• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Aysel iğneli epilasyon

Ladinagaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2020
30
15
38
Herkese merhaba İzmirde Aysel iğneli epilasyona gitmiş olan ya da şuan süreci devam eden arkadaşlar var mı aramızda, memnun musunuz fiyatı nasıl ve randevu kolay alınabiliniyor mu il dışından gelmeyi düşünüyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Herkese merhaba İzmirde Aysel iğneli epilasyona gitmiş olan ya da şuan süreci devam eden arkadaşlar var mı aramızda, memnun musunuz fiyatı nasıl ve randevu kolay alınabiliniyor mu il dışından gelmeyi düşünüyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
siz gittiniz mi?

günaydın hanımlar, gece yazdım ama gündüz tekrar yazayım da öne düşsün dedim. aranızda giden, son fiyatlarını vs bilen var mı?

Merhaba , henüz görüşmeye gitmedim ama bilgi aldım müsait olduğumda gideceğim.Dakikası 6 tlymiş yeni sordum

siz gittiniz mi?
Merhaba ben balıkesirde başladım yüz bölgem için ciddi oranda azalma oldu ama epilasyonumu yapan kişi il dışına çıktı bir süreliğine ben de bu süre zarfında Aysel iğneli epilasyona giderek son seansımı yaptırtmak istiyorum siz güncel fiyat bilgisini öğrenebildiniz mi

Merhaba bende daha önce bu forumda çok gezip araştırmıstim. Çene ve boyunda çok ileri killlanmam vardı. Ağda ile alına alına tüm çene ve boynuma yayılmıştı.2019 Eylül ayında Aysel hanıma gitmeye başladım.kendisi çok titiz, işini iyi yapan, çok tatlı bir hanım. İlk seansım 15-20 dk arası sürdü. Sonra tekrar kıllar çıktı bir ay sonra tekrar gittim daha kısa sürdü. Bu şekilde bu günlere kadar geldik.suan bitti diyebilirim bu sene sadece bir kere gittim o da iki üç tane tüyüm çıkmışti. Kendisi her daim müşterilerinin aramalarına döner ve çok yoğun olmasına rağmen hep randevu ayarlar araya da sıkıştırsa. Elbetteki acı var ancak ilk iki seanstan sonra azaldigi için süre de azalıyor.eskiden çok üzülürdum ağda yaptırıp haftasına çıkardı.onceden gitmediğime pismanim.gitmeyi düşünenlere tavsiye ederim.bende leke de kalmadi.zaten yazın temmuz Ağustos aylarında dükkanını kapatıyor. Ben çok kararsız kalmıştım. Umarım arayış içinde olanlara faydası dokunur.

bu aysel hanimin bir hesabi var mi calismalarini falan gorebilecegimiz instaram gibi ben bulamadim da diger salonlarin var ama aysel hanimin var mi biliyor musunuz

Ben de Aysel Hanim'a gidiyorum. Hatta 10 seneyi geçti mi bilmiyorum yüzümdekiler bitmişti. Başka bölgelere yaptırıyorum. Şehir dışından gidiyorum ama değiyor çünkü gerçekten işinde çok iyi.

Back