- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
iyiyim ben Yeldacım.Lara'yla uğraşıyorum işte ilgi manyağı yaptım çocuğu hiç ayrılamıyoruz birde Lara kucağımda tek elle iş yapmaktan bileğim kötü oldu eğer ilerlerse ameliyat yapılacakmış bir iğne yapılacak şimdi inşallah iyi gelir
siz nasılsınız
yeldacım bebişim iyi maşallah..
boyu kilosu felan guzel... sadece bayram tatılı giricek die cnm sıkıldı bıraz.. tam emın değilim ama kontrole gidemicez sanırım.. :26:
emreyede maşallahhoyunlar yaptığına göre tam sevimli zamanlarıdır
hadi iyi akşamlar cnm.. öptüüüm
kızlar hepinize günaydınlar.
gülsencim geçmiş olsun fazla zorlama bileğini bırak işler beklesin yaw sen bak kızçene. nasıl lara agulara falan başlamıştır artık demi. anne sütü alıyomu kuzucuk. öp benim yerime kuzunu..
ceydacım ve seldacım sizin paşalar nasıl. sizinkiler abi oldu artık demi.
bak yani bi kardeş daha geliyor onlara.nezahatcim hadi gari doğur sende.
ceyda selda sizede sorayım sizinkiler emiyomu hala sizi. bnimki 3 aylıkken bırakmıştı da
yeldacım emrenin şimdi tam hareketli oldugu zamanlar emeklemeyede başladıysa offf offfff yandın.
kurcalamadık bi yer bırakmaz artık o.
bizimki bir aydır falan yürüyo yazık annemi akşama kadar haşat ediyo.
öptüm kızlar hepinizi...
ayyy canım yaaa şimdi nasıl mis gibi süt kokuyodur o kıyamamam ben ona.
sorma canım yaa ,ilk aylar bende ecrin naz'a bakıp bakıp ağlıyodum bu benim mi diye.
çok korkuyodum ona bişey olacak diye. gerçi hala daha öyle ama. en azından ağlamıyorum artık.
bizimki tam bi fırlama oldu. akşam tv izlerken geliyo yanıma anneee anneee diyo bide böle bi uzatıyo görsen suratınıda bi sevimli yapıyo ki sorma.
derdini anlatabiliyo artık maşallah. bişey istediğinde aglayarak gösteriyo parmagıyla.. Canı gezmek istediğinde gidiyo kapıya vuruyo. bi görmen lazmım yaaa. çok güzel bi duygu.
Allah'ım bozmasım bu mutlulugumuzu inşallah.
1-2 aya kalmaz hareketlenir seninkide inşallah önce dönmeler sonra emekleme derken zamanın nasıl aakıp gittiğinin anlamıyosun bi bakmışsın yaşına girmiş yürüyo falan.
şahsen ben hiç anlamadım.
neyse çok uzattım ben.
işte fazla yok zaman geçirmeye çalışıyorum işte.
bu arada sana özelden msn ve face adresimi attım aldınmı canım..
kızlar bayramda neler yapacaksnz?
ben sahsen közközevdeyım
Pelin hoşgeldin Duru nasıl
günaydın kızlar,nasılsınız bakem?
biz iyiyiz oğluşumla çok şükür.bu sabah kimsecikler yok ortalıkta,bi ben damladım herhalde erkenden:)
Bilgicim sormuşsun bebişler emiyomu hala diye,çok şükür emiyo daha ama pek iştahı yok bikaç gündür.
ama sırf sütü değil hiç bişeyi içmek istemiyo,meyve suyu ve rezenesini zorla içiyorum.
senin pıtırcık nasıl? bal böcüğü
gunaydn kızlrr...
bızde ıyıyz cok sukur oğlum garıp bı kaçgundr gece uyuyana kadr 10defa uyandı ama gece ıyı uyudu maşallah
bende dınlendım evı b..göturuyo yaaabayram temzlığı yapmam lazım anamı cağraym barii
ben adet olmadım daha kızlar normalmı yaaa..
kocışımlede kavgalıyız 10 gndr konumuyoruzz:2:
ay ne bılım korunmuyorum valla bazenn olan oluyo
bıtest yapayım en ıyısı ayyy yoookkk artıkkkkkk
amann ıcıme kurt duşurdu bu bılgı yaa akşama bı test aldıraym barıı off
bayramdan önce barışmamlazm kocışımle alışveışe cıkarcam cunku
amann ıcıme kurt duşurdu bu bılgı yaa akşama bı test aldıraym barıı off
bayramdan önce barışmamlazm kocışımle alışveışe cıkarcam cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?