İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

aman yarabbım one tatlı kız oyle yaaa maşallah kırk kere bın kere yaaa
bana bak burda bır suru erkek var ona göre emre tuna benım oğlan bıde nezoşun gelıoo ee talıplınız cok yanııı

sağol seldacım iyiyiz biz çok şükür
eve internet bağlatmadık bugün hava güzel diye babamızın yanına geldik işte
günler nasıl geçiyo anlamıyorum valla çocuk bakmak bayağı meşakatli bir işmiş allah eksikliklerini hissettirmesin çok güzel bi duygu
sen nasılsın tuna diş çıkarıyormuş herhalde allah yardımcınız olsun çok zordur eminim
tunayı çok öp benim için

kızlar bayramın bı gunu göruşelım yaa bır ıkı saatte olsa seldacım eşın evde olursa bırakır hem senıde benımkıde oleee olmamııı???

anladm cnm,iyi etmişsiniz.
evet annelik süper bişi,Allahım herkese nasip etsin inş.
evet çok zor diş olayı,gazdı dişti,bi rahat yüzü görmedi kuzum da biz de

kızlar ıyı akşamlar.

ben annemlere gezmeye gidiyorum.. bu gece orada kalırız.. doğurmadan bıkez daha kalmak ıstıyorum :)

yarın görusmek uzre.. öptum hepinizii

Canım Emrenin dişdi 7 aylıkken çıktı evet hemen çıkmayabilir ama her çocuk farklı oluyor kimisi erken çkarıyor kimisi zamanında 1 yaşında bile ilk dişini çıkaran bebek biliyorum ben aslında calgel iyi geliyor tabi sürdürürlerse bizimki hayatta sürdürmüyor

biz iyiyiz canım sen nasılsın

kızlar bu takip çizelgeleri nasıl yapılıyor kaç saattir uğraşıyom yapamadım rica etsem biriniz yapabilirmi bana Emrenin doğum tarihi 8 mart

günaydın kızlarrr nasılsnz akşam duğundeydık oyle bı gurultu vardıkı 1 saat durup kalktık talha cok korktu çok ağladı pişmanoldum göturduğume kulaklara zarar ya..
bugun eşim anneme gttı kurban alacaklar ordan babasına gtcek bıde onara alacaklar yazık tek oğlan tekdamat olunca herşeye o koşuyor kıyamam yaaa erken gelebılırse bebişimize cıcıler alcaz gelemezse yarına kalcak off..
dah test yapmadım kızlar bıraz mıdemde bulanıyo bu aralar psikolojıktr heralde korkuyorum test yapmaya ya neyse akşama yazarm buraya
hepinizi opüyorum kızlarrrrrrrr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…