakınca uyanıo
ama gece dalınca nereye yatrsm orda kalıo
ne yapsankii özel dr unuza bı sorsana fıkır verır dr un kım muayenehane mi hastanemi

araştrdınmı netten falan bakın bıraz yokmu bışeyler aslında sen o uyandıkça ınatla yatrsan en sonunda yorgun duşer heralde uyanmaz belkı ne bılıım yaa zormuşş benımkıde gunduz uymuyo mesela ayağımdasallıom bırakınca uyanıo
ama gece dalınca nereye yatrsm orda kalıo
ne yapsankii özel dr unuza bı sorsana fıkır verır dr un kım muayenehane mi hastanemi

cnm baktık netten bi kısım dr.iyi yöntem kendine güveni gelişir diyo,bi yöntem iyi değil ağlaya ağlaya günler sonra yatıp kendisi uyuyo ya hani çaresizlikten diyo.zaten bi drun söylediği diğerini tutmuyo:( napacağımızı şaşırdık.
dediğin gibi çok yapıyoruz.2 saat kaldır yatır yaptığımız oldu okadar yorucu oluyorki anlatamam Ceydacım ya.
çok zor.gündüzleri de dediğin gibi hiç uyumuyor zaten ayağımdan bırakınca uyanıyor,nasıl uykusuz bebek bunlar anlamıyorum ya.

selam kızlar ben geldiiiim..

nst ye ve ultrasona girdim. şimdilik bişiy yok dedi doktor. bu arada sevmediğim kadına denk geldım gene :( :25:

günüm dolduğu için artık acil bakılcakmışım.. doğum başlamazsa 2 gün sonra kontrole gel dediler..

sabahtan ağrım vardı ama doktor olur böle şeyler dedi... :37:

şimdi bile azda olsa ağrım oluyo.. bakalım beklicez ve görcez... oufff içim sıkıldı yaaa.. artık doğurmak istiyooooooommm :41:

selam kızlar ben geldiiiim..

nst ye ve ultrasona girdim. şimdilik bişiy yok dedi doktor. bu arada sevmediğim kadına denk geldım gene :( :25:

günüm dolduğu için artık acil bakılcakmışım.. doğum başlamazsa 2 gün sonra kontrole gel dediler..

sabahtan ağrım vardı ama doktor olur böle şeyler dedi... :37:

şimdi bile azda olsa ağrım oluyo.. bakalım beklicez ve görcez... oufff içim sıkıldı yaaa.. artık doğurmak istiyooooooommm :41:

cnmmmm hoşgeldin artık son günler haa belkide son saatler .
hareketlerini kontrol et canım.
birde doğum sancısı aynı adet ağrısına benziyomuş haberin olsun eltimden biliyorum.
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah artık seni.
hemen haber ver haa unutma.
öptümm.

ya bu yataktan bebiş çıkarmak bu kadar zor mu? biz napıcaz bakalım ayrılık vakti geldiğinde. Lara uyuyamayınca çok fena tam yaygaracı arada kendi yatağına yatırayım bari unutmasın yatağını ben 6. ayda ayırıcam 1 yaşında odadan çıkarıcam diye planlıyorum ama evdeki hesap çarşıya uyar inşallah

nezahtcim demek hala tık yok haa alttan muayene faln etmedılr dımı çokbeklemkte ıyımı acaba neyse olsun 42.hftada doğuranlr var en kısa zamnda hyrlısyla doğsun bebişin bzde görelım artıkkuçuk adamı

nezahtcim demek hala tık yok haa alttan muayene faln etmedılr dımı çokbeklemkte ıyımı acaba neyse olsun 42.hftada doğuranlr var en kısa zamnda hyrlısyla doğsun bebişin bzde görelım artıkkuçuk adamı

yok cnm alttan muayne etmedıler.. ama benım gibi günü geçenlerın çoğunu ya hastaneye yatış verdiler yada dediğin gibi alttan muaynesini yaptılar.. cnm artık hayırlısını dılıyorum.. inşallah çokda beklemez kuzucugumm

Back