İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

gunaydın seldacım hoşgeldın ozlettn kaçgundur..
tuna huyszmu hala canım gercı talhada öle dr dan gelınce yaz hemen merak ederim ben:16:

slm canım napıyon? Talha nasıl
gittik dr.a evelsi gün işte,diş huysuzluğuymuş,sürekli ağlıyo Tuna,nasıl içten ağlıyo bi görsen varya,içi parçalanıyo insanın.yırtıyo resmen kendini,ne bulsa ağzında.çok erkendi daha ya,gazı biterken bu başlıyo çocuğum bi nefes alamadı:((

sen hala oturtmadınmı paşayı,valla benimki baya baya oturuyo artık.
bazen devrilcek gibi oluyo ama tutuyorum hemen,pek seviyo oturmayı.
yakında desteksiz oturck maşallah kuzum,sen de yavaş yavaş alıştır artık annesi.

Bilgicim sen nasılsın? nasıl gidiyo işler,prenses nasıl?
yeni resimlerini gördüm çok tatlı olmş ya,maşallah subhanallah.fıstığım benim.

slm canım napıyon? Talha nasıl
gittik dr.a evelsi gün işte,diş huysuzluğuymuş,sürekli ağlıyo Tuna,nasıl içten ağlıyo bi görsen varya,içi parçalanıyo insanın.yırtıyo resmen kendini,ne bulsa ağzında.çok erkendi daha ya,gazı biterken bu başlıyo çocuğum bi nefes alamadı:((

sen hala oturtmadınmı paşayı,valla benimki baya baya oturuyo artık.
bazen devrilcek gibi oluyo ama tutuyorum hemen,pek seviyo oturmayı.
yakında desteksiz oturck maşallah kuzum,sen de yavaş yavaş alıştır artık annesi.

hoşgeldın canım demek paşanın derdı dışmış.yok erken değil yaa baslıo 4. ayda zaten
ayy ınşallah ateşfalan olmaz jel falan verdımı dr un.neler dedı ıyımıymış kılosu falan kıyamam toromana ya
yokcanm ya bn daha oturtmadım korkuyorum erkendr dıe bışey olur dıe bazen bıkaç sanıye oturtuyorum bırakınca anında devrılıyor kuzum alıştrsam arık bnde yaa
senın tıfıl donmedı daha dımı tembelkız bunlarr..

selam kızlarrrrr :3:

ben geldiiiiiiiiiiim... akça pakça oldummm :17:

üzerimden büyük bi yük kalktı sankimmm :54:

şimdi çantam hazır.. ben hazır.. artıkın doğumu beklıyoruz... :64:

dularınız eksık etmeyın canlarımm :71: :79:

seldacım sağol canım benim sende koy tuna paşanın yeni resimlerinide görelim bizde.

hele şükür nezahat sonunda temizlendin hadi güle güle kıllan inşallah. :86: :86: :86: doktora ne zaman gideceksin onuda çıkar aradan yarın bari.

ya burda delioldum öğleden beri gireemiyom siteye.

seldacım sormayı unuttum sen nasıl oldun canımmm.

öptüm hepinizi...

seldacım sağol canım benim sende koy tuna paşanın yeni resimlerinide görelim bizde.

hele şükür nezahat sonunda temizlendin hadi güle güle kıllan inşallah. :86: :86: :86: doktora ne zaman gideceksin onuda çıkar aradan yarın bari.

öptüm hepinizi...

evet cnm sonunda temızlendımm :17: walla mıs gıbı oldummm.. ıyıkı bu hafta yaptırmışım erken gitsedım şimdi küçük küçük çıkıp benı sınır edıceklerdı.. :86: doktor işine gelince bu gunlerde gıdıcem... :94:

ama gene aklıma doğum işi takıldı... normal mi ? sezeryen mi ? :31:

gunler yaklaştıkça korkularım gene depreşti... :83:

selam canlar,iyi akşamlar hepinize.
Ceydacım boyu ve kilosuna iyi dedi dr.bizim dedeğimiz gibi çıkmadı ama kilosu 6.600 çıktı,çünkü komple soyup tartıyo bu dr.iyi dedi,ayına göre 300 grm.fazla bile dedi,endişenemeyin dedi.biz az deyince diş dışında da bi problemi yokmuş,ama çok huzursuz Tuna bi görsen ya,hep bi hışım elini yiyo.jel vermedi drumuz,ağrı kesici fitil verdi o da çok ağlarsa yarım tane dedi.

dönmesi de daha bugün oldu o da bi kez yüz üstünden sağına doğru döndü hepsi bu.kapanmadı yani.
Talhacık nasıl,sen nasılsın tatlım?

öptüm hepinizi...

bi ara koyarım ben de cnm yeni resimlerden.
ben iyiyim canım benim iyileştm çok şükür,sen nasılsın? bi ara griptin geçtimi tamamen,iyimisin??

nezoşum sen de sezeryana karar verdiysen git bir an evvel gününü de al Bilgi nin de dediği gibi,hem sen rahatla hem de biz:)
bu arada güle güle kirlen şekerim.

iyiyz bzde seldam nasl olalm talhayla uraşıoz aynı işte maşşallah tunacık a nazar değmesın...
hep iyi olsun..
15 inde faln bzde gtcez kntrole 2 aydr gtmıorz özele
ek gıda hakknda bışe demedımı dr un..

nezoşum sen de sezeryana karar verdiysen git bir an evvel gününü de al Bilgi nin de dediği gibi,hem sen rahatla hem de biz:)
bu arada güle güle kirlen şekerim.

ahhh seldacım ahhhh son gunler çok kötü geçiyomuş yaaa :31:

karnım ağrıyo kasıklarım belim.. piskolojim desen mahfoldu :25:

nasıl olursa olsun artıkın dourmak istiyooom :36: :36: :36:

Son düzenleme:
BAYANLAR BEN YARIN SABAHTAN YOKUM...

HASTANEYE GİDİCEM ŞİMDİDEN BİLGİNİZ OLSUN... GELİNCE YAZARIM... BAKALIM OĞLUŞUMDA SON DURUM NASILL ???

hepinizi kocamaaaaaaaan öpüyorummm :82:

nezahat zor günler yaşıyorsun ama az kaldı kuzummm
kucaklıcan bebişini
senin haftanda 25 günlük olmuştu benim Lara'm
neler çektim ben dua et vakitli geliyor kuzu

Back